Şimdi Ara

⓿⓿⓿ HTC DESİRE HD ROM SAYFASI ⓿⓿⓿ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
7
Favori
100.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''coredroid 7 çok fazla değişiklik sunmamış bence.hala kameranın hdr kısmı çalışmıyor.sadece sense 3 var''

merakımdan soruyorum. beklentin ne acaba. ayrıca hdr çalışıyor ki çalışmasa da eksiklik sayılmaz çünkü hiçbirin de yok.sense3 kullanan en başarılı rom. ki ilk versiyon daha. xda ki kullanıcılar gibi diyorum ben de fazlasıyla güzel olmuş :).. sadece doğru yükleyin ve doğru ayarlarla kullanın en güzel deneyim için.
  • arkadaş hdr çalışıyor diyorum hatta nasıl çalıştıracağını da yazdım hala hdr çalışmıyor demektesin. anlayamadım durumunu. ve fc nasıl oldu bize de söylesen test etsek. bi türlü olmuyor. xda dahil ilk senden duydum.
  • peki 6.9'dan farkını bize açıklarsan bizde arada neler kaçırdığımızı öğreniriz.merak eden insanlara açıklama yapmak istedim sadece ki ben zaten 6.5'ten yana başka bir rom kurmadım bile sadece coredroid kullanıyorum dostum.
    Neyse konuyu dağıtmayalım bence Romlar hakkında konuşmaya devam edelim.Sense 3 olmasına rağmen beklediğimden daha seri olmuş coredroid v7,hiçbir takılma yaşamadım şu ana kadar.
  • fc derken hocam? bu arada dediğin doğruymuş ben menu'ye girmeden yapıyormuşum hdr oldu gerçekten. hakkını helal et hocam.
  • Bu akşam şu coredroid 7 i yükleyim :D birazda biz kullanaılm :D bakalım nası bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 15 Haziran 2011; 13:09:47 >
  • Bugün bende CoreDroid 7.0 kurdum.
    Fakat hep Hava Durumunda "kullanılabilir hava durumu verisi yok" diyor.
    Neden acaba? Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
    Teşekkürler..
  • Revolution ın yeni sürümündeki iyileştirmeler :))

Android Revolution HD 5.1.10 SpIcY TortiLLA EdITioN [14.06.2011]

- Added script that converts data, cache and devlog partitions into EXT4 without need to format them
    * So basically there is no more reason to use EXT4 data formatting script except wiping purpose
    * Thanks to Unity and rmk for letting me use it in my ROM
    - Added new Overclocking Daemon introduced in Virtuous Unity ROM
    * Please read this post before asking questions !
    * Huge and REAL PERFORMANCE BOOST !
    * Battery life improvement
    * Thanks to Unity and rmk for letting me use it in my ROM
    - SuperUser updated to latest 2.3.6.2
    - su binary updated to latest 2.3.1-efg
    - Adobe Flash Player updated to latest 10.3.185.23
    - Twitter updated to latest 2.0.3
    - Added OpenVPN support (tun.ko was already in system/lib/modules)
    - Some changes to locale xml files
    - Added possibility to 45 seconds screen time-out (only after full wipe)
    - Increased vm.min_free_kbytes
    - Quick Office updated to latest version (now called Polaris Office)
    - hosts file updated to latest
    - Some cleanups
    - Other minor changes and fixes

• pardon fc zorla kapanma anlamında.

DutchDanny
    Some mods are technical improvements, you dont see. bazı iyileştirmeler yapıldı ve hepsini gözle göremezsiniz:) bazı değişiklikler listesi aşagıda

CoreDroid Desire HD GingerBread 2.3.3 v7.0(14/06/11)

Sense 3 and Widgets 3D
    Adjustments on camera
    Updated titanium backup
    Updated hosts
    Updated Rom manager
    Updated flash player
    Updated Kernel

ve düzeltilen buglar.
  • hocam zaten titanium bakup ve rom manager premium ve pro değil.kernel oldukça başarılı ama.bu arada hdr'yi yanlış ayarladığımdan dolayı force alıyormuşum.yoksa bir sıkıntı yok.yeni bir widget koymuşlar fotoğraf tablosu diye.harika olmuş denemelisiniz.)
  • RIL:
    normal ril.zip dosyasını recorveryden kur. rom gibi wipe falan yapma sadece kur.

