Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ics de sıkıldım rom atmayı düşünmüyorum jb güncelleyeyim mi daha mı pişman eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsoguzhan81

apk ile sd karta yüklenebilecek bir navigasyon uygulaması var mıdır

ben sygic kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: B.Alpin

Yeni Htc One (M8) i sitesinden 3D olarak incelemenizi tavsiye ederim acayip guzel olmuş Yine Htc Yeni Htc...

Xperia z2 düşünüyorum lg g3 tanitildiktan sonra alacağım.
    Yeni one da tek sıkıntı ram gibi

Ram o kadar da onemli deil bence şöyle ki bizim telefonumuzun kaldirmadigi uygulama yok su an ben her seyi oynayip kullanabiliyorum Htc one dada ram azligi cok onemli deil bence

• beyler ben eternıty warrrıors 3 adlı bı oyuna baslaıdm oyun onlıne en basta oyunu ogretıyor daha sonra nıck yazıp oyuna baslıyosunuz nıck bolumune geldıgımde " you can type here " kısıma basıyorum altta yer cıkıyor yazı yazmak ıcın ama klavye ortaya cıkmyor swıftkey vs. ındırdım denedım olmadı . ayrıca telefonun garantısı bıttıkten sonra rom atmak ıstıyorum 4.4 romu bılen varsa lınk atabılırse sevınırım son olarak da 720p destegı gelecekmı yada onunla ılgılı bılgıısı olan varmı dıye sormak ıstıyorum tesekkurler sımdıden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekum1167

beyler ben eternıty warrrıors 3 adlı bı oyuna baslaıdm oyun onlıne en basta oyunu ogretıyor daha sonra nıck yazıp oyuna baslıyosunuz nıck bolumune geldıgımde " you can type here " kısıma basıyorum altta yer cıkıyor yazı yazmak ıcın ama klavye ortaya cıkmyor swıftkey vs. ındırdım denedım olmadı . ayrıca telefonun garantısı bıttıkten sonra rom atmak ıstıyorum 4.4 romu bılen varsa lınk atabılırse sevınırım son olarak da 720p destegı gelecekmı yada onunla ılgılı bılgıısı olan varmı dıye sormak ıstıyorum tesekkurler sımdıden

Telefonda ram yetersizligi oldugunda arkaplandaki butun islemler kapatilir bu yuzden klavye ve arayuzde dahil olmak üzere acilmaz oyun cok fazla ram kullandigi icin gelmiyor klavye bendede olmustu sorununuzu gelistiriciye belirtin guncelleme getirip duzeltebilirler

• ekum1167 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş 720 p ve ram sorunları bendede var bunlar bence güncellemeden kaynaklanıyor. benim asıl sorunum ekranın dokunmatiği kısmen çalışmıyor. yani klavyeden yazı yazarken bir kelimeyi 2 dakikada yazıyorum 1 işliyor 2 işlemiyor çok sinir bozucu olmuş telefon. tekrardan garantiye götürüp vericem inş düzeltirler yaptıklarında iyice berbat ediyolar .. 4.0 kadar iyisi yokmuş ya 4.1 çok kötü bence...
  • Telefonda yer var ama bişeyler yüklemek isterken sürekli yeterli yer yok diyor.

[simage]
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)
    [/simage]

SD Kart : 2,33 / 14,82 GB

Uygulama belleği dediği ne oluyor,sanırım oyüzden.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Cambaz

Telefonda yer var ama bişeyler yüklemek isterken sürekli yeterli yer yok diyor.

[simage]
    [/simage]

SD Kart : 2,33 / 14,82 GB

Uygulama belleği dediği ne oluyor,sanırım oyüzden.Yardımlarınızı bekliyorum.

Resimde görülen yerdeki alan oluyor uygulama hafızası...

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2437896
    Yeni Rom Çıkmış, Deneyen Olursa Söylesin Nasıl Rom Performansı İyi Mi
  • internalinferno kullanıcısına yanıt
    bende orası misal 300 mb iken bile bazen 10mb lik uygulama yüklerken yeterli depolama yok dediği oluyor

• rom atmadan bunu duzeltmenın yolu varmı beyler uygulama bellegı olayını telefon sorunlu da garantıye gıttı 3 sefer oo yuzden garantı bıtmeden rom atmak ıstemıyorum 1 ytılım var daha
  • Bu telefonda uygulamalar ayarlar kısmından sd karta taşınabiliyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum ciddi bir yavaşlama yaşıyor son zamanlarda. Herhangi bir uygulamayı kapayıp bekleme ekranına dönerken bile 3-5 saniye beklemek zorunda kalıyorum. Uygulamalar yavaş açılıyor ve bazen birkaç saniyelik donmalar oluyor. Aldığımdan beri hiç yaşamamıştım bunları. Ne tavsiye edersiniz?
  • muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Arkaplanda calisan uygulamalar (viber whatsapp facebook vs.) cok fazlaysa bunlardan azaltmanizi oneririm . Hala yavaşsa kişisel verilerinizi yedeklemeyi unutmadan fabrika ayarina donun mumkunse sd kart da dahil olmak uzere ama o size kalmis bir sey ben telefonumda 2 kere fabrikaya dondum ilkini ics deyken kilit ekrani problem cikardigi icin ikincisinide sd karti yanlislikla sildigim icin yapmistim Fabrika ayarindan sonra telefon acayip rahatliyor Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Alpin -- 30 Mart 2014; 18:31:17 >
  • Uygulamaya göre değişiyor ama evet taşınıyor

• B.Alpin B kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsertCoin 2.0'ı Deodexed Olarak Kurmaya Başladım Hadi Hayırlısı

İlk Deneyim: Rom Biraz Kasıyor Gibi Olsada rami temizleyince Mysense Veya Supersense Romlaradan Daha Akıcı Çalışıyor. Quadrant 3D Testlerinde Mysense 1500 Puan İnsertcoin İse 1900 Gibi Puan Almaktadır. İlerleyen Vakitlerde Diğer Ayrıntıları Paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 30 Mart 2014; 22:14:19 >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Ben Quadrant Testlerinde 2786 aldim Desire X 4.1.1 jb stock ta rom root vs yok

• arkadaşlar, 5800 dan geçiş yapacağım, bu telefon veya desire 500 arasında kaldım, internet, ufak çaplı oyunlar, youtube facebook, ayda 10 yada 15 foto çekerim, arada video, loş ışıkta sorun olsun istemem, ama genelde 6 saat internete girerim, root olayına girmek istemem, arada bir telefon elimden sağlam düşer ve kılıf kullanmam, sizce bu iki telefonu inceleyip gören arkadaş varsa tavsiyeniz ne olur,
  • zakharion11 Z kullanıcısına yanıt
    Alabilecekseniz desire 500 alin çünkü o telefon daha yeni ve ozellikleri birazda olsa daha iyi ama karar sizin ikiside hemen hemen ayni ozelliklere sahip

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.