Şimdi Ara

HTC'den Android 4.0 güncellemesi ile ilgili yeni bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çay

haberi okumadan yorum yapanlar atlamış hemen

ram ve rom farklı şeylerdir

ben wildfire s kullanıyorum ics güncellemesi gelmeyecek biraz araştırsanız system partitionına icsnin sığmadığını görürdünuz

aynı özelliklerde olan htc golfün rom dosyasi xdada port edilmeye çalışılıyor ama 500 mb civari olduğundan sığmıyor gelsede deodex olarak gelicek

htc desire z 1.5 gb rom 512 mb rami var neden desteklemiyor gibi gösteriyorlar o zaman?Bal gibide çalıştırır.600 mhz lik desire c ye falan gelecek 4.0 kimi kandırıyor bu adamlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

ben wildfire s kullanıyorum ics güncellemesi gelmeyecek biraz araştırsanız system partitionına icsnin sığmadığını görürdünuz

aynı özelliklerde olan htc golfün rom dosyasi xdada port edilmeye çalışılıyor ama 500 mb civari olduğundan sığmıyor gelsede deodex olarak gelicek

htc desire z 1.5 gb rom 512 mb rami var neden desteklemiyor gibi gösteriyorlar o zaman?Bal gibide çalıştırır.600 mhz lik desire c ye falan gelecek 4.0 kimi kandırıyor bu adamlar?

1.5 gb olan rom değil kullanıcıya ayrılan alandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

o zaman romu kaç?Söylede bizde öğrenelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman romu kaç?Söylede bizde öğrenelim

rom için ayrılan alan 368mb dir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Valla onu bunu bırakında Desire HD tam bir efsane oldu bu güncellemeyide alıyor..

XE ye arkadaşın dediği gibi geldi ve çok iyi iç çıkamışlar.. birtek bu uygulamalar optimize ediliyor ve bazen programlardan çıkarken yükleniyor uyarısı can sıkıyor bunuda aşarlar bir güncelleme ile...

birader 2.el temiz bir desire hd almıştı. abi tablet diyordu kullanırken. şimdi bunu söylesem haberi de yoktur havalar uçar herhalde. zaten kullanırken bakıyorum uzaktan çok deli bir ekran boyutu var, çatır çatır çalışıyor kasma çok nadir oluyor son güncelleme ile.
  • Ah HTC naptın sen ya ! EVO 3D için daha bekleyeceğiz anlaşılan.. Neyse o tarihe gelmeden kesin satarım ben bu teli.
  • EVO 3D icin bekliyorum ben. 4.0 bekliyoruz, geldigine degse bari.

• Ben ray için yükledim, htc'yi bilmem ama bende menüde kasılmalar oldu, Kamerası berbat duruma geldi..

• Custom rom atın beyler neden beklionuz orjinalini. Gayet stabil sorunsuz calısan ics zaten nette mevcut. Biraz arastrma yapın ve yukleyin derm
  • beyinsiz htc...

• htc bu politikayla bizim xe lere de verdiği son güncelleme olur bu herhalde... sony 2 sene once cıkardıgı neo ya bile guncelleme veriyo bizim htc yok bilmem sunu kaldırmaz yok bilmem bunu kaldırmaz... ama iş reklama gelince masallah herseyin altından kalktıgını soyluyolar telefomlarının..

• htc desire z kullanıyorum, android 4 gelse ne olur gelmese ne olur, bana göre şu an ki haliyle bile gayet tatmin edici yani
  • htc desire hd ye geldi ya yeter gerisis fasa fiso

• HTC HD2 ye de ICS güncellemesi ne zaman gelecek? :)

• HTC DESİRE HD yeni aldığımdan. Android güncellemelerinden bi haberim. Şu an HTC^'nin bu serisi için en iyi ve en güncel hangi ROM'u kullanabilirim. HTC desire hd için en iyi güncel sürümü Temmuz-Ağustos aylarında sunacaktır denmektedir.

• Incredible S için haziran-temmuz diyor ya hani 1 haziranda başlar mı güncelleme dağıtımı ?
    böyle tarihi bilip beklemek daha da zor oluyor yahu :)
  • Neo'ya gelmeden HTC'ye gelirse söverim Sony'ye artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademis

Incredible S için haziran-temmuz diyor ya hani 1 haziranda başlar mı güncelleme dağıtımı ?
    böyle tarihi bilip beklemek daha da zor oluyor yahu :)

Her ülkede aynı anda başlamaz o yüzden 1 haziranda başlatsalarda yurtdışında başlar bize temmuzdan önce gelmez yani,genelde hep ensona kalıyoruz.Bende desire s için bekliyorum aynı durumdayız :)
  • 1,5 yıldir htc desire Z kullanıyorum, hiç güncelleme görmedim. Neden yapılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

htc desire hd ye geldi ya yeter gerisis fasa fiso

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.