Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimleri baya zaman görmüştüm ben ama :-) neyse sildim onları bundan sonra dikkat ederim ama epey bi zaman gördüm durup dururken gitti resimler
  • arkadaşlar bugün htc desire için sense 3.5 olan rom buldum ....xda developers sitesinden keşfettim ..linki aşağıda veriyorum , ingilizcesi olan bir arkadaş kısaca açıklarsa sevinirim .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250815
  • arkadaşlar bugün htc desiremı sattım ve htc desire hd aldım herkeze şiddetle tavsiye ediyorum desiredan çok hızlı kendi sitesinde ikisininde işlemcisi 1ghz olarak gösteriyor hatta kutusunda bile 1ghz yazıyor ama kendi öyle demiyor özelliklerine baktığımda 1.2ghz işlemcisi var 768mb ram görünüyor belkide benimki yurtdışı olduğu içinmidir nedir anlamadım ve inanılmaz ses deneyimi var mesela kullandığınız rcmix romunda srs ve dolby seçenekleri varya birde bunları desire hd de görün.sizlere tavsiyem telefonlarınızın değeri daha fazla düşmeden iyi bir paraya satıp bir hd edinin ne demek istediğimi anlayacaksınız tabi yine karar sizlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_666

arkadaşlar bugün htc desiremı sattım ve htc desire hd aldım herkeze şiddetle tavsiye ediyorum desiredan çok hızlı kendi sitesinde ikisininde işlemcisi 1ghz olarak gösteriyor hatta kutusunda bile 1ghz yazıyor ama kendi öyle demiyor özelliklerine baktığımda 1.2ghz işlemcisi var 768mb ram görünüyor belkide benimki yurtdışı olduğu içinmidir nedir anlamadım ve inanılmaz ses deneyimi var mesela kullandığınız rcmix romunda srs ve dolby seçenekleri varya birde bunları desire hd de görün.sizlere tavsiyem telefonlarınızın değeri daha fazla düşmeden iyi bir paraya satıp bir hd edinin ne demek istediğimi anlayacaksınız tabi yine karar sizlerin.

Telefonu kaça sattın kardeşim ayıptır sorması bende satıp almayı planlıyorum aslında ama sürekli telefon değiştirmek istemiyorum :-):-) evdekilerle papaz olacağım yoksa desire hd yi kaça aldın bu arada??

• 700 e sattım telefonumu 900e sıfır hd aldım yutdışı kayıtlı adam yanında kapaklı orijinal deri kılıf verdi sinyal gücü arttırıcı sticker verdi yedek orijinal 1550ma pilini verdi birde 11 adet sıfır ekran koruyucu verdi tüm bunları 900e aldım çok extralı =)) merak etme hd senin son telefonun olacaktır birdaha değiştirme gereği duymayacaksın geçenlerde samsung galxy s 3 çıkacak diye duydum özelliklerini okudum 4 çekirdekli 2ghz işlemci diyo pes ettim çünkü teknolojiye yetişemiyoruz sürekli para kaçıyo bende hdyi aldım parçalanana kadar kullanacağım
  • quote:

700 e sattım telefonumu 900e sıfır hd aldım yutdışı kayıtlı adam yanında kapaklı orijinal deri kılıf verdi sinyal gücü arttırıcı sticker verdi yedek orijinal 1550ma pilini verdi birde 11 adet sıfır ekran koruyucu verdi tüm bunları 900e aldım çok extralı =)) merak etme hd senin son telefonun olacaktır birdaha değiştirme gereği duymayacaksın geçenlerde samsung galxy s 3 çıkacak diye duydum özelliklerini okudum 4 çekirdekli 2ghz işlemci diyo pes ettim çünkü teknolojiye yetişemiyoruz sürekli para kaçıyo bende hdyi aldım parçalanana kadar kullanacağım

valla çok süper satmışsın :D benimkide yurt dışı kayıtlı htc desire kaça gider sence 650 diye düşünüyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

700 e sattım telefonumu 900e sıfır hd aldım yutdışı kayıtlı adam yanında kapaklı orijinal deri kılıf verdi sinyal gücü arttırıcı sticker verdi yedek orijinal 1550ma pilini verdi birde 11 adet sıfır ekran koruyucu verdi tüm bunları 900e aldım çok extralı =)) merak etme hd senin son telefonun olacaktır birdaha değiştirme gereği duymayacaksın geçenlerde samsung galxy s 3 çıkacak diye duydum özelliklerini okudum 4 çekirdekli 2ghz işlemci diyo pes ettim çünkü teknolojiye yetişemiyoruz sürekli para kaçıyo bende hdyi aldım parçalanana kadar kullanacağım

valla çok süper satmışsın :D benimkide yurt dışı kayıtlı htc desire kaça gider sence 650 diye düşünüyorum ??

