Şimdi Ara

HTC DESİRE kullanıcıları yorumları (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
3
Favori
201.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaShErE

gayet basit sd karta kurduğun uygulamaları bilgisayara bağladığında göremezsin uygulama boyutu çok fazla değildir ve kurduğun uygulama illaki zaten telefon hafızasınada birşeyler yazıyor o yüzden biraz daha uğraşılmış romlar yüklemen daha iyi olur.Mesela ben romu yüklediğimden beri hala 114mb ta duruyor

Bu arada biliyorsunuz sensation LE çıktı türkiyeyede gelicek yanında monster beats kulaklık veriyorlar aklınızda olsun.Düz sensation için aynı rom çıktı ufak bir eklentisi var arkadaşım kurdu şimdi bir ses değişimi oluyor desire içinde var bug ların giderilmesini bekliyorum sonrasında yükleyip bilgisini veririm sizlere

ben aslında ext alanı oluşturmuştum uygulamaları yönet kısmından tekrar usb depolama birimine taşı dememe gerek yok muydu acaba önceden hiç birşye yapmıyordum direk uygulamalar heralde ext ye kayıt oluyor ve şu anda 500mb dolu ext alanında

• quote:

Sende yapamadıysan walla ama anlatayim benim telefon ruu romdu zaten biliosun orjinal hali vardı.İlk önce root ettim unveroked ile sonra rom u indirdim recovery den kurdum rom'u,arkasından kerneli indirdim ben no2way kerneli indirdim onu kurdum,arkasından Cool3D AceS v3 DATA2EXT only for data2ext Hboot Version yazan hboot 'unu değiştirdim,weather pack i indirdim onu kurdum sonra normal boot ettim teli rom açıldı.Full wipe ve clean dalvik te yapman lazım kurmadan.Sen nerede takıldın ki?

ben hiç hboot değişikliği yapmamıştım şimdiye kadar da, zip uzantılı dosya olunca direkt recoveryden flash zip denedim. haliyle olmadı :) fastboot commander diye bi program varmış. onunla hemen hallettim. telefon zor kendine geldi yalnız, kendi kendine indirdi yükledi eski uygulamaları, onlar kastırdı baya :) şimdi weatherpack ve ekran kapanma açma animasyonunu halledecem

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

Arkadaşlar bi sorum olacaktı şimdi telefonda rcmix rom yüklü otomatik olarak uygulamaları ext alanınada taşıyor bi sorun yok ama bazı uygulamaları taşıyamıyor mesala hotmail için bi uygulama çıkmış indirdim onu taşıyamıyor birde bazı uygulamaları uygulamaları yönet kısmından ben kendim usb depolama birimine taşı dedim yanlız dahili hafızamda fazla bi yer boşalmadı acaba ne yaptım yapmamalımıydım?? Bide telefonu pcye bağladım taşıdığım uygulamalar sanki yüklü değilmiş gibi göründü ne yaptığımı açıklayacak var mı :-):-)

hocam rcmix rom a2sd versiyonu kullanıyorsun. ben ilk custom rom işiyle uğraştığımda leedroid yüklemiştim, versiyonu hatırlamıyorum da froyo sürümüydü. romu ilk yükledim 100 küsür mb boş alan gösteriyordu. sonra uygulama yükledikçe azar azar gidiyordu boş alan. orjinal halinde yükleyebileceğimden daha fazla uygulama yüklemiştim, 70-80 mb'a kadar düşmüştü boş alan. leedroidi gelişitiren adama direkt sormuştum mesajla, normal olduğunu söylemişti. ayrıca hiçbir uygulamayı manuel olarak sdkarta taşımamamı söylemişti.a2sd romlarda yani, uğraşmamak lazımmış sd karta taşı, telefona taşı falan diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

Arkadaşlar bi sorum olacaktı şimdi telefonda rcmix rom yüklü otomatik olarak uygulamaları ext alanınada taşıyor bi sorun yok ama bazı uygulamaları taşıyamıyor mesala hotmail için bi uygulama çıkmış indirdim onu taşıyamıyor birde bazı uygulamaları uygulamaları yönet kısmından ben kendim usb depolama birimine taşı dedim yanlız dahili hafızamda fazla bi yer boşalmadı acaba ne yaptım yapmamalımıydım?? Bide telefonu pcye bağladım taşıdığım uygulamalar sanki yüklü değilmiş gibi göründü ne yaptığımı açıklayacak var mı :-):-)

hocam rcmix rom a2sd versiyonu kullanıyorsun. ben ilk custom rom işiyle uğraştığımda leedroid yüklemiştim, versiyonu hatırlamıyorum da froyo sürümüydü. romu ilk yükledim 100 küsür mb boş alan gösteriyordu. sonra uygulama yükledikçe azar azar gidiyordu boş alan. orjinal halinde yükleyebileceğimden daha fazla uygulama yüklemiştim, 70-80 mb'a kadar düşmüştü boş alan. leedroidi gelişitiren adama direkt sormuştum mesajla, normal olduğunu söylemişti. ayrıca hiçbir uygulamayı manuel olarak sdkarta taşımamamı söylemişti.a2sd romlarda yani, uğraşmamak lazımmış sd karta taşı, telefona taşı falan diye.

anladım haklısın bende zaten geri telefona taşı yaptım hepsini

genel bi soru sormak istiyorum htc desire mi google nexus one mı diye sorsam hangisinden yana tercih edersiniz???

birde bu root olma olayı ile alakalı htc desire da 2.3 yükleyince olmuyor daha diye biliyordum acaba google nexus one da bununla alakalı dikkat edilmesi gereken birşey varmı bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili ??

