Bildirim
HTC DESIRE Z SPAM ALARMI!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kurdugunuz uygulama ve oyunlardan kaynaklaniyor bu durum. normal aslinda, ama tabii uygulama gelistiricilerin o resimleri galeride gorunmeyecek sekilde yapmalari gerekiyor ama atliyorlar hep.
sdkart icinde istemediginiz resimlerin oldugu klasorleri bulup iclerine ".noname" diye bir dosya kopyalarsaniz android o klasorleri yok sayip galeride gostermeyecektir.
yada marketteki diger galeri uygulamalarini kullanin bazilarinda klasor gizleme gibi ozellikler var.
hatta yanlis hayirlamiyorsam bu is icin ozel bir uygulama bile vardi markette. google ile,aratirsaniz adini bulursunuz muhtemelen, ben hatirlayamiyorum su an.. -
teşekkürler cevap için yalnız bazı fotoğrafları da siliyor bunlar. dediğiniz gibi oyun yükledikten sonra oluyor genelde oyunu silince fotolar geri geliyor ve okunamayan dosyalar da kayboluyor. sinir bozucu bi durum -
Teşekkürler ManoMachine bunu bilmiyordum -
benim cihazda da çektiğim fotograflar ve videolar kayboluyor. bazen galeride açılamayan dosya biçiminde gösteriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X