Şimdi Ara

HTC Desire HD Kullanıcıları Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, HTC desire HD almayı planlıyorum lakin siz htc hd kullanıcılarından Telefonun EKSİLERİNİ ve ARTILARINI söylemenizi istiyorum. Ve son olarak bu Desire HD telefonunun Turkcell ile bir kampanyası varmıdır varsa link atarsanız sevinirim çünki telefonu alırsam internet paketi vs. de almam gerekicek.

• Desire HD sahibiyim.Şu saatten sonra bu telefon alınmaz.Yeni gelicek telefonları bekle.Galaxy S 2 Optimus X2 vs.
  • Ben yaklaşık 2 haftadır desire hd kullanıcısıyım. iphone 3gs ve iphone 4 ile detaylı olarak kıyaslama şansım oldu. Şahsi görüşüm desire hd iphone 3gs'den daha iyi ama iphone 4 kadar iyi değil şeklinde. Zaten iphone 4 600-700 lira daha pahalı bir cihaz.

Ben cihazdan gayet memnunum, büyük ekranı ile internet, oyun, uygulama vs. çok keyifli bu anlamda iphone 3 ve 4 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Telefondan ziyade ufak bir tablet pc gibi. Malzeme kalitesi arka sim kart kapağı dışında gayet iyi. Son derece sağlam bir cihaz. Örneğin aldığımın ertesi günü bel hizasından seramik zemine ekranının üzerine düştü ama hiç bir hasar yok, tabi şansın etkisi var siz evde denemeyin :)

İşletim sisteminin android olması benim için tercih sebebiydi. zira apple'ın tekelci anlayışından pek haz etmiyorum. Android markette bir sürü uygulama var uygulama azlığı vs. söz konusu değil. İşletim sistemi arayüz vs. gayet şık, hızlı ve kullanışlı.

Gel gelelim, beni hayal kırıklığına uğratan konulara: 1-şarj sorunu. 2-Ses seviyesi(kulaklıkla müzik vs.)

Şarj sorununundan cihazı satın almadan önce haberdardım ama ciddiye almadım. Ancak şu anda cihazla ilgili canımı sıkan en büyük sorun bu. HTC böyle bir cihaz yapıp üzerine 1230 mah'lık batarya koyunca haliyle şarj sorunu ortaya çıkmış. 2-3 saat internet oyun uygulama vs. şarjın 3 te 2 si gidiyor :) Kullanmadığım zamanlarda wifi yı kapatarak ve en önemlisi şebeke ayarlarından 3G yi kapatarak şarj sorununu önemli ölçüde çözdüm gibi. Çözdüm dediğim sabah işten akşam eve gelene kadar idare ediyor :)

Ses seviesinin düşüklüğü ise, şöyle örnek vermek gerekirse, otobüs vb. gürültülü ortamlarda sorunsuz dinleyebiliyorsunuz, ama tatmin edici değil, insan en azından 30-40 tl lik bi mp3 player performansı bekliyor hani, ama yok... Yani bu anlamda iphone'un eline su dökemez.

Sonuç olarak, ben telefondan hiç pişman değilim ama alacak insanların bu sorunların ciddiyetini göz önünde bulundurmalarını öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanselh -- 10 Nisan 2011; 23:33:02 >

• benim bildiğim turkcell kampanyası yok, ben de araştırmıştım 1 hafta öncesine kadar. eksisi evet bence de pili ama tanıdığım kişilerin iphone'ları da aynen o kadar gidiyor. artıları ise saymakla bitmez, elinizin altında böyle bir işletim sistemi ve böyle bir donanım olduğu sürece, telefondan asla sıkılmazsınız ve yeniliklerden her zaman yararlanırsınız. bilmiyorum ben almadan önce bu kadar iyi bir ürünle karşılaşacağımı sanmıyordum ama cidden çok çok iyi bir cihaz bu. her gün yeni şeyler öğreniyorum telefon ve android hakkında. kesinlikle tavsiye ederim. ben pek kurcalamam, telefon özelliklerini kullanırım basit olsun vs. diye düşünüyorsanız da iphone yerine yine de tercih etmelisiniz.
    ses konusunda yüksekliği hakkında bir şey diyemeyeceğim gürültülü ortamda test etmedim hiç ama ses efektlerinden dolby'i seçerseniz neler yapabildiğini görürsünüz.

• ses konusu rom ile çözülüyor. pil konusu diger cihazlarda da oldugu gibi sıkıntı yaratabilir. ama kullanıma göre pil süresi ayarlanabiliyor.

ama şunu da söylemek istiyorum. dhd iphone4ü her türlü yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.