Şimdi Ara

HTC Desire C Dahili hafıza? ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc desire c bakıyorum arkdaşım için. 620 tl fiyatı var ancak bugun vatan bilgisayarda baktığımda 90küsür mb gözüküyordu. Tam olarak bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilir mi birazdan gidip alacağım?

edit: Heryerde 4gb dahili hafıza yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 5 Temmuz 2012; 18:49:15 >

• Bilgilenmek isteyen arkadaşlar için yazayım. Programlar için 1gb hafıza ayrılmış yani 95 mb değilmiş. O işletim sisteminin yüklü olduğu yermiş sanırım. Ama 4gb yazısına aldanmayın
  • Tsk.ler bilgi için. bende ilgileniyordum bu cihazla daha çok 4gb hafızası nedeniyle. Eğer bunda da dahili hafıza sorunu varsa bundan da vazgeçtim artık. Su an explorer kullaniyorum bunda 3.2 inç desire c de 3.5 inç ekran var. Bu da artı bir özellik. Siz 620 tl fiyatı nerde aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Tsk.ler bilgi için. bende ilgileniyordum bu cihazla daha çok 4gb hafızası nedeniyle. Eğer bunda da dahili hafıza sorunu varsa bundan da vazgeçtim artık. Su an explorer kullaniyorum bunda 3.2 inç desire c de 3.5 inç ekran var. Bu da artı bir özellik. Siz 620 tl fiyatı nerde aldınız?

4gb büyük ihtimal android güncelleme ROM sorunu için belirtilmiştir. yoksa 600 mhz - 512mb ürüne neden sense 4.0 - ICS yüklü gelsin,

ayrıca htc desire c ;

+100 - 120TL kadar pahalıda olsa ;

nfc - bluetooth 4.0 - bestaudio - 3,5 " daha büyük ekran = + yukarıdaki 2 iyi özelliğide barındırmakta
  • Alıp kulanana da rastlamadık herhalde bu ayarda tel alacaklar genelde samsung tercih ediyor.
  • quote:

Tsk.ler bilgi için. bende ilgileniyordum bu cihazla daha çok 4gb hafızası nedeniyle. Eğer bunda da dahili hafıza sorunu varsa bundan da vazgeçtim artık. Su an explorer kullaniyorum bunda 3.2 inç desire c de 3.5 inç ekran var. Bu da artı bir özellik. Siz 620 tl fiyatı nerde aldınız?

İnternette bi siteydide hatırlamıyorum. Uğraşmayıp 700e vatandan aldık. Hafıza sorunu yok sayılır 1 gb fazlasıyla yeterli bence diğer hafızası yüksek telefonların bin tl'nin üstünde oldugunu düşünürsek. Kendim wildfire s kullanıyorum android 4.0.3 yüklü, ama yinede gözüm kaldı özellikle ekranı çok hoşuma gitti ve kasılmada hiç yok
  • quote:

Alıp kulanana da rastlamadık herhalde bu ayarda tel alacaklar genelde samsung tercih ediyor.

Aslında beklentiye görede değişir eğer orjinal 4.0 olmasaydı aldırmazdım çünkü kendisi root işlemlerinden anlayan biri değil. Root gerektirse 600lük işlemci yetmez ama orjinal romda gayet güzel geldi telefon.

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 5 Temmuz 2012; 23:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

İnternette bi siteydide hatırlamıyorum. Uğraşmayıp 700e vatandan aldık. Hafıza sorunu yok sayılır 1 gb fazlasıyla yeterli bence diğer hafızası yüksek telefonların bin tl'nin üstünde oldugunu düşünürsek. Kendim wildfire s kullanıyorum android 4.0.3 yüklü, ama yinede gözüm kaldı özellikle ekranı çok hoşuma gitti ve kasılmada hiç yok

Nee? Wildfire s var ve 4.0.3 mü yüklü hadi canım:-) o cihaz stok 2.3.5 de bile kasım kasım kasiliyor du acaba biz mi kullanmasını bilemedik. Benim gözüm bu cihazda explorer i satıp bundan almayı düşünüyorum. Sırf daha güncel bir cihaz olduğu için.

• quote:

quote:

quote:

Nee? Wildfire s var ve 4.0.3 mü yüklü hadi canım:-) o cihaz stok 2.3.5 de bile kasım kasım kasiliyor du acaba biz mi kullanmasını bilemedik. Benim gözüm bu cihazda explorer i satıp bundan almayı düşünüyorum. Sırf daha güncel bir cihaz olduğu için.

