Şimdi Ara

HTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedavaya veriyorum. yıllar önce telefon tamirinden kalan eski cihazlara ait parçalar.

4 adet HTC touch elf
    1 adet HTC touch mega T3333
    1 adet HTC touch HD
    1 adet HTC touch pro ABD sprint modeli bedava
    3 adet HTC touch diamond 2 bunların çalışma garantisi yoktur. (0TL)
    2 adet HP 914c 910 612
    1 adet 3.5 inç eski palm pda ppc casper hp compact htc qtek imate cihazlardan. tipine bakınız. restoranlarda hala bu cihazları adisyon için kullanan yerler var. (0TL)

Yukarıdakilerin hepsini bedava isteyene veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 14 Ekim 2018; 3:10:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• HTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorum

HTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorum

http://images.gittigidiyor.com/i/26175/tn120/261756944_tn120_0.jpg?1451258678

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 28 Aralık 2015; 1:25:54 >

• aktiftir.

• desire 500 için varmı?
  • hocam HTC ONE X S720E PJ83100 ekran varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

hocam HTC ONE X S720E PJ83100 ekran varmı

sadece yukarıda listedekileri çok ucuza veriyorum.

htc dokunmatiği var.

lcd ve dokunmatik de bir arada olarak var ancak 3 tip lcd var htc one x için. hangisi olduğunu bilmek lazım versiyon seçiyor one x.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhansari_1

desire 500 için varmı?

desire 500 lcd-dokunmatik tek parçadır. bu mu istediğiniz?

• quote:

http://www.ebay.com/itm/HTC-AT-T-One-X-XL-PJ83100-Touch-Screen-Gorilla-Digitizer-LCD-Display-Assembly-/221934986785?hash=item33ac5b2621:g:JJYAAOSwT5tWPnS7

sony
    toppoly
    auo

olmak üzere 3 marka var htc one x ekranlarında. ebay'den göstermeniz birşeyi değiştirmez. Oradaki one x ilanlarının %90'ı sadece ilan. çok az kısmında bu ayrımı bilen satıcıların ilanını görürsünüz. cihazınızdaki ekranı sökmeden bana göstermeden bilemezsinzi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

http://www.ebay.com/itm/HTC-AT-T-One-X-XL-PJ83100-Touch-Screen-Gorilla-Digitizer-LCD-Display-Assembly-/221934986785?hash=item33ac5b2621:g:JJYAAOSwT5tWPnS7

sony
    toppoly
    auo

olmak üzere 3 marka var htc one x ekranlarında. ebay'den göstermeniz birşeyi değiştirmez. Oradaki one x ilanlarının %90'ı sadece ilan. çok az kısmında bu ayrımı bilen satıcıların ilanını görürsünüz. cihazınızdaki ekranı sökmeden bana göstermeden bilemezsinzi.

çerçeveli ön kasalı sony tipi ekran 125tl

• quote:

quote:

quote:

sony
    toppoly
    auo

çerçeveli ön kasalı sony tipi ekran 125tl

cihazın kapağı çıktıktan sonra batarya kısmının gözüktüğü bölümün fotoğrafı var elimde bir işe yararmı

• cihaz şu an telefon tamiri yapan bir arkadaşta bana dediği ekran arızalı pj83100 modeli olmalı 76100 değil dedi bende ondan sonra araştırmaya başladım cihazın üs kısmında htc değilde at&t yazıyor amerikadan gelme 16 gb model ,cihazı forumdan bir arkadaştan almıştım illede ekranı görmem lazım diyorsan yarın görüşür gerekirse fotosunu çeker gönderirim

ekran modeli hakkında ipucu verebilcek bir yer bir kod falan varmı hocam ?
  • evet ama plastik çerçevesi ile birlikte tek parça olan.çünkü lcd ve dokunmatik bir kere değişti yapıştırılıp zamanla bırakıyor.benim istediğim plastik kasa dahil tek parça
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansari_1

evet ama plastik çerçevesi ile birlikte tek parça olan.çünkü lcd ve dokunmatik bir kere değişti yapıştırılıp zamanla bırakıyor.benim istediğim plastik kasa dahil tek parça

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-htc-desire-500-orjinal-lcd-ekran-dokunmatik-paneli-231048261/detay

bu yani.

100tl yan sanayi, öndeki 2 tuşun ışığına, anakart üstündeki led'in ışığını ileten ışık ileticisi olmadan el ile montajlanmış. yani zorlasanız yine ekranı atabiliyor bu. onun için bunu montaj yaparken ben hafif ısıtıp 4 köseden birer nokta japon uyguluyorum.

orijinal eksiksiz 150tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 4 Mart 2016; 0:23:47 >

• quote:

cihaz şu an telefon tamiri yapan bir arkadaşta bana dediği ekran arızalı pj83100 modeli olmalı 76100 değil dedi bende ondan sonra araştırmaya başladım cihazın üs kısmında htc değilde at&t yazıyor amerikadan gelme 16 gb model ,cihazı forumdan bir arkadaştan almıştım illede ekranı görmem lazım diyorsan yarın görüşür gerekirse fotosunu çeker gönderirim

ekran modeli hakkında ipucu verebilcek bir yer bir kod falan varmı hocam ?

