Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsliali

bugün kötü bir olay oldu chacha'mın ekranı kırıldı telefoncuya bıraktım bakalım ne kadar fiyat çıkartacaklar

geçmiş olsun kardeşim nasıl oldu o ?
  • quote:

bugün kötü bir olay oldu chacha'mın ekranı kırıldı telefoncuya bıraktım bakalım ne kadar fiyat çıkartacaklar

Cok gecmis olsun.
    Icerdeki Lcd mi gitti? Yoksa dokundugumuz yuzey mi?
  • dokunmatik yüzey gitti arkadaşlar dokunmatik gene çalışıyor ama ekran berbattı elini kesiyordu camlar kullanılacak gibi değil yani umarım çok fazla fiyat çıkmaz 100 e kadar razıyım bakalım
  • quote:

dokunmatik yüzey gitti arkadaşlar dokunmatik gene çalışıyor ama ekran berbattı elini kesiyordu camlar kullanılacak gibi değil yani umarım çok fazla fiyat çıkmaz 100 e kadar razıyım bakalım

inşallah ucuza kapatırsınız.
  • garanti kapsamına alınmadı galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Telefonun şarjı daha uzun süre gitmesi için neler önerirsiniz? Ben Widget falan hiçbirşey eklemedim ancak şarjdan çok dertliyim

dostum arka plan verilerini kapatıyorum ben ayarlar-hesaplar ve senkronizasyon-arka plan verisini etkisizleştir bunun yararı var birde çıktıgın uygulamaların tam kapandıgından emin ol arka planda açık kalabiliyolar mobil şebeke ve wifi kapalı olsun bunlar oldukca işine yarar

Nokia 1280 alsaydık ozaman niye bu telefonu kullanıyoruz ki bunları yapacaksak ?? :) Ben Whatsapp ı kullanıyorum mubarek oyle bir şarj tüketiyorki hayretler içinde izliyorum sadece.

keşke gidip alsaydın onda whatsapp la takılırdın

Dalga mı geçiyon adam mı seçiyon pek bi anlam çıkaramadım repliğinden ?

• garantiye vermedim zaten ya ekran kırıkları garanti dışı...eğer parça bulamazlarsa gittigidiyorda 2 tane ilan var oradan alıp yaptıracağım ama tahminen 100 lira gidecek
  • quote:

garantiye vermedim zaten ya ekran kırıkları garanti dışı...eğer parça bulamazlarsa gittigidiyorda 2 tane ilan var oradan alıp yaptıracağım ama tahminen 100 lira gidecek

Geçmiş olsun...
  • çok sağolun arkadaşlar hayırlısıyla tamir ettireyim inşallah

internette 31 liraya ekranlar varmış rahatladım uygun fiyata olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 1 Nisan 2012; 20:53:23 >
  • Beyler ben kısaca bişey sorucam bu telefonu almalımıyım.Ben telefonda facebook felan severim nette gezmeyi felan işte ama telefonlarında android uygulamalırını bilhassa oyunlarını çalıstırmasını isterim bu telefonda nasıl oluyor rahatmı ? hızlı cevap verebilirseniz acil alıcamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhaniii

Beyler ben kısaca bişey sorucam bu telefonu almalımıyım.Ben telefonda facebook felan severim nette gezmeyi felan işte ama telefonlarında android uygulamalırını bilhassa oyunlarını çalıstırmasını isterim bu telefonda nasıl oluyor rahatmı ? hızlı cevap verebilirseniz acil alıcamda

şahsen şu ana kadar oyun ve uygulamalarda %90 rahat kullandım diyebilirim nadiren ekran dikey modda oluyor uygulamalar ama genel olarak uyumlu internette gezinmek için ekran biraz ufak kalıyor açıkçası ama facebook uygulaması oldukça eğlenceli bir gönderi yaptığınızda facebookta htc chacha ile gönderildi yazısı çıkıyor...hepsiburada.com da fiyat oldukça makul seviyeye indi almak isterseniz tavsiye edebilirim güzel telefon şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: deplesmanfatihi

Beyler malum herkesin ortak problemi şarj süresi..

