Nokia N900'ü sevdim, kullandım ama biraz eziyet ya. Onu bunu yüklerken zorluk çektim ama hoş bir telefon. N900'ü sattım, HTC Desire almayı planlıyorum. Fakat şuana dek fazla bakamadığım için 2 soru soracağım;
1-Vodafone şubelerindeki en son (yani şimdiki) kontratsız Desire fiyatı nedir? Bilginiz var mı?
2- Aynı zamanda media markt'ta da satıldığını duydum. Hangisi daha güvenilir? Hangisi daha ucuz ( Media markt kaç tl ye satıyor bir bilginiz var mı ? ) Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: snbrk
1-Vodafone şubelerindeki en son (yani şimdiki) kontratsız Desire fiyatı nedir? Bilginiz var mı?
2- Aynı zamanda media markt'ta da satıldığını duydum. Hangisi daha güvenilir? Hangisi daha ucuz ( Media markt kaç tl ye satıyor bir bilginiz var mı ? ) Şimdiden teşekkürler.
1- Çarşamba günü akrabama desire hd aldık o sırada desire nin fiyatınıda sorduk kontratsız 1.150 tl dediler..
2-Ben ELECTROWORLD den 1.099 tl ye 1 hafta önce aldım...
çok teşekkürler, electroworld'de satılıyor, 1099 tl.. Hani uzak mı diye baktım gayet de yakın şubeleri var. Çok teşekkürler, electroworld den alacağım.
önemli değil yardım edebildiysem ne mutlu bana
htc desire HD 1450 lira HB'De 12taksit. kampanyası var.
media markt te 1049 yazıyordu dün baktım.
Arkadaşlar Konya Metrodan 999 Liraya alacağım garantide problem olur mu sizce ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme