Bildirim
HTC Desire Eye ön inceleme (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar selamlar,
Bu htc desire eye ne zaman cıkacak? Tam M8 almaya karar vermısken dur bır desire'a da bakayım dedım kamerası falan ıyılestırılmıs ama karızması kalmamıs :D Ne zaman cıkar tahmınen? Bır de M8 Eye ne oluyor? Bılen bırı aydınlatırsa sevınırım. -
teşekkürler -
Yine batarya ozurlu yapmis hatice
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SBJKN1903
Arkadaşlar selamlar,
Bu htc desire eye ne zaman cıkacak? Tam M8 almaya karar vermısken dur bır desire'a da bakayım dedım kamerası falan ıyılestırılmıs ama karızması kalmamıs :D Ne zaman cıkar tahmınen? Bır de M8 Eye ne oluyor? Bılen bırı aydınlatırsa sevınırım.
Htc Desire Eye - 5 Aralık
Htc Desire 820 - 20 Aralık
Ülkemiz satış tarihleri.. -
quote:
Orijinalden alıntı: beatles33
quote:
Arkadaşlar selamlar,
Bu htc desire eye ne zaman cıkacak? Tam M8 almaya karar vermısken dur bır desire'a da bakayım dedım kamerası falan ıyılestırılmıs ama karızması kalmamıs :D Ne zaman cıkar tahmınen? Bır de M8 Eye ne oluyor? Bılen bırı aydınlatırsa sevınırım.
Ülkemiz satış tarihleri..
Ustat ciddi misin ya?
Desire Eye yarın cıkıyor yanı. Supermıs -
-
quote:
http://www.hizlial.com/htc-desire-eye-mavi/10531510
1899 TL
resmı satıs fıyatı mıdır bu? -
diğer alışveriş sitelerinide beklemek lazım hocam -
Htc e8'den tek farkı ön kameranın 13 mp olması galiba.
quote:
quote:
http://www.hizlial.com/htc-desire-eye-mavi/10531510
1899 TL
resmı satıs fıyatı mıdır bu?
Yuksek fiyattan girdi. Alacaktim ama o fiyati hak etmedigini dusunum gittigidiyordan puanla vs 1900 e note 4 beyaz aldim.
M8'den sonra cıkan daha ıyı kameraya ve waterproof ozellıge sahıp olan bır cıhaz neden M8'den ucuz oluyor? Biri acıklayabılır mı?
Nasıl bır polıtıka var? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zey4li
1999 liraya geliyor, kazıkçı htc gelenegi devam ediyor... tez zamanda batsınlar bizde kurtulalım..
+1 bataryadan kis fiyata bindir hep ayni hatice
quote:
quote:
Arkadaşlar selamlar,
Ülkemiz satış tarihleri..
desire 820 fiyat belli oldu 1399 tl
http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/htc-desire-820
bence pahalı olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonun depolama alanı nedir acaba bilen var mı ? Telefonu ilk açtığımızda bize sağladıgı depolama alanı nedir ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X