Şimdi Ara

HTC Desire 816 aldım sorusu olan içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamin aleykum arkadaşlar, dun Vodafone'dan hattimin uzerine desire 816 aldim, navy blue cihaz, harika Allahim nazardan korusun, cok seri bi cihaz herseyiyle bana yetiyor fazlasıyla, kamerası 60fps 720p kayıt yapıyor beni hayran birakti, ilk acinca bi güncelleme yapti sense 6.0 arayuzu yuklu, sarji 1gunu cook rahat çıkarıyor sabah 8den beri acik ilk full sarjim 've su an %80, blink cok kullanışlı, ekran da gayet iyi gun ışığında tam denemedim ama yeterli gözüküyor, bende cok fazla hakim degilim herseyine eger merak eden almaya niyeti olan varsa sorularınızı sorabilir siniz, mumkun olunca fotoğraf eklemeye calisicam, cihaz 1150lira 48x24 seklinde geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 18 Aralık 2014; 13:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun Üstat. HTC zaten gayet stabildir. Cok doğru tercih yapmışsın. Fiyatı da uygun.

• on numara cihaz bende kullanıyorum 900 tl ye sıfır aldım 2 yıl garantili çok çok memnunum htc kalitesi kendini belli ediyor her anlamıyla zaten
  • kesınlıkle sızlere katılıyorum arkadaslar
  • Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan. Bende bu cihazı yeni aldım, cihazı uzaktan takip edebilme imkanım var mı ?. Eski telefonum sony'de böyle bir özellik vardı. Pc üzerinden hesaba girip telefonun nerede olduğunu görebiliyordum, ama bu telefonda bulamadım var mı böyle bir özelliği ?
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan alacağım ama telefonda oyun oynamayı çok severim.

Özellikle Heroes of Order & Chaos ve World of tanks blitz oyununda kasma var mı? General mobiel discovery ile ikisi de oynanmıyor da. Lütfen cevap verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Arkadaşlar bende bu cihazdan alacağım ama telefonda oyun oynamayı çok severim.

Özellikle Heroes of Order & Chaos ve World of tanks blitz oyununda kasma var mı? General mobiel discovery ile ikisi de oynanmıyor da. Lütfen cevap verebilirmisiniz?

??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaca aldin basgan

• Beyler bende aldım gerçekten çok güzel telefonda sd karta oyun atılmıyor nasıl olacak o iş kendi dosya yöneticisi yok diye?

• Hayırlı olsun kardeşim androidde en iyi 2 tercihten birini almışsın. (diğeri nexus'tur)
  • quote:

quote:

??

Tesekkurler arkadaslar, cihaz gercektenn harika tamamen yeterli bi cihaz, Richard ismini vermis oldugun oyunlari 816 da sorunsuzca oynayabilirsin, ayrica discovery 2 ve elite cihazlarini yakinen gordum kullananlarda resmen kore mali kopya telefon gibi kaliyor htc nin yaninda . Bana taksitle 1150ye geldi faturanin ustune

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

quote:

??

Tesekkurler arkadaslar, cihaz gercektenn harika tamamen yeterli bi cihaz, Richard ismini vermis oldugun oyunlari 816 da sorunsuzca oynayabilirsin, ayrica discovery 2 ve elite cihazlarini yakinen gordum kullananlarda resmen kore mali kopya telefon gibi kaliyor htc nin yaninda . Bana taksitle 1150ye geldi faturanin ustune

oyunlar oynaniyorda hafıza sıkıntılı. Oyun datalari sd karta tasinmiyor pişman oldum aldığıma root gerek. Nasıl atılır bilen var mi desire 816 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 30 Aralık 2014; 20:26:41 >

• Hocam bende araştırmadım desem yeridir, oyunları az az yüklüyorum, gerçi şu an 12 civarı var ama boyut ona göre sonra silip diğerlerini kurucaz artık napak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 31 Aralık 2014; 15:37:23 >
  • Hiç mi root atmayı bilen yok bu cihaza

• Root garanti dışı yapar hocam, xda forumlarında mevcut nasıl yapıldığı 816 için, ayrıca lolipop sürümünede yükseltilebiliyor cihaz

• Cihazda oyunları hafıza kartından oynamak istiyorsanız markette gl2sd uygulaması var ama root gerekli obb dosyalı oyunları rahatlıkla kullanabılırsınız ama data destekli uygulamalar için hala bir çözüm yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: flameteam

Cihazda oyunları hafıza kartından oynamak istiyorsanız markette gl2sd uygulaması var ama root gerekli obb dosyalı oyunları rahatlıkla kullanabılırsınız ama data destekli uygulamalar için hala bir çözüm yok :(

Dostum cihazını rootladın sanırım, peki rom yükledin mi? Ben cm12 lolipop denemek istiyorum ama stabil değildir diye orj. Updateyi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 8 Ocak 2015; 21:08:07 >
  • S.a beyler size bir sorum var bendede 816 var şimdi bu cihaz yurtdışından gelmiş ve imei atılmış ben arkadaştan alıcam yalnız cihazın orjinalmi yoksa bir çin malı replikamı olduğunu nasıl anlarım?
  • Hocam Desire 816 Telefonumun Şifresini unuttum da Hard Reset Atamadım bir türlü. Sitede yazanları uygulamama rağmen acaba bi yerleri yanlış mı yapıyorum???
  • meraba bende htc desire 816 yurt dışından getirecem . burda imeil atılabilinirmi? malum ıphone de atılmıyor pasaport kaydı lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.