burda 4. mesajda bulabilirsin
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=858418

hangi radio yu kullanıyorsan onun altındakini indir kur. radiolar cihazdan cihaza farklılık gosteriyor. onu önlemek ve bir nevi batarya iyileştirmesi sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Bu akşam şu coredroid 7 i yükleyim :D birazda biz kullanaılm :D bakalım nası bişi

ARDH 5.1.10 dan memnun değilmisin ki.. yani bi sorun mu var? daha denemedim de? sitesinde birkaç bugdan bahsediliyor soğudum şimdilik??? ama ben ce güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denverna

Bugün bende CoreDroid 7.0 kurdum.
    Fakat hep Hava Durumunda "kullanılabilir hava durumu verisi yok" diyor.
    Neden acaba? Yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
    Teşekkürler..

tüm manuel wipe(cache,data,system,dalvik cache,battery stats) ve full-wipe 1.5 uyguladıktan sonra romu kurun ve ril dosyasını da kurun.
    ayrıca kurulumdan sonra apk ve ayarları manuel kurun. extradan hiçbir bug yasamazsınız.

hala olmadıysa birde yukardakini dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

quote:

Orijinalden alıntı: denverna

tüm manuel wipe(cache,data,system,dalvik cache,battery stats) ve full-wipe 1.5 uyguladıktan sonra romu kurun ve ril dosyasını da kurun.
    ayrıca kurulumdan sonra apk ve ayarları manuel kurun. extradan hiçbir bug yasamazsınız.

hala olmadıysa birde yukardakini dene.

Kurma işini aynen dediğiniz gibi yaptım..
    Sadece RIL Kurmamıştım.
    Şimdi onu deneyeceğim..
  • denverna :

bazen oluyor nedenini bilemiyorum. sense 3 veya partlarını kullanan romlarda oluyordu genelde. en son cd 6.8 de ben de yaşadım ancak tekrardan formatladım ve kurdum düzeldi. location çalışmadan hava durumu çalışmıyor sanırım. şuanda herşey çok iyi gerçekten.
  • Şu an CD V7.0 kurdum. Ayarları yapıyorum. RIL dosyasını kurmak gerekli mi? Eğer gerekli ise bütün ayarları yaptıktan sonra kursak bir sorun teşkil eder mi?
  • ne zaman kurarsan kur romdan sonra kur ayardan sonra kur fark etmez. bir sıkıntın yoksa kurmasan da olur. hatta romun içinde zaten var diyenlerde var amma muamma??? bazen data sorunu veya hızlı batarya tüketimi olan vakalarda ril kurulumu stabilleştiriyor teli. yani radio ile rom arasında bağlantı kuruyor diyebiliriz ki dhd için official gb çıkmadan önceki romlar için şart olmuştu neredeyse. ben kurduğumda bataryamla daha mutluyum. ancak gerek varki radionun altında kendiside ikamet ediyor :)
  • Sağolasın hocam. Kuralım da bakalım bir durum nedir, ne değildir sonra karar veririm..
  • sinyal gücünde iyileştirme yaptığı için telefonda daha az batarya tüketimi sağlıyor dolaylı olarak.
  • Bu ril dosyasi Nasil kuruluyor bi link verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekiz_inci_gun

denverna :

bazen oluyor nedenini bilemiyorum. sense 3 veya partlarını kullanan romlarda oluyordu genelde. en son cd 6.8 de ben de yaşadım ancak tekrardan formatladım ve kurdum düzeldi. location çalışmadan hava durumu çalışmıyor sanırım. şuanda herşey çok iyi gerçekten.

RIL de kurdum ama hiç bir şey değişmedi..
    Acaba tekrar kursam diyorum.. Fakat aynı şeyler olursa diyede korkuyorum..
    Bu defa nelere dikkat etmem gerekiyor..
    Kurma işlemimi aşağıdaki biçimde yapacağım. Madem sizinki güzel çalışıyor tavsiyelerinizi bekliyorum..
    Advanced-Wipe Battery Stats
    Advanced-Wipe Dalvik Cache
    Mounts and Storage- Format sd/ext
    Mounts and Storage- Format System
    Mounts and Storage- Format Data
    Mounts and Storage- Format cache
    Wipe cache partition
    Wipe data/factory reset
    FULL_WIPE_1.5_EXT4_.zip
    Bütün bunlardan sonra CoreDroid Kuracağım..
    Hala gelmez ise belki başka birine bakmam gerekecek..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.