Şimdi Ara

htc desire sv(pismanlik icerir lutfen bir bakin).sensation xl takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler yaklasik bir bucuk yil oldu telwfonu alali. Ama ne yalan soyleyim remen illallah ettirdi bh telwfon beni. Aslinda hikaye soyle kuzenimde htc desire z vardi zamaninda com hos kaliteli telefondu( android 2.3.6 ve sense 3.5 vardi onda sanirim) o kadar hosuma gtmistili htc alacaktim bende. Teknosaya gittim klima hic desire av yoktu sensation xl falan alacaktim. Baktim 1200 den 700 dusmus(resmen kandirdilar bu twlwfonun fiyati asla 1200 olamaz). Aldim twlefonu. Baslarda iyigibi geldi sonra ne bok oldugunu anladim. Telefonun 4 gb hafizasi var 1 gb si bos hic bjr sey yapilmiyordu dayanamadim root ve swap attim atali 1 yil oldu. Hala saglam telefon hatta su an teledondan yaziyorum. Ama telefon tek kelimeyle bok gibi. Soyleki; mesela yukardan arac cuhugunu indirirken bile kaymak gibi kaymiyor, ne bilim saat seyi falan katlanir gibi olmuyor. Sense 4.1 ve ica 4.0.4 var ama yemin ediyorum desire z deki sense 3.5 ve android 2.3.6 bin kat daha iyiydi. Telefon o kadar kotuki sanki htc nin degil , ne bilim htc nin yan urunu gibi o istedigim htc tadini alamadim bu telefondan. Ve suan sarj olmuyor gecen goturdum soketi degistiler bu ara yine auni sorun var. Telefon calisiyor fakat ekran catlak. Bu telefonun ekranini yaptirsam sizce ikinci el bir sensation xl ile takas edebilirmiyim internetten baktim ikinci el fiyatlari hemen hemen ayni, bu arada alacaklar sakin ama sakin almayin bu telefonu o beklediginuz htc tadinin zerresini alamazsiniz bu telefondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Eğer aklınızda ve durumunuz da yetiyorsa yeni telefon almayı düşünürum, yoksa garantisi varsa gönderin bir daha,
    Bende de desire z2 var , telefon güncelleme olmadığından ve yetersizliğinden dolayı oyun yelpazesi kötü . Ama donma takılma durumları hiç yok gayet stabil . Su an smart launcher yukledim Miui 5 tema çok güzel oldu eskisindende seri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ngamlinga

Eğer aklınızda ve durumunuz da yetiyorsa yeni telefon almayı düşünürum, yoksa garantisi varsa gönderin bir daha,
    Bende de desire z2 var , telefon güncelleme olmadığından ve yetersizliğinden dolayı oyun yelpazesi kötü . Ama donma takılma durumları hiç yok gayet stabil . Su an smart launcher yukledim Miui 5 tema çok güzel oldu eskisindende seri :)

Bu sene sinava girwcem sinavdan once yeni saglam bir sey almak istemiyorum sebep o :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.