Şimdi Ara

HTC, büyük şeylerin gelişini haber veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ne de olsa HaTiCe

• kavaktada boy var önemli olan işlevi işleviii

• SAMSUNG da note serisinin cazip kılan unsur buyukekranın yanında s-pen olayı...htc salt buyuk ekran ozelliğiyle cıkarsa note3 e gene rakip olamaz...

• reklamda şişko adamın elindeki tel neydi

• en çok beğeni alan yorumlar hep başlıkla ilgili ne kadar içi fesat insanımız var :D telefona gelirsek one'dan bir farkı yoksa o kadarda önemli değil

• Samsungçular büyük sever..ne de olsa note 2 ve mega ya alışmışlardır...ufak birşey gelirse onları kesmeye de bilir...

• Üzerinde kalem yuvası ve oraya takılan bir kalemi olmadıktan sonra, büyük ekranlı telefonların hiç bir cazibesi yok, ne yani ayrı bir kalem mi taşıyacağız. Hadi kalemi ayrı aldık, peki o kalemi telefonun neresine takacağız, kalemi takacak bir yuva ayırmışlar mı? İnce yapacağız diye kalem yuvası koymuyorlar, anlamadım gitti.

İnşallah HTC de kalem yuvası ve kalem vardır.

• Robert Downey Jr ile htc baya toparlanır dedi demeyin

• Donanımhaber ramazanın etkisinden olsa gerek içindekileri başlıklara vuruyor. Donanımhaberden "BÜYÜK ŞEYLER" Bekliyoruz.

• tamda one almaya calısırken bunu duyurmaları cok ıyı oldu bıraz bekleyıp ıyısını almak daha mantıklı
  • Ne başlıkmış arkadaş gelen yorumların yarısı başlıkla ilgili
  • Humongous Tinfoil Catamaran

yeni video da kayal dan bahsediyor acaba yeni HTC nin kasası kalaydan mı yapılacak

HTC, büyük şeylerin gelişini haber veriyor

• Arkadaslar, biliyorum soyluyorum ama htc modelleri kullanmayin çünkü 1 senelik omru var.bende htc one x vardi tam 1 sene doldu derken kendiliginden kapandi ve bir daha açılmadı, garantisi dolmus servis disi olmus tamirciler bile yapamadı, temsilciye bağlandim şöyle yapın böyle yapın ama fayda olmadı. Ben cok pisman oldum sizde olmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.