Şimdi Ara

HTC Desire 500 Donma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende donma yokda Ekran çok zor açılıyor güç düğmesine ardı ardına basıyorum Ekran öyle açılıyor.
  • Ekranı yine gitti Güç düğmesine basmama rağmen açılmıyor
  • ROM kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi görüntü tekrar geldi Telefonu Sıfırlayacam umarım düzelir.
  • Bende de aynı donma sorunları mevcut. 2 kere garantiye gönderdim yazılım güncelleyip geri yolladı sivri zekalılar. 3 e göndereyim demeden düşürüp ekranı catlattım. Şimdi göndersem darbeden dolayı falan diyecekler cinnet geçirtecekler bana. Sizce ne yapmalıyım ? Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum.

• arkadaşlar bende htc desire 500 kullanıcısıym aynı sorun bende de var çözüm bulan varsa lütfen yazsın
  • byzufk B kullanıcısına yanıt
    çözümü yok
  • off nasıl olmaz ya
  • ama benimki donma sorunu tuşunda sıkıntı yok ekranım donuyor tuş kilidini açıp kapayınca düzeliyor ve bu durum beni deli edicek

• byzufk B kullanıcısına yanıt
    herkeste aynı şekilde
  • Merhaba arkadaşlar oneclickroot ile telefonu root yapın veya diğer yollarla google playden root unisttaler programları var birini indirin uygulamaya root yetkisi verin kullanmadığınız bütün uygulamalrı silin bize kalan hem ram hem hafıza artıyor bu işlemleri yapmadan önce gta sa lowda bile kasıyordu arada şimdi mediumda rahatça oyanayabiliyorum sizde deneyin garanti kapsamından korkmayın unroot var cihaz ilk günkü haline dönüyor
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    bende gta sa kasmadan oynadımda sorun kasma değil donma
  • Sırf bu yüzden telefonumu satmayı düşünüyorum ilk zamanlar çok mmnundum şimdi ise

• Dokunmatik te sorun var ,iki tane desire 500 kullandim ilkinde bu sorun yoktu çünkü iki kere garantiye gitmiş bu sorundan ve ikinci gidişte dokunmatik ekran garantiden değişmiş onda sorun yoktu ,ama ikinci kullandığım dediğiniz gibi takılıyordu tuş kilidini kitleyip açınca duzeliyordu .Sorun bana göre bariz donanimsal ,ekranlar sorunlu

• o zaman garantiye göndermekten başka çarem kalmadı gibi
  • yazılım güncellemesi geldi telefonuma şuan güncelleme yapıyor
  • Merhaba yeni konu açıp kirlilik yapmamak adına buradan sorayım. Desire 500 ü dün satın aldım. Güzel bir cihaz. Yalnız benim ısınma gibi bir sıkıntım var. Beklemede bir sıkıntı yok. Uygulama kullanmaya başlayınca kameranın olduğu bölüm ve ekran ısınmaya başlıyor. Canlı destekle yaptığım görüşmede batarya ısısını kontrol etmemi söyledi 38 -40 dereceler çıkıyor ama benim cihazımda batarya değil kameranın olduğu bölüm çok ısınıyor. 30 gün içinde donanımsal bir arızadan servise gönderirsem kutulu değişim yapılabileceği söylendi. Acaba herkes de bu böyle midir. Aynı yerden mi ısınıyor yoksa benim cihazım da donanımsal bir sıkıntı mı vardır. Cevaplarınıza göre servise göndereceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim
  • brhnclk1 B kullanıcısına yanıt
    bendede öyle sorun yok ısınır havalarda sıcak daha çabuk ısınıyo
  • Yani isinmasi normalmidir?

• brhnclk1 B kullanıcısına yanıt
    ne kadar ısındığınada bağlı tabi çok aşırımı ısınıyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.