Şimdi Ara

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.908
Cevap
44
Favori
470.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar android marketten satın alma işlemi nasıl gerçekleşiyor?
    faturaya mı yansıyor?
  • Friend Stream ile ilgili birşey sormak istiyorum. Ekranda yer alan widget görüntüsü canlı güncelleme yapmıyor mu? Sağ üstteki ok işareti basınca açılan kısımdan bahsetmiyorum, onda sorun yok.

Facebook hesabını kaldırdım, tekrar ekledim, Senkronizasyon ayarlarını defalarca açıp kapadım ama yine de canlı güncelleme yapmıyor. Sadece alt kısımdaki ince banda dokununca manuel olarak güncelliyor. Bu normal mi?
  • Bende yarın alacağım arkadaşlar telefonu inşallah. Android yüksellemesi yapacağım kendimde androidin a dan z sini biliyorum. Sorularım şunlar size.
    1. Oyun performansı nasıl
    2. Şarj performansı nasıl ( Özelikle 3g şebeke internet kullanımında)
    3. Bana alma dermisiniz?:)
    4. Hoparlör leri nasıl?
    5. Ekran boyutu memnun edici düzeyde mi?

Cesinle pm muhabbeti ettim almamda büyük bir etken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 7 Haziran 2011; 22:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGAYDOGRU

quote:

Orijinalden alıntı: MacH

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: MacH

Arkadaşlar vodafone'dan 24 ay kontratla 49 TL ye cihazı almaya karar verdim. Fakat bayii deki bayan kendilerine mail geldiğini ve tutarın haziran 18 den sonra 55 TL olacağını ve mevcut kontratlılarından bu fiyat artışından etkileneceğini söyleyince vazgeçtim. bilginize

O bayan kontratın ne anlama geldiğini bilmiyormuş o halde.

Israrla teyit etmesini istedim ve söylediği şekilde olacağını belirtti. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım onlarda artış olabilir dedi.

İmzalanan taahhütte de vodafona kampanya şartlarında değişiklik yapabilir diyor. Ben bu yüzden bu işten biraz soğudum. Vodafone a şikayet maili attım, bakalım ne cevap gelecek.

O zaman kontratın ne anlamı varki ? o zaman neden 49,00 TL desinler ki ? 1 TL lik kontrat ile veriyoruz derler, bütün millet zıplar. 3 ay sonra da kusura bakmayın 100 TL oldu fiyat derler, böyle bir saçmalık olabilir mi yaf?

Sadece aklıma şu geldi, 49 TL lik pakete çok fazla talep olduğunu gördüler ise, buna zam yapabilirler ama bu da daha önceden alanları bağlamaz , sadece yeni alacak olanları bağlar diye düşünüyorum.

avea 750 liralık cihaza 49 tl yaoıyor
    vodafone 1250 liralık cihaza 49 tl taksit yapıyor ondan zam gelecektir

• o kadar telefonu satın almış arkadaş var,biriside işte benim çektiğim foto-videolar deyip koymuyor foruma.
  • Arkadaşlar bende desire s alacağım ancak bu cepnet paketinin bağlantı hızı 100mb tan sonra edge hızına düşüyor ve yavaş olacağını düşünüyorum. Ben gün İçinde sürekli internete bağlanacağım youtube,oyun program download, forumlar, mail vs. acaba 1gb internet paketi yeterli olurmu yoksa daha fazlamı gider.

Birde benim hattım eğer vodafone Red tarifesi ise ve o tarifede 3 gb internet kullanım hakkım varsa, bende telefonu cepnet paketli (49 tl) aldıysam 3 gb interneti nasıl kullanacağım ??? İlkin 3 gb interneti kullanıp bitince cepnete mi geçiyor acaba ???
  • dostum vodafone bayine sorman lazım bu soruları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

o kadar telefonu satın almış arkadaş var,biriside işte benim çektiğim foto-videolar deyip koymuyor foruma.

Her 2 mesajdan birinde sürekli kontrat, fiyat vb. sorular sorulunca, herhalde telefonun başka özellikleriyle ilgilenilmiyor diye koymuyor olabilirler.
  • quote:

o kadar telefonu satın almış arkadaş var,biriside işte benim çektiğim foto-videolar deyip koymuyor foruma.

senimi kıracağız
    iki makro, iki dış mekan örneği...

★★ HTC DESİRE S Kullanıcılar Kulübü[Destek | Bilgi] ★★

• Arkadaşlar, sd kartın yazma koruması mı var? Pc'ye taktığımda korumalı diyor, ayarı filan varsa da bulamadım. Hatta, bt ile pc'den dosya gönderdiğimde de, kabul etmiyor.
    Yardımcı olursanız memnun olurum.

Ayrıca, Cepnet paketi ilk defa kullanıyorum, galiba aylık 100 mb sınırı var, acaba video izleme dışındaki uygulamalar için 100 mb yeterli midir?

Son bir şey daha; makine ile kullanılabilen uygulamar, uygulamaların içeriği, yararlı ve olmazsa olmaz proğramlar gibisinden, bir inceleme veya link mevcut mudur?
    Teşekkürler.
  • quote:

TuRaN.z arkadaşımız koymuş, akşam bir kaç tane de ben koyarım renklenir buralar :D
  • arkadaşlar evde bir ağ var mevcut kullandığım bir pc bir netbook birde wd playere takılı olan hdd var ağda paylasıma açık ben telefonumla wairles üzerinden wd ye bağlı olan hdd ye girip copy past yapabilirmiyim android işletim sistemi bunu desteklermi ipad 2 ile mümkün olmuyor ipad 2 almaktan vazgeçtim onun yerine asus eepad alıcam android işlemiyle bu dediğim olay mümkün oluyorsa htc desire s var bendede onla yapabilmem için bir program varmı acaba
  • Arkadaşlar Need for speed oyununu oynayabilen yada bulan varmı markette ben bulamadım?..tr markette satın al var(webden girildiğinde) ama satın alsamda cihazın marketinde görünmüyorki..anlamadım bir yardım etseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 8 Haziran 2011; 16:51:32 >
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı.
    telefonu alma aşamasındayım.
    teamviewer android i kurup rahatlıkla pc ye bağlanabilirmiyim? bu önemli benım ıcın..
    bunu deneyen arkadaşlarımız oldumu?
    teşekkürler..
  • Beyler sağolun çok yardımcı oldunuz Bugün gidip aldım vodafone dan 24 aylık. Burayı şenliğe cevireceğim inşallah.
  • Telefonu alalı yarın 1 hafta olacak. USB'yi PC'ye taktığımda şarj etmesini önleyecek birşey bulamadım. Bilen var mı acaba?
  • Teamviewer değilde 2x client programını kullaniyorum çok başarılı bir program.hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim
  • arkadaslar market in tr ye kapalı oldugunu gördüm
    applanet i kullansak sıkıntı olurmu?
    yada appbrain i?
    herhangi bir root işlemi yada garanti dışı bırakacak bir hareket yapmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Beyler sağolun çok yardımcı oldunuz Bugün gidip aldım vodafone dan 24 aylık. Burayı şenliğe cevireceğim inşallah.

Çok yardım sever bir kulübüzdür anında cevap veririz bol paylaşım yaparız
    Hayırlı olsun telefonunuz , paylaşımlarınızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar market in tr ye kapalı oldugunu gördüm
    applanet i kullansak sıkıntı olurmu?
    yada appbrain i?
    herhangi bir root işlemi yada garanti dışı bırakacak bir hareket yapmayacağım

Hiç bir sıkıntı olmaz arkadaşım kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.