Arkadaslar yardıma ihtiyacım var htc desire cihazımda tek bi derdim var anlayamadıgım cözemedigim ustadlardan yardım bekliyorum cihazım sadece ve sadece mobil şebekeden baglandıgımda bi süre sonra reset atıyor edge ile baglı oldugumda 3g ye nazaran biraz daha fazla baglı kalabiliyorum en fazla 10 dk sonra maalesef degisen bişey olmuyo sonuc yine reset yine hüsran en kalın oyunlarda ısınma da olsa reset olmuyor wifi den baglı oldugumda dosya bile indirsem butun gun film izlesem hiç sorun yok tıkır tıkır belki kullanmıs oldugum rom dan dedim stok rom 2.2 den 2.3 güncellemesi yaptım sorun devam etti stok romdan vazgecip custom romlara gectim denemedigim rom kalmadı diyebilirim sorunum düzelmedi tuttum bi umutla sim kartım 64kb acaba ondan mı deyip 128 kb ardından 256 kb gectim o da kar etmedi uzun lafı kısası en baba oyunlarda reset atmıyor wifi den dosya cekip tum gun film izlesem reset atmıyor mobil sebekede(turkcell hattım var) 3g 4 dk edge de 10dk olmadan basıyor reseti ayarlarımdan sürekli mobil veriyi etkinleştir off halde 3 aydır arastırmadıgım site okumadıgım yazı kalmadı konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum 2gb internet paketim var doya doya kullanmak nasip olmadı cihazdan sogudum
bu arada arkadasımın htc desire cihazında da denedik mobil sebeke kullanımı onda da 10 dk olmadan bastı reseti desire in kronik rahatsızlıgımı yoksa çözüm var mı lütfen bilgi verin hepten sogudum cihazdan