Şimdi Ara

HTC, Android cihazınızın performansını artıracak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ROM kuracam diye gidip s3 mü alayım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

ROM kuracam diye gidip s3 mü alayım şimdi?

Örnek verdim sadece, cevrende varsa git incele dedim. Git s3 al demedim. Sacma sapan konusuyorsun. Ayrica 1 gb ın yetmedigi oluyor extreme durumlarda dogru. Zaten bir onceki mesajimda 4 gb ın fazla oldugunu anlatmak istemistim ama sen sacma üslubunla sacma sorular soruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Telefonu sadece ramden ibaret görüyorsan beni bağlamaz, sırf sen 1 gb yetiyor diye de gidip 1 gb ramli telefon almaz kimse bu kadar basit.

Hadi selametle.
  • samsungta da var aynısı işe yarıyor mu bilinmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Telefonu sadece ramden ibaret görüyorsan beni bağlamaz, sırf sen 1 gb yetiyor diye de gidip 1 gb ramli telefon almaz kimse bu kadar basit.

Hadi selametle.

Amma boş yaptın kardeşim. "1 gb bile yetiyorken 4 gb nasıl yetmez" dedim ama evirip çevirip onu "1 GB RAM'Lİ TELEFON ALIN xdeeee" ye dönüştürdün. Ulan telefonu ram'den ibaret görsem kendim optimus 4x kullanıyorken neden s3'ü örnek vereyim.
  • Laf olsun diye Clean Master yüklü telefonda, sorsan her açışımda 1.5 gb temizliyor. Bunu yükledim çöp dosyalarda 60 mb buldu efendi gibi, onu da sildi.
    Ram temizleme değil de dosya temizlemek için işe yarıyor bu programlar az da olsa, uygulama da sadece 4,61 mb. Zaten Android 6.0'dan sonra neden bilmiyorum ama uygulamaların boyutları inanılmaz düştü, 200 mblık Facebook 45 mb falan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 17 Nisan 2016; 0:11:13 >
  • Uygulamaya uygulamaları şifreleme özelliği de geldi haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.