Şimdi Ara

HTC DESİRE ALIYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia N900'ü sevdim, kullandım ama biraz eziyet ya. Onu bunu yüklerken zorluk çektim ama hoş bir telefon. N900'ü sattım, HTC Desire almayı planlıyorum. Fakat şuana dek fazla bakamadığım için 2 soru soracağım;

1-Vodafone şubelerindeki en son (yani şimdiki) kontratsız Desire fiyatı nedir? Bilginiz var mı?

2- Aynı zamanda media markt'ta da satıldığını duydum. Hangisi daha güvenilir? Hangisi daha ucuz ( Media markt kaç tl ye satıyor bir bilginiz var mı ? )
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: snbrk

1-Vodafone şubelerindeki en son (yani şimdiki) kontratsız Desire fiyatı nedir? Bilginiz var mı?

2- Aynı zamanda media markt'ta da satıldığını duydum. Hangisi daha güvenilir? Hangisi daha ucuz ( Media markt kaç tl ye satıyor bir bilginiz var mı ? )
    Şimdiden teşekkürler.

1- Çarşamba günü akrabama desire hd aldık o sırada desire nin fiyatınıda sorduk kontratsız 1.150 tl dediler..

2-Ben ELECTROWORLD den 1.099 tl ye 1 hafta önce aldım...
  • çok teşekkürler, electroworld'de satılıyor, 1099 tl.. Hani uzak mı diye baktım gayet de yakın şubeleri var. Çok teşekkürler, electroworld den alacağım.
  • önemli değil yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • htc desire HD 1450 lira HB'De 12taksit.
    kampanyası var.
  • media markt te 1049 yazıyordu dün baktım.
  • Arkadaşlar Konya Metrodan 999 Liraya alacağım garantide problem olur mu sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.