Şimdi Ara

HTC Desire 816 hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum , fiyatı indirimle 912 tl vodafone da , önceliğim kamerası iyi olsun , whatsapp falan da kullanıcam , cok büyük performans beklentim yok ama normal çalışsın yeter cok takılmasın , ne dersiniz bu telefon bana uygunmu ?

bana iyi ve kötü özelliklerini yazarmısınız

• Öncelikle sorduklarınız 816 ana konusunda mevcut ama bikaç bişi söyliyim yinede.Kamerası iyi arkada 13 ön kamerası 5 megapiksel.Performans konusunda rahat olun herhangi bi takılma yok.Başka bi beklentiniz yoksa size uygun.Ses konusunda çok iyi hem hoparlör hem kulaklık açısından.Yalnız kutusundan çıkan kulaklığı değiştirmeniz lazım çok iyi bişi çıkmıyor.3g açıkkende bataryası biraz hızlı tükeniyor onun dışında bi eksi yönü yok 3g pek kullanmadığım için batarya yönünden çok memnunum ortalama kullanımla 2 günü buluyor bitmesi, birde alırken arka kapağı kontrol edin gıcırtı varmı bende vodafone dan aldım çok rahatsız etmiyo ama yinede bu yüzden servise vericem.
  • o fiyata bulduysanız alın.
  • Hocam telefonla ilgili bir sıkıntı yok gibi ben de araştırıyorum bu telefonu, kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz. O fiyata kaçırmayım derim. Vodafone'da 912 liraya nasıl alınabiliniyor bir de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

Hocam telefonla ilgili bir sıkıntı yok gibi ben de araştırıyorum bu telefonu, kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz. O fiyata kaçırmayım derim. Vodafone'da 912 liraya nasıl alınabiliniyor bir de?

hocam en cok satanlar zımbırtısı adı altında bi vodafone dergisi verdiler dün orada bazı telefonlarda 300 400 tl lik indirimler var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Hocam telefonla ilgili bir sıkıntı yok gibi ben de araştırıyorum bu telefonu, kız arkadaşıma almayı düşünüyoruz. O fiyata kaçırmayım derim. Vodafone'da 912 liraya nasıl alınabiliniyor bir de?

hocam en cok satanlar zımbırtısı adı altında bi vodafone dergisi verdiler dün orada bazı telefonlarda 300 400 tl lik indirimler var ..

Tüm vodafone mağazalarında mı geçerli? İndirimin belli bir süresi var mı? Peşin fiyata mı alınıyor yoksa tarifeye ek mi? Kusura bakmayın hocam biraz fazla oldu sorular ama cevaplarsanız sevinirim. :)

• quote:

quote:

quote:

Tüm vodafone mağazalarında mı geçerli? İndirimin belli bir süresi var mı? Peşin fiyata mı alınıyor yoksa tarifeye ek mi? Kusura bakmayın hocam biraz fazla oldu sorular ama cevaplarsanız sevinirim. :)

sanırsam tarifeye ek yarın konusucam buraya yazarım hocam ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır hocam şimdiden teşekkürler.

• O 912 TL tarifeye ek durumu ile alınıyor.. Yani satın alınabilecek bir tarife mi ya da bu sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir tarife mi öncelikle onu dikkatli inceleyin! Tek tek yorum yapmaya gerek de yok, kesinlikle ihtiyaçlarınıza uygun bir cihaz olacaktır. Şu anda ana konu da memnun olmayan kimse yok, ben de dahil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

O 912 TL tarifeye ek durumu ile alınıyor.. Yani satın alınabilecek bir tarife mi ya da bu sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir tarife mi öncelikle onu dikkatli inceleyin! Tek tek yorum yapmaya gerek de yok, kesinlikle ihtiyaçlarınıza uygun bir cihaz olacaktır. Şu anda ana konu da memnun olmayan kimse yok, ben de dahil!

Hocam senin cihazın arka kapağındanda çatırdama sesleri geliyor mu esnemeye bağlı olarak?
  • Arka tarafta ince bir plastik var.. Çat çut ses var mı açıkçası yok ama bu durum senin hüsnü kuruntun da olabilir.. Yani bana göre normal olan bir şey sana göre ciddiye alınması gerekebilir.. Sana tavsiyem madem kafayı taktın buna, bir gün çık bir kaç mağazada teşhir ürünlerinde de aynı şey var mı bak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roque_Jn -- 21 Temmuz 2014; 2:03:36 >
  • Normal kullanımda öyle bi ses yok fakat telefonu kulağınıza getirdiğinizde hafif bi çatırdama sesi geliyor eğer biraz esneme olursa.Açıkçası sırf bu sebeptende servise vermek istemiyorum ne zaman geliceği malum vede teleservice den herkes şikayetçi.Yarın mediamrkt e bi uğrıycam orda varsa onada bakayım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz35 -- 21 Temmuz 2014; 2:15:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Bir ay boyunca süren bir kampanya. Tahahütlü olarak aldığın sürece 912 tl peşin almak istediğinde telefon 1250 lira oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir ay boyunca süren bir kampanya. Tahahütlü olarak aldığın sürece 912 tl peşin almak istediğinde telefon 1250 lira oluyor.

Teşekkürler hocam.

• arkadaşlar yorum yapan herkeze teşekkür ederim telefonu bugün aldım , genel olarak memnunum .. hali hazırda lg g2 kullanıyorum alır almaz bi kamera karşılaştırması yaptım görüntü biraz daha parlak odaklama biraz daha geç ama genel olarak cok iyi ..
  • quote:

arkadaşlar yorum yapan herkeze teşekkür ederim telefonu bugün aldım , genel olarak memnunum .. hali hazırda lg g2 kullanıyorum alır almaz bi kamera karşılaştırması yaptım görüntü biraz daha parlak odaklama biraz daha geç ama genel olarak cok iyi ..

hortlatıyorum ama kusura bakma. sarj ne alemde hocam ? sabah çek akşam bitsin durumu varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

arkadaşlar yorum yapan herkeze teşekkür ederim telefonu bugün aldım , genel olarak memnunum .. hali hazırda lg g2 kullanıyorum alır almaz bi kamera karşılaştırması yaptım görüntü biraz daha parlak odaklama biraz daha geç ama genel olarak cok iyi ..

hortlatıyorum ama kusura bakma. sarj ne alemde hocam ? sabah çek akşam bitsin durumu varmı ?

Guncellemeden sonra daha cabuk bitiyor ama kullanimla alakali ben cok aktif kullaniyorum 1 gunu rahat cikartiyor ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Guncellemeden sonra daha cabuk bitiyor ama kullanimla alakali ben cok aktif kullaniyorum 1 gunu rahat cikartiyor ..

güncellemelerden sonra hızlı bitiyo niyeyse.. elektrik kurumları ile anlaşmalarımı vardır nedir

• Bende alacagım galiba fiyat yüzünden anca alabilşyorum şuan telefon kırıldı ve telefonsuz kaldım

Batarya durumunuz nedir öldümü kaldımı 1 gün götürüyormu

Arızalarsa servis sıkıntısı oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Bende alacagım galiba fiyat yüzünden anca alabilşyorum şuan telefon kırıldı ve telefonsuz kaldım

Batarya durumunuz nedir öldümü kaldımı 1 gün götürüyormu

Arızalarsa servis sıkıntısı oldumu

Hocam 2 ay once degistirdim telefonu g3 aldim 816 fiyatina gore yeterli bence , batarya olarakta yeterli yani genel olarak butun ozelliklerine 10 uzerinden 6 verebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.