Valla canavar gibi kasılma yoktu kaç aydır son 2 haftadır sıkıntı çıkarıyor onun içinde class 6 hafıza kartı aldım tekrar rom kurmaya üşeniyorum artık :). Bugün explorerıda inceledim çok aşırı bi kasılma vardı anlamadım sizde de öyle mi? Ben wildfire ı 240tlye aldığım için bana kalırsa bu cihazların hiç biri bu paraları haketmez ama tabiki başka bir çarede olmadığı için mecburen alınıyor. Explorera göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim o da ekran, hafıza ve güncel olmasından dolayı ama tabiki size kalmış birşey ben yine kampanya beklemeyi düşünüyorum

• Daha önce wildfire s kullanmış biri olarak söylüyorum explorer canavar.. ne reset atma ne de donma yaşadım. Suan shadowgun yüklü ne bir donma kasılma yaşamadım. Desire c yi inceledim hafızasına bakmak gelmedi aklıma. Bakalım kısmet bu hafta sonu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Daha önce wildfire s kullanmış biri olarak söylüyorum explorer canavar.. ne reset atma ne de donma yaşadım. Suan shadowgun yüklü ne bir donma kasılma yaşamadım. Desire c yi inceledim hafızasına bakmak gelmedi aklıma. Bakalım kısmet bu hafta sonu almayı düşünüyorum.

Telefona para veren sürekli değiştiren biriyseniz uğraşmayın düşük işlemcili telefonlarla. 1200-1300 civarına fazlasıyla iyisini alabilirsiniz can sıkmaya gerek yok rom atacağım diye
  • Avuç içi kolay taşınabilen cihaz arıyorum. Öyle pek sık tel degistirmem eğer desire c de arm7 ise kesin alicam gibi.
  • quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=telkulnoontecb&categoryId=16001#10|31682|TELCEPHTCDESIREC-S

ucuz ve 300TL lik kulaklık hediye

• quote:

Avuç içi kolay taşınabilen cihaz arıyorum. Öyle pek sık tel degistirmem eğer desire c de arm7 ise kesin alicam gibi.

HTC EXPLORER arm 7 ve performansı ( yotubede var bakarsınız ) gayet iyi. flash ışık yok ve ekran küçük :(( AF yok :((

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=telkulnoontecb&categoryId=16001#10|31682|TELCEPHTCDESIREC-S

HTC DESİRE C + KULAKLIK KAMPANYASI VAR

YKB + 40TL PUAN VERİYOR 400 TL ÜSTÜNE

• Oww.. süper bi kampanya kesinlikle kaçmaz siparişi patlatiyorum. Sabaha kalırsa tabii :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Avuç içi kolay taşınabilen cihaz arıyorum. Öyle pek sık tel degistirmem eğer desire c de arm7 ise kesin alicam gibi.

HTC EXPLORER arm 7 ve performansı ( yotubede var bakarsınız ) gayet iyi. flash ışık yok ve ekran küçük :(( AF yok :((

Tşk.ler bilgi için fakat bende zaten explorer var :-) tek sıkıntım kamera ve dahili hafıza onun dışında mükemmel sorunsuz cihaz. Bundan önce de wildfire s vardı ikisi arasındaki farkı hissedebiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Tşk.ler bilgi için fakat bende zaten explorer var :-) tek sıkıntım kamera ve dahili hafıza onun dışında mükemmel sorunsuz cihaz. Bundan önce de wildfire s vardı ikisi arasındaki farkı hissedebiliyorsun.

Alıntıları Göster
    @ redloves

Kamera eğer sabit tutarsanız , çok iyi verim alabilirsiniz , ancak AF siz ( vdf 945 kullandım ) gerçekten HTC nin büyük kazığı olmuş

HTC EXPLORER için ( yabancı bir kaynak PM atıyorum ) SD kart a uygulama atılarak geçici hafıza arttırımı sağlanabiliyormuş.

• Buna bir nevi root yetkisi diyebilirmiyiz? Hemen bakıyorum. Tşk.ler
  • quote:

Buna bir nevi root yetkisi diyebilirmiyiz? Hemen bakıyorum. Tşk.ler

Cihazın uygulamaları SD kart içine atması için imkan sağlıyor , garanti - servis - cihaza zararı yok. HTC EXPLORER ana başlıkta bazı ek bilgilerde mevcut.

Bende Flah player 11 uygulaması = 12 mb yer kaplıyor en basitinden :((
  • quote:

quote:

Buna bir nevi root yetkisi diyebilirmiyiz? Hemen bakıyorum. Tşk.ler

Cihazın uygulamaları SD kart içine atması için imkan sağlıyor , garanti - servis - cihaza zararı yok. HTC EXPLORER ana başlıkta bazı ek bilgilerde mevcut.

Bende Flah player 11 uygulaması = 12 mb yer kaplıyor en basitinden :((

Bu işlemleri daha önce wildfire s sahibi olduğum için pek yabancı gelmedi. Bunun pek bir faydası olmuyor dediğin gibi flashplayer 12 mb yer kaplıyor. Bu arada hb dan desire c siparişi verdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.