• quote:

quote:

quote:

anladım haklısın bende zaten geri telefona taşı yaptım hepsini

genel bi soru sormak istiyorum htc desire mi google nexus one mı diye sorsam hangisinden yana tercih edersiniz???

birde bu root olma olayı ile alakalı htc desire da 2.3 yükleyince olmuyor daha diye biliyordum acaba google nexus one da bununla alakalı dikkat edilmesi gereken birşey varmı bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili ??

açıkçası ben kendi adıma bundan sonra tercihimi hep htc sense tarafında kullanırım. nexus,galaxy vs yerine htc tercihim olacak :)

orjinal 2.3 güncellemesi ile hiç uğraşmadım, fikrim yok açıkçası

• quote:

Sende yapamadıysan walla ama anlatayim benim telefon ruu romdu zaten biliosun orjinal hali vardı.İlk önce root ettim unveroked ile sonra rom u indirdim recovery den kurdum rom'u,arkasından kerneli indirdim ben no2way kerneli indirdim onu kurdum,arkasından Cool3D AceS v3 DATA2EXT only for data2ext Hboot Version yazan hboot 'unu değiştirdim,weather pack i indirdim onu kurdum sonra normal boot ettim teli rom açıldı.Full wipe ve clean dalvik te yapman lazım kurmadan.Sen nerede takıldın ki?

hangi kernel kullanıyorsun? dünden beri kullanıyorum cool 3dyi. bazen geç algılıyor, takılma oluyor gibi geliyor da bende

• quote:

quote:

hangi kernel kullanıyorsun? dünden beri kullanıyorum cool 3dyi. bazen geç algılıyor, takılma oluyor gibi geliyor da bende

rcmix in romunu denemeni tavsiye ederim benim en uzun süre kullandığım rom oldu yani açıkcası ama link veremeyeceğim malesef siteleri patladı heralde :D

• quote:

quote:

quote:

rcmix in romunu denemeni tavsiye ederim benim en uzun süre kullandığım rom oldu yani açıkcası ama link veremeyeceğim malesef siteleri patladı heralde :D

uzun süre kullandım zaten onu :) sense 3.0 denemek için yükledim cool 3dyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

uzun süre kullandım zaten onu :) sense 3.0 denemek için yükledim cool 3dyi

yahu rom yüklemeye eriniyorum :D bilsem ki çok iyi stabil bişe var yüklerim ama şimdi rom yükle uygulamalar gidecek o olacak bu olacak falan filan :D şu dahili hafızadan hiç birşey kaybettirmeyen romlardan arıyorum aslında direk ext alanına yükleyecek herşeyi öyle bişe varsa tavsiye eder misin

• gingercakes0.8a_bfs_no2way.zip bendeki kernel bu dediğim gibi no2way olan ilk uyandığında makina 1sn kadar kasıyor eğer onu diyorsan o da cpu yu düşürüyor uyku modunda o yüzden ilk başta bir voltaj gereksinimi duyuyor onun dışında şahsen bir sorun göremedim.Uygulamalarıda ext4 e yüklediği için telefon hafızası bende hiç değişmiyor halen 110mb Sense 3.0 benim hoşuma gitti diğer romların çoğunuda arkadaşlarımdan biliyorum ama en güzel rom bu.bu akşam revolution 'ın romunu araştırcam desire için var mı yok mu bugün arkadaşla konuştum sensation a yüklemiş bug lar gitti diyor bakalım bulabilirsem onuda paylaşırım
  • arsima linkide yukarıda vermiştim sende deneyebilirsin aslında beğenirsin bence Halbarad bu arada ben ayrı bir başlık açıcam öncedende konuşmuştuk bizim olsun sayfa taştan olsun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53511445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53511445 burdan devam edelim hemde bir index oluştururuz ilk mesajımıza hep beraber burda herşey karman çorman oldu
  • Burası karman çorman olmuşken sorayım biraz önce vodafone bayisinde 1100 liraya desire gördüm. sizce bu fiyata bu dönemde desire alınır mı? yoksa optimus black mi alsam?
  • İlla desire alıcam dersen bence ikinci el al fakat biraz daha üstüne koyup sensation da alabilirsin,sensationlar daha yeni nesil bir telefon sonuçta.Ben olsam almam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

Burası karman çorman olmuşken sorayım biraz önce vodafone bayisinde 1100 liraya desire gördüm. sizce bu fiyata bu dönemde desire alınır mı? yoksa optimus black mi alsam?

