Şimdi Ara

Htc Desire 10 Pro vs Htc 10 Lifestyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Neredeyse 2 yıldır Desire 820 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Bu yeni çıkan iki cihaz arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? İkisinin de özellikleri birbirine yakın ve benim için yeterli. Bataryalar aynı 3000 mAh. İkisinde de parmak izi okuyucu var. Tabi pro'nun kamerası çok iyi 20 MP. Tabi birde fiyat farkı olacaktır.

Aklımı en çok karıştıran kısım chipset farkı. Hangisi daha iyi bilmiyorum.

Htc 10 pro = MediaTek MT6755 (helio P10)
    Htc 10 lifestyle = Qualcomm Snapdragon 652 MSM8976

???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ütopik Gücenik kullanıcısına yanıt
    Pro da niye o işlemciyi kullandılar bilmiyorum. Snapdragon 652 daha yeni bir işlemcidir(Ben öyle biliyorum yanlış bilgi olabilir). 8 Çekirdek 4x ARM Cortex A72 1.8 ghz 4x ARM Cortex A53 1.2 ghz çekirdeği kullanır. Buda düşük güç tüketimi demektir. Adreno 510 grafik işlemcisi vardır. Helio p10 ise 2.0 ghz 8 Çekirdek 8x ARM Cortex A53 MPcore çekirdeği kullanmaktadır. ARM Mali-T860 MP2 grafik işlemcisi vardır. Grafik işlemci konusunda hangisi iyi bilmiyorum fakat 2 işlemcininde Geekbench 3 skorlarına ulaştım.

Qualcomm Snapdragon 652:

Geekbench 3 - 64 Bit Multi-Core Score: 4134
    Geekbench 3 - 64 Bit Single-Core Score: 1446

Mediatek Helio p10:

Geekbench 3 - 64 Bit Multi-Core Score: 3370
    Geekbench 3 - 64 Bit Single-Core Score: 880

Bence 2 cihazın Türkiye'ye geldikten sonra incelemelerini bir bekleyin. Çünkü daha iyi dediğiniz Kamera (20 mp olan) M9 daki kamera ise vasat kalır. Daha kötü olan kamera (13 mp olan) A9 daki kamera ise daha iyi fotoğraf çekimleri yaparsınız. Bu konu hakkında acele etmemenizi isterim. İyi günler..

• Arkadaşım bir kaç yanlış bilgin var;

Lİfestyle'ın bataryası 2.700 mah, pro nun 3.000 mah
    Lİfestyle'ın işlemcisi snapdragon 400, 652 değil
    Kamera ise ciddi fark var hem de çok ciddi; Lifestyle'ın ön kamera f/2.8 diyafram aralığında One m8s inkinin aynısı o konuda kullanıcılar hala göz yaşı döküyorlar.

Şu anda Desire 10 Lifestyle ucuz da olsa alınacak telefon değil; Pro ise HTC Türkiye tarafından listelenmedi artık geç çıkacağı için mi yoksa hiç gelmeyeceği için mi bilmiyorum.
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi inceledim ürünü. Ben arkadaşın verdiği bilgiler konusunda yorum yaptım. Maalesef lifestyle modelined Qualcomm'un Snapdragon™ 400, 4x1,6 GHz işlemcisi var. Buda Mediatek karşısında zayıf kaçar. Kamera yönünü pek bilemiyorum M8s i hiç kullanmadım nasıldır kamerası bilemem ama aynı kamera ise ve çok şikayet varsa hiç bulaşma derim ben.
  • Htc 10 lifestyle : http://www.gsmarena.com/htc_10_lifestyle-8031.php
    Snapdragon 652

Htc Desire 10 Lifestyle: http://www.gsmarena.com/htc_desire_10_lifestyle-8276.php
    Snapdragon 400

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc.com.tr'den görebilirsiniz özellikleri; snapdragon s400 işlemcisi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

htc.com.tr'den görebilirsiniz özellikleri; snapdragon s400 işlemcisi var..

"Htc desire 10 lifestyle" da snapdragon 400 var.

http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-10-lifestyle/control/

Desire olmayan birde "htc 10 lifestyle" var o türkiye sitesinde yok ve onda snapdragon 652 var.

Yukardaki yazıda devamlı "htc 10 lifestyle" diyor. Başlıkta aynı. Snapdragon 400 olan modelse htc desire 10 lifestyle yazılması gerekiyor.

Başlığı açan htc desire 10 lifestyle dan bahsetmemiş.

Özetle:

Konu başlığında yazan model 1)
    Htc desire 10 pro :http://www.gsmarena.com/htc_desire_10_pro-8277.php
    Mtk helio p10

Konu başlığında yazan model 2)
    Htc 10 lifestyle :http://www.gsmarena.com/htc_10_lifestyle-8031.php
    Snapdragon 652

Konu başlığında yazmayan model 3)
    Htc Desire 10 Lifestyle:http://www.gsmarena.com/htc_desire_10_lifestyle-8276.php
    Snapdragon 400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 20 Eylül 2016; 18:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazlar tasarım olarak çok güzel. Yalnız ne bir reklam kampanyası ne de bir reyon stand var Türkiye de. HTC Türkiye müdürü istifa etsin.
  • Bu lanet telefonlar Türkiye'ye gelmeyecek mi? Kasım da diyorlardı ama hala ses yok...

