Şimdi Ara

HTC Desire S Android 2.3.5 Güncelleme Sonrası Pil Ömrü Çok Kısaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sorundan aynen ben de oldukça fazlasıyla şikayetçiyim.

Telefoncuya gittim 2.3.3 versiyonunu kurması için gün ve fiyat sordum.

Adam bana 7 gün süre verdi, yani 7 gün boyunca telefon adamın elinde duracak. Ki o da imkansız bir şey.

100TL istedi. Telefonu 1 Ocakta aldım, 10 ay oldu, garanti dışı çıkacak diye dokunamıyorum da.

Güya ICS 4.0 versiyonu upgradelerinde Desire S için de mevcut ROM var dediler de kontrol ediyorum hani nerde?

Kolpa mı yaptılar yani.

HTC Çağrı merkezini aradım, adamlardaki mantık şu; telefonunu çöpe at git teknoloji marketlerden birine gidip 2.3.3 al sıfır ve daha da upgrade etme. Hatta telefonu sakın bozayım deme.

Teknik servise çünkü siz telefonu başka sorun için gönderseniz de 2.3.5'e kendileri upgrade edip veriyorlarmış bir de. Üstüne de 30 gün de telefonu ellerinde tutuyorlar, başka markanın servisine verdiğimden de ağzım yandığı için bilirim bazı şerefsiz elemanlar da 10-15 gün babasının malıymış gibi takılıyor sonra 30. gün teslim ediyor.
    Bu benim başıma geldi daha önce o yüzden teknik servise bile güvenmiyorum artık.

7-8 senedir sorunsuzca kullandığım tek telefonum bozuldu diye adamakıllı bir şey alalım dedik indirimle 900TL verdiğim telefon böyle hüsran yaratmamalı arkadaşlar resmen paramızla rezil oluyoruz yazıktır.

Aptal aptal tavsiyelere de açık değilim yok ekran parlaklığını kıs yok uygulama kapat falan, bunları yapmadığım halde de eski ROM'dayken ben bu sorunları yaşamıyordum.

BU SORUN BARİZ HALLEDİLMESİ GEREKEN YAZILIMSAL BİR SORUNDUR. Oldukça fazla kaynak kullanımına sebebiyet veren 300MBlık bir update'i indirmeye zorluyor, üstüne de böyle perişan ediyorlar. Utanmadan da ICS 4.0'ı bekleyin onda o sorun düzelecektir diyor elemanlar.
    Zaten o ICS geldiğinde o sözü veren eleman çoktan başka bir firmada iş bulmuş olur yani.

45dakikada şarj ettiğimi iyi hatırlıyorum, sabah %49 dolulukta 9.45te şarja koyduğum lanet cihaz şu an saat 11.38 hala %90da.
    off offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celil.mayaoglu -- 5 Ekim 2012; 11:50:50 >

• Yazılanlara bakılırsa ne yapıp edip bunu 2.3.3'e geri getirmekten başka çare kalmıyor bize o zaman.

Bunun mümkün olmasını sağlayan makale ve dosya paylaşımlarını bekliyoruz arkadaşlar.

Hatta bunu yapmış uygulamış, eski problemlerin geri kaldığını ifade edebilecek arkadaşların geribildirimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Lütfen arkadaşlar birisi el atıp yardımcı olsun Allah rızası için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkafilm

2.3.5 sense guncellemesı yaptıktan sonra gelen emaıl eklerını acmıyor adobe ıle bos gorunuyor sarj 4 saatte doluyor full ara sıra tıkanıp kendı kendını resetlıyor sorunlu 2.3.5 sense tamıre verdım zaten 2.3.3 cok ıyı rom du hızlı ıdı

2.3.5teyken sorunlu diye tamire vermişsiniz ve 2.3.3'e geri mi yüklettiniz acaba doğru mu anladım?

Hangi servise götürdünüz?
  • Ben de DHD kullanıcısıyım ve 2.3.3 kullanırken bilerek 2.3.5 e geçmiyorum. Hatta bu konuya da geçsem mi diye araştırırken rastladım ve yine vazgeçtim. Bu 2.3.5 ile sorundan başka ne geldi acaba gerçekten merak ediyorum...
  • systemı 2.3.5 yapmıslar gondermısler daha kotu olmus
    2.3.3 olsaydı
  • 2.3.3'ü resmi sitelerde bulabilir miyiz acaba indirip tekrar kurmak üzere?

4.0.4 de kurdum, bunda da güvenlik açığı var. o da şöyle: ekran kilidi olmasına rağmen ekranın tepesinden aşağı parmağınız kayınca arka plan uygulamalarından içeri kaçabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.