Şimdi Ara

Htc Desire 820 Güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün desire 820'e güncelleme geldi yaptım iyi güzel hoş sonrasında telefon açıldı fakat sürekli Sense Home beklenmeyen bir şekilde durdu diyor rapor gönder yada gönderme seçenekleri çıkıyor bunun dışında hiç birşey yapamıyorum nasıl düzeltebilirim

• Aynı sorun bende de oldu şimdi . Çözebildiniz mi acaba ?
  • Ayarlardan uygulamaları aç sağ üst taraftaki menüden sistemi göster de daha sonra Sense giriş > Depolama >Verileri temizle , bu şekilde düzelmesi lazım.
  • Arkadaşlar bende de güncellemeden sonra ön kamera selfi kamera simgesi kayboldu başka kamera uygulamaları yükledim ve fabrika ayarlarını da aldım sonuç aynı ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sorunu çözdüm arkadaşlar ama kendi kendine düzelmişti garip gelmişti hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanertogral

Ayarlardan uygulamaları aç sağ üst taraftaki menüden sistemi göster de daha sonra Sense giriş > Depolama >Verileri temizle , bu şekilde düzelmesi lazım.

Telefon şarjı bitince kapandı,tekrar açtığımda "android güncellrniyor" gibi bişey yazdı, 10-15 dk sonra tamamlandı ama "htc home sense durduruldu" gibi bir uyarı veriyordu. OK deyip geçmek istesemde sürekli bu uyarı tekrar çıkıyordu.

okanertogral'ın belirttiği gibi denedim ve işe yaradı. teşekkürler okanertogral
  • Çok sıkıntı bende de kapandıktan sonra açılırken bir takım yüklemelerden sonra bu hatayı verdi. Karda yere düşürdüm bi kaç saat önce ondan heralde geçer diye düşündüm ancak kendi kendine geçmedi. Yapamayan arkadaşlar için bir başka çözüm telefonun ayarlar kısmına erişim sağlayabilirseniz hakkında kısmına girin ve yazılım güncelleştirmelerine gelin. Telefon yazılımı kontrol ederken zaten otomatik bulup yüklüyor bende de bu şekilde çözüldü. Umarım faydalı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.