• Ütopik Gücenik kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ben de bu telefonu bekliyorum. ne zaman gelecek bilgisi olan yok mu??
  • Turkcell, Lifestyle'ı 1.400 liradan getirmiş.. Serbest piyasada 1.000 liraya kadar iner bu ki gayet alınabilir bir fiyat olur. Tabiki kimse 1.400 lira verip almaz ama dediğim 1.000 lira civarlarına kadar bulunabildiğinde alınır seviyesine gelmiş olur.

32gb/3g kombinasyonu fena değil aslında s400 işlemci dışında fena telefon değil lifestyle; ama reklam lazım.. HTC 10 a bile reklam yapmadı buna hiç yapmaz.. Düşünün telefon gelmiş haberimiz yok..
  • Desire serisi HTC'nin en istikrarlı serisi.. Düşünün One serisinden de eski bir seri.. Samsung'un A serisi ne ise Desire serisi de o HTC için.. Desire 10 serisi de tasarım olarak geçer not alan bir seri oldu ayrıca donanım da pek itiraz edilesi değil. Ama ne yaptı HTC Türkiye ? Instagramdan bir kaç paylaşım o kadar! Telefon çıkalı bir aydan fazla oldu daha kimsenin haberi bile yoktur ki zaten gayet doğal çünkü telefon yok! Bu ne iş bilmezliktir! Şu forumda HTC'yi savunuyoruz, sadakatle bağlıyız ama koca şirketin Türkiye temsilcilerinin bile umrunda değil. Yazık gerçekten..
  • Desire lifestyle kullanan varsa gorus ve dusuncelerini alabilir miyim? Oyun oynamam, muzik dinlerim ve 3-5 bilindik uygulama kullanirim....

Cevaplar icin simdiden teşekkürler...

• Arkadaşlar yaklaşık bir kaç haftadır meraktan takasla aldığım Htc Desire 10 Lifestyle modelini kullanıyorum. İşlemci 400 serisi ve ekran 720p olduğundan pili 1,5 gün gidiyor. işlemciyi zorlayacak bir işlem yapmadığınız sürece telefon yeterli. günlük hayatta (sosyal medya, mesaj, arama) fazlası ile yetiyor. Sadece ön kamerası biraz vasat. görünüşü duruşu iyi.
    Cihazın en büyük artısı ses konusunda, hem dahili Dolby Audio çift hoparlör(Sinema ve müzik modu) hemde Kulaklık çıkışı mükemmel.
    Zaten Pro olan modelden tek artısı bu ses kalitesi.
    Biraz deneyimledikten sonra satmak istiyorum, isteyen mesaj atabilir.

.......................................................
    Birde elimde Htc Desire 10 Pro modeli var yurtdışı,
    paketi açılmamış, sıfır cihaz.
    özellikleri aşağıda yazılı...
    Satın Almak İsteyen mesaj atabilir.

Htc Desire 10 Pro
    4 GB Ram / 64 GB Rom
    13 MP Ön / 20 MP Arka kamera
    Parmak izi okuyucu, Çift Sim Kart

Ambalajı açılmamış,
    Yurtdışı Cihaz, Kayıtsız...

Not: Türkiye'de telekonda satılan ürün 3/32 GB tek sim kartlı modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 5 Haziran 2017; 18:39:8 >

• Desire 10 Pro iyi telefon m9dan geçtiğim için ses kalitesi kötü geliyor ama performans, batarya çok iyi. 2200 verilmez yurt dışı alınır.

• xconnect kullanıcısına yanıt
    İste aradigim kullanici gorusu. Ben yedek cihaz olarak dusunuyorum. Hem fazla para vermeyeyim hem de pili iyi gitsin.

Kulaklik ses gucu nasil ve cihazi inceleyebilecegim bir teknomarket var mi?

• ses kalitesi kullanıcıyı fazlası ile tatmin eder, kulaklık seviyesi diğer hTC ler gibi iyi. Hoparlör çıkışı ise kuvvetli ve doğal.
    Nerede deneyimleyebilirsiniz inanın bilmiyorum. Son zamanlarda hTC cihazları fiziki bir mağazada bulmak neredeyse zor.
  • xconnect kullanıcısına yanıt
    bin lira bandında üç cihaz arasında kaldım.
    1) huawei p9 lite
    2) moto g4 plus( en ucuzu bu)
    3) htc desire lifestyle (Ses kalitesi, 32 roma ve 3gb rame sahip olması ve geniş ekranı ile pili ile listemde ilk sırada şimdilik. Yalnız beyazı bütçeme uygun,(1099tl) siyahı 1300 liraymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.