Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
385.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sim kartın nasıl takılacağını telefon kendi gösteriyor telefon menüsünde ayar kısmına girin animasyon olarak size gösteriyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrehe84

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Orijinalden alıntı: jeremy81

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

beyler ben bu sim kartını nasıl sokcam telefona :S makasla kessem bozulmaz mı :S

sim kartı kesmen gerekmiyor zaten

telefonum bu gün geldi yeni modellerden sanırım, mikro sim kullanıyor normal sim kartı olmadı, vodafoneye gidip mikro sim yaptırcam.

Sen büyük ihtimal microsd slotuna sim kartı takmaya çalışıyorsun. Sim kart slotu açıkta olan değil, yandan girişli.

hımm pardon hocam ben yanlış konuya yazmışım,benim ki one x , kutusunda desire yazıyordu ondan sasırmısım sanırım :S, yanlarına baktım girişleri yok üstten girme yeri var
    şöyle birseyhttp://www.youtube.com/watch?v=vi_DMOkbSNE

• Yaklaşık 1 hafta oldu telefonumu alalı.Yukarıda okuyup aklımda kalan sorularınızı cevaplayayım;

-FİZİKSEL ÖZELLİK:Oldukça hafif ve çok ince.Kullanımı çok rahat tek bir el yardımı ile telefona tamamen hakim olacağınız şekilde tasarlanmış.

-EKRAN:Ekran kalitesi oldukça güzel renkler olabildiğince canlı.Şarj yemesin diye kısıkta kullandığım ekranın aydınlatmasını açtığımda gözlerimi kamaştırıyor :) 4 inch ekran oldukça iyi bir performans sunuyor bu anlamda.Yalnız ; maalesef kutusundan ekran için sticker çıkmadı sipariş verdim yakında gelecek...

-TİTREŞİM: Oldukça yeterli hissedebileceğiniz düzeyde hazırlanmış.

-FİYAT:Ben telefonumu turkcell iletişim merkezinden ayda 37TL Taksitle full paketime ilave olarak aldım. ( 37*24=888TL )

-OYUN:Oyun olarak sadece inceleme amaçlı yükledim.Google store da sayısız program,oyun vs.. var. jetpack , angry birds , Counter Strike portable , Fruit Ninja gibi oyunları çokk rahatlıkla çalıştırıyor.performansı gayet güzel

-EKRAN DONMASI:Şuana kadar donma yaşamadım,Oldukça akıcı ana menüsü var desire x internettede aynı şekilde rahat bir sörf imkanı sunuyor

-TOZ:Kesinlikle ekranın içine toz kaçma gibi bir durum yok !

-KAMERA ve VİDEO:Kamera kalitesi oldukça tatmin edici 5mp hakkını veriyor.. Video konusunda biraz düşük kalitede ( 420p şuan " HTC yetkilileri desire x'in 420p video çektiğini kamera sisteminin donanımsal olarak 720p yi desteklemediğini ancan yazılımsal olarak ileriki güncelemelerde video kalitesinin 720p ye kadar ulaşacağı konusunda yorumları var" )

-BATARYA:Şarj durumu ise çook rahat bir günü tamamlıyor.Eğer çok kurcalarsanız ve arka planda çalışan programlar bırakırsanız akşama doğru şarja takmanız gerekebilir.

-KULAKLIK:
    Kulaklık tan bahsetmeyi unutmuşuz ekleyelim.sadece deneme amaçlı bir şarkı açtım.Yanında verilen kulaklık fazla iyi değil bu nedenle iyi verim alındığı söylenemez.telefonda bulunan beats audio ile iyi bir kulaklıkta çok daha iyi performans alınacaktır diye düşünüyorum.

Oldukça tatmin oldum ben.Düşünenlere tavsiye ederim. Sorularınız olursa bende cevaplamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geywe54 -- 9 Kasım 2012; 9:46:21 >

• adobe flash desteği yok yazıyor sitelerde .. ne gibi bir eksiklik yaratıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb38

adobe flash desteği yok yazıyor sitelerde .. ne gibi bir eksiklik yaratıyor ??

flash android telefonların çoğunda olmayacak artık.
    genelde reklam için gerekli sitelerde reklamları göremezsiniz.. örneğin youtube da istediğiniz gibi video izleyebiliyorsunuz.başka bir örnek; maç sonuçlarına bakmak için sahadan.com sitesine girdiğimde, sitenin açılışında çıkan reklam telefonda flash olmadığından siyah bir ekran olarak çıkıyor karşıma.kesinlikle olumsuz etkilemiyor ama falsh ile çalışan bazı video sitelerinde video izleyemeyebilirsiniz.
  • denediğim 2.tane oyun var şuana kadar
    Highway rider:gayet akıcı grafikleri yeterli donmadan oynatıyor.zevkli bir oyun
    Frontlıne commando:bu oyunu aranız da bilenler vardır diye düşünüyorum kasmadan telefonda akıcı ve rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz
    ayrıca resimleri atamadım ufak tefek sorunlar yüzünden.en kısa zamanda onu da halletcem.
  • evet arkadaşlar buğun telefonla bir kaç resim çektim kamerası gayet iyi
    yalnız resim boyutları büyük kotalı arkadaşlar kızmasın.
     HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi)