Ben desireımı vodafoneda ilk çıktığında 1100 liraya almıştım. Şu zamanda desirea 1100tl verilmez bence. Onun yerine 2.el sensation yada galxy s2 alabilirsin.
  • Sensation için 1499 lira dediler bütçemi aşıyor. İkinci ele de oldum olası sıcak bakmadım zaten. Şimdi alacak telefon da bulamıyorum ki....
  • @WaShErE
    hocam s-off ve hboot değiştirme hakkında biraz bilgi verir misin? ben henüz cihazı s-off yapmadım hbootda değiştirmedim. cool3d gibi bazı romlarda bunları istiyorlar çok fark oluyor mu stock hbootlu sense romlarla? değiştirmeye değer mi ? o romlarda bug falan oluyor mu? kullandığım çoğu senseli romda kasılmalar oluyordu uygulama yükledikçe ağırlaşıyordu düzgün bir senseli rom önerebilir misin ?
    şimdiden teşekkürler.

@Yedas
    desire haricinde telefonlarada bakabilirsin. desire eski bir model oldu artık. se xperia neo, lg optimus black, galaxy s, desire s gibi daha yeni modellerede bakabilirsin.
  • s-off ben yapamadım bilindik ne kadar yöntem varsada denedim olmuyor.Hboot 0.93 benim mesela.Cool sensation ı deneyeblirsin ben 3-4gündür kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir sorun görmedim ve şarjıda gayet iyi gidiyor.s-off yaptıktan sonra yine kernel değiştirir gibi hboot değiştiriyoruz.Kimileri s-off için clock mod tan diyor kimisi leedroid yükleyince yaptım diyor,ben alpharev ile denedim ilk denememde hata verdi hboot u değiştirdi o yüzden kurduğum roomda gitti baştan kurdum ikinci sefer denemedim kimileride ikinci üçüncü seferde yaptım diyorlar.Ama bana kalırsa türkiyedeki desirelar biraz garip diğer ülkelerde olanlar çatır çatır yapmışlar.Bu arada ana başlık açtım yardımlarınızı sorularını bekliyorum.
  • @legendaddy sanırım htc rhyme'ı bekleyeceğim. O saydığın modellerde pek iç acıcı değil benim için. İki yıldır SE ile boğuşuyorum tövbe ettim artık, LG yazılım desteği sıfır. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • rhyme nin desiredan pek farkını göremedim ben açıkcası bu ayarda bir şey alıcaksan desire da aynı işi görür desire'dan tek farkı 4gb hafızası var onuda custom rom ile hallediyoruz zaten istersen 16gb ta yaparsın eğer uzun süreli bir telefon istiyorsan çift çekirdekli ve 1gb ram'li olanlara bakmanda fayda var,bir arkadaşım samsung sII kullanıyor onda da updateler geç geliyor,diğer bir arkadaşımda yukarıdada bahsettiğim gibi sensation var gayet memnun açıkcası benimde hoşuma gitmiyor değil ama şu anda benim önceliğim iphoneda htc'yi çok aktif kullanmıyorum ikinci hattım takılı ama uygulamalara bakıyorum yüklüyorum oyun oynuyorum radyo dinliyorum gibi.yurtdışına çıktığımda iphone yerine dedim evo3d alayim yine htc olsun karşılaştırmalarına incelemelerine baktım evo'nun ram i 1gb olmasına rağmen benchmarklarda sensation daha çok puan alıyor 768MB ram i olmasına rağmen bir de şöyle bir sorun var android tabanlı telefonlar çok çabuk eskiyor desire'ı ben ocakta aldım şimdi sitesinde bile yok telefon,daha tam oturtmadıkları için herşeyi ve yeni bir pazar elde ettiklerinden üreticiler her ay farklı model çıkıyor ben buna karşıyım aslında o yüzden tekrar iphone'a döndüm ben.Ama android oturduğu zaman IOS'u siler atar ama tekel olmalı bence goole üretsin mesela sadece nexus'lar gibi yoksa başka türlü olmaz bu iş,htc ayrı çıkartıyor,samsung ayrı lg ayrı vb. hepsi update sorunu yaşıyor.Desire'ı aldık 2tane güncelleme geldi veya 3 tam hatırlamıyorum ne noldu şimdi gel bak hiç güncelleme yok ancak custom romlar ile yapıyorsun,desire'da sense 1.0 var orjinalinde telefon 3.0 da çalıştırıyor canavar gibi ama güncellemesi yok neden yeni modeller çıktı O yüzden iyi düşünüp almak lazım gibime geliyor,varsa tanıdıkların desire yurtdışından getirttebilirsin şimdi tekrar baktım 398$ rica edersin pasaport kaydınıda yaptırırsın olur biter.Bu arada ek yapayim bir yerde okumuştum google htc ye dava açtı diye android yüzünden ki bu gerçek ise google hepsini silip sadece kendisi üretecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 10 Ekim 2011; 20:47:34 >

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.