Şimdi Ara

HTC DESİRE 620G KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bügün Htc 620g aldım bu cihazı diğer kullananlar arası bilgi paylaşımı yapalım :)

• Telefon nasıl hocam memnun musun? Almayı düşünüyorum, hangi siteden kaça aldın?
  • Vatandan 899 tl ye aldım.
    bundan once samsung ace 1 kullanmıstım.
    telefonu alırken 1000tl butcem vardı.
    Telefonu alırken göz önüne aldıgım ölçütler;
    -4g destek olması
    -telefonun dayanaklı olması (2-3 yıl kullanmayı amaçlıyorum)
    -Şuan telefonda android 4,4 var telefon yenı oldugu için yıl içinde android 5 lollipop alacaktır diye düşündüm.
    -bu fıyat aralıgında telefonlarda 1,2 ghz işemçi varken bunda 1,7 ghz işlemçi olması
    -bütçem dahılınde ya asus-general mobile gibi firmalara yönelecektim yada lg g3 beat vs. gibi amıral telefonların minilerini alacaktım ben htc denemek ıstedım.Maceraya atıldım :)

1aylık kullanımdaki gözlemlerim;
    -telefon gercekten saglam kasası var.güven veriyor bir kaç kez masadan düştü sıkıntı olmadı.
    -hafta sonu sabah 7 de sehir dısı yola cıktım.gun ıcınde bıraz foto-twitter- facebook takıldım.bilmedigim bir sehır oldugu ıcın sürekli navigasyon kullandım.ve gece saat 11 de eve geldım yuzde 3 sarj kalmıstı.yani gündelik kullanımda bır gunu rahat cıkarır.
    -dokunmatigini biraz sıkıntılı buldum.gerci ben galaxy ace 1 kullandıgım ıcın benım ıcın devrım gıbı oldu ama yuksek modellı tel kullananlar begenmeyebilir.
    -yazı yazarken klavye cıktıgında sadece klavye de görüntü titremesi oluyor.sebebini bilmiyorum ama yazılımsal bır sorun oldugunu duşünüyorum.
    -bir saatı askın oyun oynadıgımda telefon ısınıyor.
    -kamerası benım için yeterli güzel olan tarafı bu butce genelde on kameralar 1,3 mp iken bu telde 5mp olması yani ön kamera baya iş görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IKursaD

Kaç saat ekran süresi veriyor? Pil bölümü ayrıntılarında ekran bölümüne tıkladığınız ekran kaç saat açık kalmış günde?
  • Telefon bugün elime geçti, ben de vatan'dan 899 TL'ye aldım. Resimlerde gördüğümden daha hoş duruyor, mavi-beyaz modeli. Ekran koruyucu gelene kadar fabrika jelatinini çıkartmayı düşünmüyorum. Oyunlarda ve videolarda sorunsuz. Fakat bir konuda hem üzüldüm hem sevindim: video ve oyunlarda sadece alt hoparlörden ses geldiğini fark ettim, inşallah yazılımsal bir sorundur deyip sistem güncellemelerini yaptım düzelmedi. canım sıkkın bir şekilde HTC Türkiye destek numarasını aradım, müşteri hizmetleri yetkilisi bu modelde sadece alt hoparlörden dışarı ses verildiğini, herhangi bir güncellemeyle düzeltilebilecek bir özellik olmadığını belirtti. Belli ki üst hoparlörün tek fonksiyonu telefon görüşmelerinde, görüşmelerde sıkıntı olmuyor zira. Bazı sitelerde çift hoparlör olması avantaj diye yazılmış, ikisi aynı anda kullanılmıyor maalesef, yine de alt hoparlörün dışa verdiği ses yeterli bence. Cihazımda arıza olmadığı için sevindim, çift hoparlör çalışmadığı için üzüldüm ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ^bloom^

Telefon bugün elime geçti, ben de vatan'dan 899 TL'ye aldım. Resimlerde gördüğümden daha hoş duruyor, mavi-beyaz modeli. Ekran koruyucu gelene kadar fabrika jelatinini çıkartmayı düşünmüyorum. Oyunlarda ve videolarda sorunsuz. Fakat bir konuda hem üzüldüm hem sevindim: video ve oyunlarda sadece alt hoparlörden ses geldiğini fark ettim, inşallah yazılımsal bir sorundur deyip sistem güncellemelerini yaptım düzelmedi. canım sıkkın bir şekilde HTC Türkiye destek numarasını aradım, müşteri hizmetleri yetkilisi bu modelde sadece alt hoparlörden dışarı ses verildiğini, herhangi bir güncellemeyle düzeltilebilecek bir özellik olmadığını belirtti. Belli ki üst hoparlörün tek fonksiyonu telefon görüşmelerinde, görüşmelerde sıkıntı olmuyor zira. Bazı sitelerde çift hoparlör olması avantaj diye yazılmış, ikisi aynı anda kullanılmıyor maalesef, yine de alt hoparlörün dışa verdiği ses yeterli bence. Cihazımda arıza olmadığı için sevindim, çift hoparlör çalışmadığı için üzüldüm ;)

Telefon sesi bence çok muhteşem olmasada yeterli :)

• IKursaD I kullanıcısına yanıt
    Bence de oyle.

