Şimdi Ara

htc desire 820 aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ancak belirtmek isterim ki telefon biraz problemli lakin siz fark etmemişsiniz sanırım. Aynı telefon bende de var ve 2. kez kvk 'ya gönderildi. Telefonda statik ses problemi mevcut yanlızca benimkinde değil baktığımız tüm modellerde aynı sorun var. Ben cihazı gönderir göndermez değişimini yaptılar fakat yeni gelen cihazda da aynı sorun ve uygulama bile çalıştırmadan ısınma problemi olunca bu cihazı da geri gönderdik bakalım ne olacak bekliyoruz. Statik ses problemine gelince; Özellikle sessiz ortamlarda fark edilen karşı taraf konuşmaya başladığı sırada 'es' şeklinde bir ses artışı oluyor ve konuşma kalitesini baya bir düşürüyor. Yaşadığım problemden sonra test ettiğimiz tüm htc desire 820 cihazlarında da aynı sorunu tespit ettik. Muhtemelen bu serinin hepsinde aynı sorun var. İsterseniz dikkatlice test edin sorunu göreceksiniz. Tabi umursayıp umursamamak sizin elinizde ancak cihaz sorunlu bir cihazdır!

• Inan öyle birşey fark etmedim bende yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graograman

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ancak belirtmek isterim ki telefon biraz problemli lakin siz fark etmemişsiniz sanırım. Aynı telefon bende de var ve 2. kez kvk 'ya gönderildi. Telefonda statik ses problemi mevcut yanlızca benimkinde değil baktığımız tüm modellerde aynı sorun var. Ben cihazı gönderir göndermez değişimini yaptılar fakat yeni gelen cihazda da aynı sorun ve uygulama bile çalıştırmadan ısınma problemi olunca bu cihazı da geri gönderdik bakalım ne olacak bekliyoruz. Statik ses problemine gelince; Özellikle sessiz ortamlarda fark edilen karşı taraf konuşmaya başladığı sırada 'es' şeklinde bir ses artışı oluyor ve konuşma kalitesini baya bir düşürüyor. Yaşadığım problemden sonra test ettiğimiz tüm htc desire 820 cihazlarında da aynı sorunu tespit ettik. Muhtemelen bu serinin hepsinde aynı sorun var. İsterseniz dikkatlice test edin sorunu göreceksiniz. Tabi umursayıp umursamamak sizin elinizde ancak cihaz sorunlu bir cihazdır!

Inan öyle birşey fark etmedim bende Bahsettiğiniz sorun yok ses gayet net hatta dün gece telefonla odada konuştum şans işi bu

• Buyrun hocam bunlar kullanım detayları şimdilik ""
     htc desire 820 aldim htc desire 820 aldim

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hocam şans işi tabi bu işler ancak baktığımız her telefonda olması işi biraz şanstan çıkardı bizim için. İş arkadaşlarımda kontrol edip aynı sorunu fark etmese diyeceğim ben abartıyorum ama hani biz bariz fark ettik sorunu. Karşı taraf konuşurken sanki hoparlör sesini yükseltiyormuş gibi bir ses çıkıyor. Ama siz bende yok diyorsanız tabi ne diyelim hocam umarım sorunsuz kazasız kullanırsınız.
  • graograman G kullanıcısına yanıt
    Telefon çalarken yanı ben birini aradığımda gelen biiip sesi kendılıgınden yükseltip azalıyor evet dedıgınız şey sanırım bendede mevcut hocam :) ne yapalım artık beli Güncelleme ıle gıderılır dıyelım bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam jarjı yoğun kullanımda kaç saat gidiyor

Bide pil kullanım durumunda BlinkFeed çalışıyor görünyrmu

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Hocam jarjı yoğun kullanımda kaç saat gidiyor

Bide pil kullanım durumunda BlinkFeed çalışıyor görünyrmu

Evet hocam Çalışır görünüyor yoğun Kullanım da 12 saati rahat tamamlar tabı sırf oyun ve film diyorsan okadar olması ımkansız ben suan 32 saattır şarja takmadım son ıkı saattır üstün güç tasarruf modunda batarya beni üzmedi memnun Bıraktı açıkcası

• benide ekleyin kullanarak göreceğiz artık artılarını eksilerini.bu ürün için ne dersiniz gereklimi sizce arkadaşlarhttp://www.mobilcadde.com/dafoni-htc-desire-820-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-26832

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 27 Şubat 2015; 18:38:17 >
  • çağrı geldiğinde flash yanması için uygulama bulamadım ne denediysem olmadı tavsiyesi olan varmı
    Hocam hayırlı olsun. Kulaklık ses çıkış gücü nasıl hocam test etme fırsatınız oldu mu? Çok fazla müzik dinleyen biriyim kulaklık ile ve aşağıdaki linkde kulaklık ses çıkış gücü yüksek görünüyor. Sizce de linkteki verilen değer gerçek mi?
    http://www.phonearena.com/phones/benchmarks
  • Kulaklık çıkış gücü epey fazla hocam yanı muhtemelen doğru bılgıler.
    Elimde ipad air var hemen hemen aynı hatta HTC daha yüksek gibi
    Suana kadar en ufak sorunla karşılaşmadım bır ay oldu ınsallah böyle devam eder Gönül rahatlığı ıle tavsıye ederdim etraftanda beğenenler çok oldu

• Suan bi kıyaslama Yaptım apple EarPods ile htcnın sesi bariz daha yüksek kulaklıkla ipad airden

• Degerli zamanınızı ayırıp cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim hocam :) Gelecek ay alacağım inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackjini

Degerli zamanınızı ayırıp cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim hocam :) Gelecek ay alacağım inşallah.

Estağfirullah hocam nedemek :) inşallah

3g ile ilgili problemler yaşadınız mı? Desire 820'nin forumunda bu tarz sorunların olduğunu okumuştum telefon ilk çıktığında.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

3g ile ilgili problemler yaşadınız mı? Desire 820'nin forumunda bu tarz sorunların olduğunu okumuştum telefon ilk çıktığında.Teşekkürler

Birkere bile yasamadım hocam

Teşekkür ediyorum cevapladığınız için. Bende almayı düşünüyorum umarım pişman olmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Teşekkür ediyorum cevapladığınız için. Bende almayı düşünüyorum umarım pişman olmam.

Inşallah hocam

• Hocam hâla alınırmı siz nerden aldınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.