Şimdi Ara

HTC'de düşüş derinleşiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

quote:

Tasarımına laf etmesin kimse, siyahı çok güzel.

Umarım gerçeğini görünce de beğenirsiniz. Geçen LG G5 i incelemeye gittim, tam bir facia, üst çerçeve bir parmak var sanırım, bide androidin üst taraftaki bildirim barını da ekleyince kocaman bir şey oluyor üst taraf. Son aldığım bilgilere göre G5 ile HTC 10 u tasarlayan kişiler kör olmuş

G5 ile htc 10 ne alaka anlamadım

G5 ilk çıktığından beri herkes tasarımını eleştirmişti, htc10 çok güzel.

Sana göre güzel, beğenmeyen çoğunlukta. Bence G5 bile daha güzel HTC 10 dan

Beğenmeyen çoğunluktaymış şaka gibisiniz, neyse uzatmayacağım neyin ne oldugu ortada, fanlığa gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Mayıs 2016; 21:10:42 >

• Nokia gibi icten cokertiliyor galiba sirket yoksa bu kadar sacma stratejiler izlenemez.

Tıraş makinesi yapmaya donecek htc bu gidisle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tasarımına laf etmesin kimse, siyahı çok güzel.

Umarım gerçeğini görünce de beğenirsiniz. Geçen LG G5 i incelemeye gittim, tam bir facia, üst çerçeve bir parmak var sanırım, bide androidin üst taraftaki bildirim barını da ekleyince kocaman bir şey oluyor üst taraf. Son aldığım bilgilere göre G5 ile HTC 10 u tasarlayan kişiler kör olmuş

G5 ile htc 10 ne alaka anlamadım

G5 ilk çıktığından beri herkes tasarımını eleştirmişti, htc10 çok güzel.

Sana göre güzel, beğenmeyen çoğunlukta. Bence G5 bile daha güzel HTC 10 dan

Beğenmeyen çoğunluktaymış şaka gibisiniz, neyse uzatmayacağım neyin ne oldugu ortada, fanlığa gerek yok.

Fanlık mı şuan fanlığı ben mi yapıyorum siz mi yapıyorsunuz ben HTC yi yeriyorum, bu fanlık değildir ama istatistiklere bakmadan kendi düşüncenize göre çoğunluğun beğendiğini söylemek ve kendi fikrini herkesin fikriymiş gibi öne sürmek, işte bu fanlıktır. Htc uçuyor kaçıyor harika ses veriyor de tamam derim, ama o tasarıma güzel diyorsan bu fanlıktır, net, göz var nizam var Allah aşkına. Şuan apple, Samsung, lg marka mobil cihazlar kullanıyorum ve emin olun sizden daha objektif bakabiliyorum olaylara ki bu kadar çeşitli marka kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 9 Mayıs 2016; 21:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon daha yeni çıktı sonraki çeyreklerde görücez ne kadar kar edecekler
    HTC bizde pahalı ama yurtdışında fiyatı normal ve fiyatını hak eden bi cihaz bence

• artık sıkıldım htc batıyor yok sıkıntıda vs vs... yeter artık htc bir amd iki yıllardır hep zarar haberleri. sıkıldık yavv

• htc 10

• htc m9 ile çöküşte hyr bir zaman kendileri reklamını yapamadıkları çift kamera ve ultra piksel şimdi biri lg ellerinde biri samsung ellerinde parladı htc silahlarını m9 da bıraktı a9 la resmen çin malı oldu apple tartışmaları feln şimdi bakınca m10 a ben bir devrim göremiyorum fiyat olrk uçan ama vaadlere bakınca rakiplerinden ayrılamayan bir firma kaldıki lcd panel kullanmalrı felan baya ucuza kaçmış olmalarını gösterdi htc apple gibi isim satsın istiyor ama lg g5 çift arka modüler olması v10 iki ekran 2 ön kamera gibi veya s sersinin kavisi gibi elinde mağzemen yoksa bb htc demek düşer

• HTC ve LG yenildiklerini anlamıyorlar. Fiyat inecek gerekirse full plastik kasaya dönülsün ama 1999 tl den amiral gemi sürülsün.

• HTC ile ilk tanistigimdan beri batiyor. NE Kadar büyükse artik batamadi :D

• bu telefon fena değil , biraz düzelirler...

• Aç gözlü HTC. İyice düş, bat ki ; birisi satın alsın da adam gibi fiyata telefon satsın. Senin gibi orta seviye işlemcili telefonu 2500 liraya itelemeye kalkmasın...

• fiziksel home butonu koydu htc 10 a ama ekran kapalıyken saat ve tarihi gösterme özelliğini koymadı, samsung s7 ve lg g5 in gerisinde kaldı, htc yi bu yüznden çok fazla tercih eden olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

htc m9 ile çöküşte hyr bir zaman kendileri reklamını yapamadıkları çift kamera ve ultra piksel şimdi biri lg ellerinde biri samsung ellerinde parladı htc silahlarını m9 da bıraktı a9 la resmen çin malı oldu apple tartışmaları feln şimdi bakınca m10 a ben bir devrim göremiyorum fiyat olrk uçan ama vaadlere bakınca rakiplerinden ayrılamayan bir firma kaldıki lcd panel kullanmalrı felan baya ucuza kaçmış olmalarını gösterdi htc apple gibi isim satsın istiyor ama lg g5 çift arka modüler olması v10 iki ekran 2 ön kamera gibi veya s sersinin kavisi gibi elinde mağzemen yoksa bb htc demek düşer

Pardon yazmayı nereden öğrendiniz?

• Çok beddua ettim sonucu görmek beni mutlu etti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.