Şimdi Ara

HTC Desire 610 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o nasıl çerçeve kalınlığı öyle çin malı telefonlar gibi duruyor resmen

• Telefonu yandan görünce; ' Yanlış geldim bu ekran kartı incelemesiymiş ' dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: GodisCoking

Şu açıdan replika m7 den başka birşeye benzemiyor bana kalırsa.Alt üst çerçeveyi hadi yine anlarımda yanlardaki kalınlık ÇOK FAZLA.

Alt ve üstlerdeki boşluklar da çok fazla.

4.7 inç bir ekranın boyutları, 104.1 x 58.5 mm olmalı. Telefonun ön yüzü 143.1 x 70.5 mm boyutlarında. Alt ve üstteki toplam boşluk 39mm, yanlarda ise toplam 12mm.

Desire 816'ya bakalım:

5.5 inç bir ekranın boyutları, 121.6 x 68.6 mm olmalı. Telefonun ön yüzü 156.6 x 78.7 x 8 mm boyutlarında. Alt ve üstteki toplam boşluk 35mm, yanlarda ise toplam 10.1mm.

Desire 816'yı da geçmiş. Üstelik onun ekranı büyük olduğu için oransal olarak buna kıyasla biraz daha az göze batıyor.

• Bu telefon 750-800tl civarında piyasaya girerse satış yapabilir yoksa 900 üstünden girerse aynı donanıma sahip moto g satmaya devam eder mesut çevikin dediği gibi hoparlörler kurtaramaz demiş doğru demiş ayrıca htc çerçeve olayını çözmeli bu telefon resim ve inceleme videosunda bile rahat bir el ergonomisi sunmaz gibi geliyor yani tek elle kullanılması zor ayrıca ekran kalitesi böyle bir işlemci ve gpuya sahipsin 720p ekran koyabilirdi daha iyi olurdu
  • Yıl 2014 çerçeve erkan oranına bak.500 liraya gelse bile almak mantıklı olmayabilir ki 900 den assagi satmaz htc işsizi

• Çerçevenin telefonu var.

• 900 liradan aşşağı bir fiyatla giriş yapacağını düşünmüyorum ve bu fiyattan girerse ölü doğmuş olur.Htc kendini baltalıyor resmen.

Ayrıca nerden çıktı bu sanal tuş trendi lanet olsun.Alttaki Htc logosundan home tuşu yapıp yanlarına da kapasitif tuşlar koymak çok mu zor? Değil,daha önceki modellerde benzerini yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 6 Haziran 2014; 0:50:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • htc cidden batmayı hakediyor

• Tasarlarken hiç özenmemişler. Aman telefonu çıkaralımda nasıl çıkarsa çıksın gibi bir tavır takınmışlar. Bu konuda çok acemice yaklaşmışlar. Daha iyi bir ürün çıkarılabilirdi. Özellikle o kenarlardaki çerçeveler çok kötü.

• Hakikaten olmamış.800tl ye xperia sp alırım daha iyi hatta daha ucuza discovery de alınır.

• Masadaki sisteme hayran kaldım valla Xbox 360,xbox one, pc, PS4

• elimizde kalan malzemeleri atmayalım bir telefon çıkaralar bari demişler..bu ne böyle..hele o çerçeveler nedir..duvarda asılı olan resimlerin çerçeveleri bile daha ince oluyor..

• htc yazık etmiş bu cihazada
  • hadi çerceveler kalın anladık, arkadaş alttaki hoparlör onun üstündeki hrc logosu birde onun üstünde sanal tuşlar, bu ne ya.

• Piksellerini saydığım telefona 800 vermek mi? 600 olsa düşünürdüm. Bunun yerine HD ekranlı GMD düşünülebilir.
  • htc sense arayüznü severim, lakin son dönem telefonlardaki tasarım rezalet ekranın etrafındaki siyah "iç çerçeve" adamı telefondan soğutur. lg filan olsa orayı komple ekran yapardı. htc neyin kafasını yaşıyorsun ?
  • Mesut Çevik'in ses tonu bile telefonun pek heyecanlanacak bir telefon olmadığını gösteriyor.

• HTC iyice soğuttu kendi ürünlerinden çizgisinden... ÇERÇEVECEPTION olmuş Ekran.

• Şu ekrana koymayın sanal butonları

• desire 816 1400 TL fiyattan satıldıgını göze alarak bu modelın en az fiyati 1000 TL üstü olacaği kesin zaten htc telefon fiyatları yüksek tutmasıyla bılınıyor en dandık telefonu 1000 Tl üstü , egerki orta seviyede telefon almak istesem bunu hayatta almam çünkü telefonda kaba bi yapıya sahip her zamanda ıkı elle kullanmak ne yazıkkı mümkün olmuyor donanım bakımından çokta zayif bunu alcagına S3 al daha iyi fark yok hiç olmazsa S3 HD ekran sahıp donanım bakımından daha zengın dıye düşünüyorum...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.