Acil şarj cihazları var kalem pil ile çalışıyor ebatları küçük...cebe sığabilir..Bunların kullanımı tlf a zarar verir mi ?

yok mu cvp verebilecek olan ?
  • quote:

quote:

Beyler ben kısaca bişey sorucam bu telefonu almalımıyım.Ben telefonda facebook felan severim nette gezmeyi felan işte ama telefonlarında android uygulamalırını bilhassa oyunlarını çalıstırmasını isterim bu telefonda nasıl oluyor rahatmı ? hızlı cevap verebilirseniz acil alıcamda

şahsen şu ana kadar oyun ve uygulamalarda %90 rahat kullandım diyebilirim nadiren ekran dikey modda oluyor uygulamalar ama genel olarak uyumlu internette gezinmek için ekran biraz ufak kalıyor açıkçası ama facebook uygulaması oldukça eğlenceli bir gönderi yaptığınızda facebookta htc chacha ile gönderildi yazısı çıkıyor...hepsiburada.com da fiyat oldukça makul seviyeye indi almak isterseniz tavsiye edebilirim güzel telefon şahsen

Mesela ben androit olarak angry birdsi rahatça oynaabilirmiyim hızı nasıl dokunmatiği nasıl ?? dokunmatik gorilla glass mı internet hızlımı En Önemliside : Kılıf felan bulunabiliyormu ??

• quote:

quote:

quote:

Mesela ben androit olarak angry birdsi rahatça oynaabilirmiyim hızı nasıl dokunmatiği nasıl ?? dokunmatik gorilla glass mı internet hızlımı En Önemliside : Kılıf felan bulunabiliyormu ??

1 Ekran dokunmatiği üst sınıf kapasitif neticede dirençsel dokunmatik gibi takılma yada algı sorunları olmaz.
    2 Angry birds oyunları mukemmel degıl ancak iyi gibi cok nadır takılamalar oluyor
    3 Ekran Gorılla Glass
    4 İnternet hızı operatörüne bulunduğun konuma göre değişir ben Avea ile 6 Mbit görmüştüm.
    5 Kılıf felan internetten temin edersin çok nadir bulunur aksesuarları
    6 Şarj olarak ortalama günü birlik takarsın şarja
    7 Kasa olarak baya sağlammış ben beton zemine 1metre yukseklıkten dusurdum sag alt köşeden darbe yedi güzel emdi darbeyi ufak bi eziklik var sadece
    8 Keşke ön kamera koymasalarmış çünkü ön kamerası sadece internet programlarında çalışıyor SÖZDE...
    (Skype denendi çalışmıyor, Tango denendi karşıdakının goruntusunu gostermıyor ve benım goruntum ters gıdıyor, Fring denendi goruntulu gorusme acıldıgında telefon restart atıyor kendıne (Htc Chacha)

şimdilik bu kadar...

• quote:

quote:

Beyler malum herkesin ortak problemi şarj süresi..

Acil şarj cihazları var kalem pil ile çalışıyor ebatları küçük...cebe sığabilir..Bunların kullanımı tlf a zarar verir mi ?

yok mu cvp verebilecek olan ?

Bence,

Telefona değil ancak batarya ömrüne zarar verir kanımca...
  • quote:

çok sağolun arkadaşlar hayırlısıyla tamir ettireyim inşallah

telefonun hali inşallah hiçbirinizin başına gelmez tüm fonksiyonlar çalışıyor ilginçtir multi touch vs hepsi normal

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 3 Nisan 2012; 18:00:39 >

• Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum burda telefon türkiyeye göre ucuz fiyatına daha bugün baktım 180$ ama telefonuda yabancı dille kullanmak istemiyorum aldıktan sonra adroit marketten türkçe dil paketini indirebilirmiyim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmuha

Arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum burda telefon türkiyeye göre ucuz fiyatına daha bugün baktım 180$ ama telefonuda yabancı dille kullanmak istemiyorum aldıktan sonra adroit marketten türkçe dil paketini indirebilirmiyim teşekkürler.

Bence mümkün değil bahsettiğiniz yöntem ama başka şekilde yapılabilir belki
  • quote:

quote:

telefonun hali inşallah hiçbirinizin başına gelmez tüm fonksiyonlar çalışıyor ilginçtir multi touch vs hepsi normal

Bu nasıl gerçekleşti ?

• quote:

quote:

quote:

Bu nasıl gerçekleşti ?

düştü kırıldı kazara oldu ama dokunmatik falan çalışıyor hepsi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.