flaş olmadan gece çekimi bence fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

quote:

genelde reklam için gerekli sitelerde reklamları göremezsiniz.. örneğin youtube da istediğiniz gibi video izleyebiliyorsunuz.başka bir örnek; maç sonuçlarına bakmak için sahadan.com sitesine girdiğimde, sitenin açılışında çıkan reklam telefonda flash olmadığından siyah bir ekran olarak çıkıyor karşıma.kesinlikle olumsuz etkilemiyor ama falsh ile çalışan bazı video sitelerinde video izleyemeyebilirsiniz.

Bu telefonda flash player var kutu açılımı videolarını izlerseniz menude flash player setingsi görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

quote:

Bu telefonda flash player var kutu açılımı videolarını izlerseniz menude flash player setingsi görürsünüz

gözümden kaçmiş arkadaşın dediği gibi flash player var telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

evet arkadaşlar buğun telefonla bir kaç resim çektim kamerası gayet iyi

Arabanın kapısı bir değişik çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

evet arkadaşlar buğun telefonla bir kaç resim çektim kamerası gayet iyi

Arabanın kapısı bir değişik çıkmış.

parmağım da çıkmış arada telefonun kendi resimlerini de en kısa zaman da atıcam

• Arabanın kapısındaki gölge sanırsam. Fotoğraflar baya kaliteli duruyor bence hatta sınıfındaki 5mp kameraların en iyisi bu sanırım.HDR çekim hangi makinede var ki :)
    Hocam benim soruların yanıtlarını bekliyorum saygılar
  • telefona müzik vs. dosya atmaya yada bluetoothla göndermeye çalıştığımda hep sd card istiyor. kendi hafızasına kaydetme şansımız yokmu yada bir ayarı var da ben mi bulamadım
  • Gittigidiyorda elektromaxx adlı bir kullanıcının işlem sayısına aldanıp kılıf ve ekran filmi sipariş ettim.
    Film ekrana tam oturmuyor alttan 1mm lik boşluk kalıyor, kenarlardan da çok hafif boşluk var.
    S-line diye satılan o plastik zaten kalitesiz de işlevsel olsun diye aldım ama onda da tuş kilidini açmak resmen eziyet. Basıp basmadığımı anlamıyorum.
    20 liram gitti, ben yandım siz yanmayın. Gittigidiyor da olumsuz yorum vermeme izin vermiyor o da iyice saçma sapan bir site olmuş...
  • arkadaşlar telefonu dün akşam aldım içindeki şarj ile dün akşam saat 21.00 dan beri daha yeni bitti ve şarja taktım. Arayüz mükemmel tek bir donma yaşamadım. Menüler gayet akıcı internette aynı şekilde. Ayrıca flash içinde yüklü geliyor. Sanırım tek sorun video kalitesi. Bunun dışında arka kapağı açmada sıkıntı yaşıyorum. Kötü demiyorum ama açarken sürekli geriliyorum. Bunun dışında telefon görünüşü itabiriyle çok güzel. 4 inc ekran mükemmel. Güzel bir telefon kesinlikle öneririm.
  • Arkadaşlar az önce mediamarkt'a gittim.Baktım telefon hoşuma gitti yarın alıyorum arkadaşlar ekran için nereden film bulacaz yada herhangi bir telefondan uydurma imkanımız var mı?
  • quote:

Arkadaşlar az önce mediamarkt'a gittim.Baktım telefon hoşuma gitti yarın alıyorum arkadaşlar ekran için nereden film bulacaz yada herhangi bir telefondan uydurma imkanımız var mı?

Turkcell bayisine git derim orjinal ekran koruyucular var olmadı gir bi büyük bir telefoncu veya bu malzemeleri zaten yerler vardır çarşılarda ya getirtirler ya ona göre vardır telefon çıkalı gene 1 ay oldu bulursun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Arkadaşlar az önce mediamarkt'a gittim.Baktım telefon hoşuma gitti yarın alıyorum arkadaşlar ekran için nereden film bulacaz yada herhangi bir telefondan uydurma imkanımız var mı?

Turkcell bayisine git derim orjinal ekran koruyucular var olmadı gir bi büyük bir telefoncu veya bu malzemeleri zaten yerler vardır çarşılarda ya getirtirler ya ona göre vardır telefon çıkalı gene 1 ay oldu bulursun yani.

Ben Ankara'da bi balıkçıoğluna bakayım.
  • Ben baktım da bulamadım o yüzden nete yöneldim gerçi ben geçen hafta sonu dolandıydım belki bu hafta gelmiştir.
  • telefonun bir kaç resmini çektım siyah renk aldım siyah almanızı tavsiye ederim şık duruyor gerçekten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.