Şimdi Ara

HTC DESİRE EYE - M8 - M9 HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaslar bi türlü telefon alamadım karar veremedim. Bu 3 telefon arasından hangisini almalıyım. 2.EL alıcagımdan fiyatlar uygun. Benim için Performance onemlı hız önemlı ama fazlada ısınmasın telefon. Htc desire şekli hosuma gidiyor Hoporleri nasıl m8 kalıtesındemı ? m8 ile m9 zaten aynı kasa zaten. Yalnız M9 da ısınma problemi var galıba ama frekansı düşürmüşler heralde Buda telefonun performansını etkliyormu acaba? Yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar Tskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 14 Haziran 2016; 10:41:26 >

• Tasarım konusunda çekincelerin yoksa, Desire Eye fiyatının da uygun olması nedeni ile tercih edilebilir. O da Snapdragon 801 kullanıyor One m8 gibi ve oldukça kararlı bir chipset.. Kamerası ve 5.2 inch ekranı ile de artı fayda sağlayabilir ama dediğim gibi tasarımı senin için yeterli ise çünkü özellikle One m8 ve One m9 metal gövdeleri ile gerçekten haz yaratan cihazlar. Bana One m8 tüm zamanların en iyi HTC tasarımı.. Kamera benim için önemli diyorsan Desire Eye hayır önemli değil diyorsan One M8 diyorum.
  • Ön kamerası desire eye ın vurucu noktası. Kasa kalitesi yüksek ama kaliteli plastik tarzı. Hoparlörler ekranın üst ve altında. İlk bakışta anlaması zor. Sesi çok kaliteli ama dış ortamda bazen sesi kısık gibi geliyor. Telefona, fazla birşey yüklemediğim için ve dikkatli kullandığım için şişme donma yapmıyor. (facebook uygulamasını devre dışı bıraktım, chrome un snapdragonda daha performanslı çalışan muadili buldum onu kullanıyorum. Vb) ki zaten, sense arayüzü çok hafif.
    Ben Ekim 2015 de aldım. 6 güncellemesi ile daha bir seri çalışmaya başladı telefon. Zaten seriydi, 6 ile aştı. Pili biraz üzebilir. 1 günü ucu ucuna idare ediyor. Ekran kasa oranı pek mutlu etmiyor maalesef. LG G3 den daha uzun. (lg g3 5.5 inç, desire eye 5.2 inç) Zaten bahsettiğiniz diğer iki telefon da böyle. Yazdıklarım pek düzenli olmadı, mobildeyim. İdare et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Bir sorum olucak kafam hala m9 a gidiyor ama m9 un ısınma problemini çözmek için frekans hızı dusuruldu dıyolar. Buda performansı etkiliyormu telefonun hızınımı dusurduler..Ben almışken hızlı bir telefon almak ıstıyorum .Oyun çok oynuyorum . @abdyek @Roque_Jn
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Bir sorum olucak kafam hala m9 a gidiyor ama m9 un ısınma problemini çözmek için frekans hızı dusuruldu dıyolar. Buda performansı etkiliyormu telefonun hızınımı dusurduler..Ben almışken hızlı bir telefon almak ıstıyorum .Oyun çok oynuyorum . @abdyek @Roque_Jn

Ne tür oyunlar? Eğer grafiği yüksek, 3D oyunlar oynayacaksanız. Android tarafına pek yönelmeyin. Telefonlar gerçekten çok ısınıyor. En iyi çözüm IOS cihazlar. Tabi onlar da pahalı.
    Desire Eye da, işlem gerektiren işlerde ısınıyor. m9 un işlemcisi nedir? Kaçtan kaça düşürülmüş bilmiyorum. Fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Düşürülme sanıyorum çok küçüktür.

• Hocam Sword of chaos, Clash for Dawn bu tarz oyunlar oynuyorum. HTC Desire Eye alsam memnun kalırmıyım. Ön kamerası çok guzel dıyolar .@abdyek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 14 Haziran 2016; 16:50:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Hocam Sword of chaos, Clash for Dawn bu tarz oyunlar oynuyorum. HTC Desire Eye alsam memnun kalırmıyım. Ön kamerası çok guzel dıyolar .@abdyek

Bu telefonlar ısındırır makineyi. Yaz ayındayız. Ellerin terlemekten oynayamazsın. Varsa paran ipad mini al onda oyna oyunlarını.

Ön kamerası diğer telefonların arka kamerası gibi. Ön kameradan geniş açılı olduğu için memnun olmayan eye kullanıcısı var. Htc desire eye ana konusunun son mesajlarına bir bak. Şuan link veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.