Şimdi Ara

htc desire s vs htc incredible s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herşeyiyle hemen hemen aynı iki cihaz fakat kararsız kaldım sizlerinde fikrine ihtiyacım var objektif yorumlarınız fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

• Çok basit birşey diyorum büyük ekran istiyorsan inc s küçük ekran istiyorsan desire s. İkiside canavar telefon. Hiç düşünmeden al. Ekran büyük gelmezse ben yerine olsam inc s alırım ben küçük ekran istedim yani büyüğün küçüğü desire s aldım.
  • hehe :) telefonları 1 aydır falan araştırıyorum fakat karar veremedim ikiside neredeyse aynı özelliklere sahip ama yorum yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ederim.
  • fiyat sorun değilse tabii ki sensation
  • ekran buyuklugu olarak da çok dark yok, biri 3.7 diğeri 4.0 ama günlük kullanımda bi farkı kalmaz..

iki telefonu yan yana koyun tipini begendiginizi alın derim çünkü dediginiz gibi aynı telefon desek yeridir...

Benim görüşüm desire s in çok daha şık durduğu. dedire s daha yakisikli bir telefon. incredible s ise ekrani kapalıyken çok karizma duruyor, arkasını göstermezseniz tabii... ben alıyor olsam desire s alırım.
  • incredible
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S Kılıf
    13 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.