Şimdi Ara

HTC'den Desire ailesine 2 yeni üye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HTC DESİRE X DE FLASH UYGULAMALARININ OLMAMASI İNTERNET BANKACILIĞINA GİRMEDE SIKINTI YARATIR MI...
  • Aslında tüm firmalar aynı çevreci bir firma göremedim.Htc beğendiğim bir markadır.Fakat sanmıyorum Samsung u geçeceğini.Çünkü bildiğim kadarı ile sadece telefon üretiyor Htc.Son zamanlar şampiyonlar ligi dünya kupasında reklamları denk geliyor.Samsung ise en basitinden İstanbul'un hemen hemen heryerinde görebilirsin tabela olarak.Sadece bu ülkedekiler için yazacak olursak %90 tavsiye ile telefon alıyor ve araştırma yapmıyor.Bir tanıdıkta Galaxy S2 vardı.O da arkadaşına tavsiye etmiş Galaxy S2 arıyorlar en basit örneği ile.Sonuç kimin kimi geçtiği geçeceği değil ilerleyen zamanlar dünyadaki ekolojik dengenin bozulup bozulmayacağı önemli.Az üreten firmada çöp üretiyor çok üretende çünkü tüketim çok.
  • Beklentilerimin altında kaldı. Tasarım iyi, donanım kötü, fiyat da kötü:/

• desire 700'de boomsound olması süper, htc boomsound'u daha fazla kullanmalı ama fiyatlarını da düşürübilmeli

• Alınmaz

• bu fiyatlarla hiçbişey olmaz

• HTC'nin eski Diamond 2'si vs. eski modelleri çok güzel telefonlardı ama bu gördüklerimde eski yenilikçi tasarımından bir eser göremedim.
  • cok ıyı telefon desıre 300 kullanıyorum hıçte kasma yapmıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.