Ama ben 700e yaninda masa üstü sarj ile yedek bataryada verdim seninkide full kutulu aparatları eksiksiz ise 650ye satarsın sana bir ipucu vereyim satarken dahili hafizasinin yüksek oldugunu androidin en yüksek sürümü olan 2.3.3 oldugunu ve htc sense 3 oldugunu belirt;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_666 -- 26 Eylül 2011; 20:29:09 >

• Anladım kardeşim :-) peki
  • arkadaşlar bu hafıza olayından bıktım artık ve ben de custom rom kurmaya karar verdim. hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanabileceğim, htc sense arayüzü olan, donanımsal sorun çıkarmayan bir custom rom önerebilir misiniz? leedroid sanki bu isteklerime uyuyor ama bilmiyorum artık. ayrıca sadece bu son çıkan vodafone güncellemesini yaptım bilgisayar üzerinden. yani bu konularda çok tecrübesizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

arkadaşlar bu hafıza olayından bıktım artık ve ben de custom rom kurmaya karar verdim. hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanabileceğim, htc sense arayüzü olan, donanımsal sorun çıkarmayan bir custom rom önerebilir misiniz? leedroid sanki bu isteklerime uyuyor ama bilmiyorum artık. ayrıca sadece bu son çıkan vodafone güncellemesini yaptım bilgisayar üzerinden. yani bu konularda çok tecrübesizim.

ovvv hemde telefonun vodafone işin zor gold card falan yapman lazım sana pm attım oradan bak
  • quote:

quote:

bana en temiz haliyle ve masaüstü aparatıyla 600 lira fiyat çekti birisi ..az daha yağdırıcaktım adama vazgeçtim sonra

• ne yapsın bedava mı versin git telefoncudan almaya çalış bakalım kaça veriyor sonuçta üst seviye bi telefon hala!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

quote:

bana en temiz haliyle ve masaüstü aparatıyla 600 lira fiyat çekti birisi ..az daha yağdırıcaktım adama vazgeçtim sonra

keşke sen bana denk gelseydin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

quote:

keşke sen bana denk gelseydin

Neden ?

• arkadaşlar elimde parmak izi bırakmayan ekran koruyucu var satılıktır.....

ilan alttaki linkte her yerde tanesini en az 5 tl den bulabilirsiniz parmak izi bırakmayanlar daha pahalı tabi

http://resim.donanimhaber.com/m_53177804/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53177804
  • arkadaşlar resimlerim anlamadığım nedenden dolayı gidiyor çekim işini de ekrandaki butondan yaptığım halde rcmix rom kullanıyorum ??
  • quote:

arkadaşlar resimlerim anlamadığım nedenden dolayı gidiyor çekim işini de ekrandaki butondan yaptığım halde rcmix rom kullanıyorum ??

bir arkadas dcim klasörünü DCIM olarak değistiri falan demişti hatta önce baska bir isme ondan sonra DCIM e cevirin diyordu bilmem ne kadar doğrudur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

arkadaşlar resimlerim anlamadığım nedenden dolayı gidiyor çekim işini de ekrandaki butondan yaptığım halde rcmix rom kullanıyorum ??

bir arkadas dcim klasörünü DCIM olarak değistiri falan demişti hatta önce baska bir isme ondan sonra DCIM e cevirin diyordu bilmem ne kadar doğrudur .

anladım sizde mi desire kullanıyorsunuz ??
    hangi rom var önerebileceğiniz ??
  • RCMİX in dowloand sitesinin linkini verebilecek varmı baya tuttum bu romu ama resimler olayını da bi çözsem :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

anladım sizde mi desire kullanıyorsunuz ??
    hangi rom var önerebileceğiniz ??

ben wildfire s kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.