Geçmiş olsun cihazınız çöp olmuştur.
    Eğer cihazı verdiğiniz kişi başka versiyon htc one x ya da xl ekranı taktıysa ekrana ışık gelmeme sorununu uygun ekran taksanız da yaşayacaksınız artık.

one x
    one xl
    one x+

bunların hepsi aynı 3 farklı versiyonu kullanıyor.

yani piyasada 3 versiyonu kullanan one x olabilir.
    3 farklı versiyon ekranı kullanana one xl olabilir, one xl ve at&t one x aynı işlemcili cihazlar. tek versiyon da olabilir 2 ya da bu 3 ekranı da kullanıyor olabilir.

one x + da aynı şekilde.

sadece ve sadece aynı versiyon ekranla değiştirilmeli.

o gösterdiğiniz yerden anlayacağımı sanmam.

uygun lcd de size versem bu çalışmadı demeniz yüksek ihtimal. ekrana görüntü ya hiç gelmeyecek ya da ekrana görüntü geldiğini görseniz de ışık gelmediğinden çok zor göreceksiniz ekranı.

bazı kondansatör direnç vs değişecek bir de şimdi anakartınızda bu durumda.

• Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim işinizin ehli olduğunuz belli.

Hocam durumu şöyle ifade edeyim telefon ekranında git gel vardı, bu git geller zaman zaman telefonu arkadan bastırınca düzeliyordu.
    Bende telefonu dikkatlice kendim açtım youtube'den izleyerek (eski bir elektrikçi olmama güvenerekten) şöyle genel olarak bir bakayım dedim soketlerine falan

Neyse sanırım sorunu görür gibi oldum ekranın alt tarafından gelen 6 kanallı bağlantı kablosuna dokundukça arada ufaktan ark yapıyordu. Ben her hangi bir yerde ufak bir temassızlık vardır falan diye müdahale edebilirim diye düşündüm.Ama sorun o damarlı iletkendeydi.

Neyse ilçemizde tanıdık bir telefon tamircisi kardeş var telefonu açık vaziyette ona götürdüm durumu anlattım belki yaparım abi dedi.

Bir gün sonra aradı uğraştım abi ama olmayacak ekran lazım bize pj83100 modeli 76100 değil dedi ve bende arayışlara başladım tabi.

Yanlız şu var ekran falan denemesi yapılmadı sadece ilgili kablo ile uğraşılıp kısa devre olayı çözülmeye çalışıldı telefonda şu an bekleme durum bu hocam bu konuda yardımını bekliyorum cenazeyi el birliği ile kaldıralım bir zahmet.

• quote:

Öncelikle detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederim işinizin ehli olduğunuz belli.

Hocam durumu şöyle ifade edeyim telefon ekranında git gel vardı, bu git geller zaman zaman telefonu arkadan bastırınca düzeliyordu.
    Bende telefonu dikkatlice kendim açtım youtube'den izleyerek (eski bir elektrikçi olmama güvenerekten) şöyle genel olarak bir bakayım dedim soketlerine falan

Neyse sanırım sorunu görür gibi oldum ekranın alt tarafından gelen 6 kanallı bağlantı kablosuna dokundukça arada ufaktan ark yapıyordu. Ben her hangi bir yerde ufak bir temassızlık vardır falan diye müdahale edebilirim diye düşündüm.Ama sorun o damarlı iletkendeydi.

Neyse ilçemizde tanıdık bir telefon tamircisi kardeş var telefonu açık vaziyette ona götürdüm durumu anlattım belki yaparım abi dedi.

Bir gün sonra aradı uğraştım abi ama olmayacak ekran lazım bize pj83100 modeli 76100 değil dedi ve bende arayışlara başladım tabi.

Yanlız şu var ekran falan denemesi yapılmadı sadece ilgili kablo ile uğraşılıp kısa devre olayı çözülmeye çalışıldı telefonda şu an bekleme durum bu hocam bu konuda yardımını bekliyorum cenazeyi el birliği ile kaldıralım bir zahmet.

Sorunun ekranın altından gelip 45 derece açı ile katlanarak 90 derece dönmesi sağlanan lcd fleksinde olduğunu mu söylüyorsunuz?

• Kesinlikle doğru hocam tam köşesinde ark gördüm
    arkadaşta oradaki hatayı gidermeye çalıştı sanırsam
  • Güç kaynağından kontrol edildiğinde cihaz açılıyor gözüküyor dedi arkadaş

arızalı kısım fotosu
    https://store.donanimhaber.com/89/87/67/898767790854f2c46d8f0066aa3a7ecc.jpg

HTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorumHTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorumHTC Dokunmatik ekranları yedek parça bedavaya veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturkkara -- 4 Mart 2016; 21:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görebildiğim kadarıyla 20310 yazan alt köşeden bir yırtık var. haliyle komple değişim çare gibi. kanımca kasaya bastır çek bastır çek, feks içindeki veri yollarının metalleri metal yorgunluğu ile kopmuş.

değişecek ekran.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.