Hocam orjinal olmasina ragmen ilk sarjda sarj cihazi cok isindi. Sizde de boyle bir sorun oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bence de oyle.

Hocam orjinal olmasina ragmen ilk sarjda sarj cihazi cok isindi. Sizde de boyle bir sorun oldu mu?

evet bende sarj ederken orjınal sarj aleti ısınıyor garip bir durum :(
  • Disturbed kullanıcısına yanıt
    Ekran %80tam parlakliktaydi diyebilirim. Sonrasinda otomatik moda aldim.
     HTC DESİRE 620G KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC DESİRE 620G KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^bloom^ -- 21 Mayıs 2015; 23:51:34 >

• quote:

Ekran %80tam parlakliktaydi diyebilirim. Sonrasinda otomatik moda aldim.
     HTC DESİRE 620G KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC DESİRE 620G KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

3g kullandınız mı? mobil internet vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 22 Mayıs 2015; 0:19:58 >

• Disturbed kullanıcısına yanıt
    Evet kullandim, wireless kapaliydi

• quote:

Evet kullandim, wireless kapaliydi

teşekkürler.
  • IKursaD I kullanıcısına yanıt
    Hocam arada bir otomatik ekran döndürme sacmaliyor. Ekrani.ceviriyorum, bir yan bir düz yapip duruyor?

• Arayuzu hiç begenmedim özellikle arama ekranı resmen eski telefonumla aynı avea intouch2 ile.

Bildiğiniz güzel temalar var mi hrcnin kendine has arayuzu yok mu ?

• Uygulamalari sd karta tasi ozelligi bulunmuyor

• Şarjzida çabuk bitiyor.

Sadece kameraları güzel onun dışında örnek mesaj gönderiyorum bilinmeyen sanatci adı diyor gönderildiği saatin yazacağı yerde

Kırk yılın başında 1000tllik bi telefon alalım dedik hoşuma gitmedi hiç.

• TurkIsLaM87 T kullanıcısına yanıt
    Mesaja ilişkin detaylar bende düzgün. Arayüz bence çok fena değil. ekran dönme sorunu ise Asphalt 8 oyunundan kaynaklı sanırım, oyun hata verince telefona yansıyor. kablosuz özelliği kapalıyken şarjın bariz uzadığını fark ettim. kullanılmadığında kapatılması faydalı olur.

işin aslı alırken içime sinmeyen tek özelliği 8g dahili bellekti; kullanımda hepsini vermeyeceğini biliyordum ama 4gb da baya az. hafıza kartıyla bu sorunu çözerim, büyük uygulamaları sd karta taşırım diye düşünerek 32 gb sd kart aldım. hadiiii uygulama taşımayı desteklemiyor!!!! 4gb dahili bellek verip bu özelliği kullandırmamanın mantığı nedir? kaliteli 2, bilemedin 3 oyun yükleseniz telefonun hafızası doluyor. HTC'den bilgi isteyip, bu konuda olumlu geri bildirim vermezlerse satış sitelerinde telefonun bu özelliğini yazmayı düşünüyorum. başkaları aynı hataya düşmesin.
  • ^bloom^ ^ kullanıcısına yanıt
    Sarja taktım şöyle bir hata verdi :
    Battery warning

For faster results use an Htc charger and make sure the charging cable is securely connected to your phone

Burda ne demek istiyor.

• TurkIsLaM87 T kullanıcısına yanıt
    Orjinal htc sarj cihazi kullanin ve kablonun dogru bir sekilde baglandigina emun olun diyor. Sarj cihazin orjinalse muhtemelen kabloyu tam takamamissin.

• Benim telefonun g sensor hatasi da var. Fabrikasyon dan yanlis kalibre edilmis.
    Uygulamalarin kendi kalibrasyon ayari oluyor fakat telefonun orjinal ayarlarindan yapamiyorsunuz diye biliyorum. Duzetmenin bir yolunu bilen var mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.