Şimdi Ara

HTC DESIRE C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışı fiyatı 450-500 tl. 100 tl Vergisi var. 550-600. şu anda hepsiburada 642tl ye satıyor. arada 100 tl fark var. pasaport kaydı derdi yok, 24 ay garanti, getirtmeyle uğraşmak yok....

abileri iki katından fazla paraya satılıyor. o kadar fark var mı acaba? yok mu alan kullanan?

ben almayı düşünüyorum ama almadan önce bir kaç kullanıcı deneyimi okumak isterdim açıkcası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgün -- 10 Temmuz 2012; 17:54:35 >

• Cihazı p.tesi aldım hb.da dan işlerin yoğunluğundan daha pek kurcalayamadim. Yanında verilen kulaklık öylece duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.b yanında verilen kulaklık nasıl bende bu telefonu almayı düşünüyorum kullananlar yada alanlar telefon hakkında bilgi verebilirlermi ?
  • Dr beast audio solo hd ye benziyor elimde daha önceden creative kulaklık olduğu için daha onun kutusunu açmadım. D.h. de kampanya bitmiş iyiki hizli davranıp almışım. Bu sayede cihaz bana 500 tl gibi bir rakama gelmis oldu.

• şuan kampanyalı gözüküyor h.b da kulaklıkla beraberse cihaz baya bir uyguna gelicek verdigi kulaklık 250 tl gözüküyor cünkü
  • Evet hizlialda kulakligin fiyatı 250 tl cihaz kesinlikle mükemmel .

• siz alırken cihazı sectiginizde kulaklık ile ilgili bilgi varmıydı yoksa reklamda mı yazıyordu sadece mail attım bende h.b. ya bakalım cevap versinler eğer devam ediyorsa cihaz 419 tl ye gelicek =)
  • Ben alırken kampanya kisminda kulaklik görünüyordu az önce baktım yok. Kulaklikla muzik dinliyorum suan dehşet bir sesi var. Suavemnte nayer pitbull bomba bomba :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.