Şimdi Ara

HTC EVO 3D Ekran problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu irandan yakınlarım vasıtasıyla 1000 tl ye satın aldım. Çok kaba ve şekil olarak göze hitap etmiyor 3d rüyasina dalip alıverdim :) Eğer gözlüksüz 3d dedikleri buysa almayın gözünüze yazık.

Bir iki saat kurcaladıktan sonra kameraya özelliğine girdim 2d den 3d ye aldım kameradan cıkınca telefon sapıtmaya başladı ekran titremeye ve kaymaya başladı. Bataryayı cıkarıp takınca düzeliyor fakat kameraya girince gene aynı problem le karşılasıyorum. Sorun bendemı telefondamı çözemedim.

Telefonu İran a geri göndereceğim fakat onun yerine iyi bir telefon almam lazim. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Birde şarzı yarım günde bitiyor ne iştir anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLLeDosH -- 3 Kasım 2011; 12:22:51 >

• Kamera özelliğinden çıkınca böyle bir problem yaşasan ve çözümünü bilen varsa yardimci olursaniz çok sevinirim.
  • Kardeş İran'dan getirrtiğinden olabilir o, Avrupa'dan bulsaydın keşke tanıdık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eredanne

Kardeş İran'dan getirrtiğinden olabilir o, Avrupa'dan bulsaydın keşke tanıdık :D

Çok mantıklı bir yorumda bulunmussun kardeşim,sizi takibe alacağım sizin gibi zeki ve değerli insanlar gerçekten zor bulunur. Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeLLeDosH

quote:

Kardeş İran'dan getirrtiğinden olabilir o, Avrupa'dan bulsaydın keşke tanıdık :D

Çok mantıklı bir yorumda bulunmussun kardeşim,sizi takibe alacağım sizin gibi zeki ve değerli insanlar gerçekten zor bulunur. Teşekkür ediyorum.

bu nasıl bır cevaptır arkadasım. htc evo almaya nıyetım vardı 3d ruyasına kapılmamam gerektıgını ogrenmem guzel oldu.
  • quote:

Telefonu irandan yakınlarım vasıtasıyla 1000 tl ye satın aldım. Çok kaba ve şekil olarak göze hitap etmiyor 3d rüyasina dalip alıverdim :) Eğer gözlüksüz 3d dedikleri buysa almayın gözünüze yazık.

Bir iki saat kurcaladıktan sonra kameraya özelliğine girdim 2d den 3d ye aldım kameradan cıkınca telefon sapıtmaya başladı ekran titremeye ve kaymaya başladı. Bataryayı cıkarıp takınca düzeliyor fakat kameraya girince gene aynı problem le karşılasıyorum. Sorun bendemı telefondamı çözemedim.

Telefonu İran a geri göndereceğim fakat onun yerine iyi bir telefon almam lazim. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Birde şarzı yarım günde bitiyor ne iştir anlamadım.

Arkadaş güzel bir soft reset at sonra bataryanın uzun gıtmesı ıcınde kullanmadığın zaman Wİ-Fİ ve 3G yi kapat ekran parlaklıgını bıraz düşür bunlar etkıler bıraz cıhazın ekranı buyuk oldugundan halıyle bataryadan güç harcıyor ....Yoksa telefonun sızın bahsettığınız gıbı cok ta olumsuz yönü yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

quote:

quote:

bu nasıl bır cevaptır arkadasım. htc evo almaya nıyetım vardı 3d ruyasına kapılmamam gerektıgını ogrenmem guzel oldu.

Kardeş gidip öyle Irak'tan Somali'den Zimbabwe'den almazsan hiçbir sorunun olmaz merak etme. Benimkinde hiçbir sorun yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 EKRAN KARARMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaancan01

quote:

quote:

quote:

Kardeş gidip öyle Irak'tan Somali'den Zimbabwe'den almazsan hiçbir sorunun olmaz merak etme. Benimkinde hiçbir sorun yok.

valla ben mediamark tan aldım.ilk telefonun içinde toz çıktı.değiştirelim dediler.tam 6 telefon açtılar.bildiğin jelatinli kutulardı ve hepsininde ekranının altında toz vardı.en son bi tane daha açtılar ondada toz vardı ama ekran üzerinde deil kenarda die sorun etmedm.kamerası ile pek ilgilenmiyodum bi gün fotoğraf çekecek oldum bide bi baktım kamera açıkken tam ekranın ortasında ve sol üst köşesinde beyaz noktalar oluşuyo ve yanıp yanıp sönüyo.15 gün olmuştu alalı.servise gönderdiler.nerden alırsan al şans işi biraz.o kadar telefonun ekran içinde toz çıkmasıda htc nin beceriksizliği...

• quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

quote:

Orijinalden alıntı: kaancan01

quote:

quote:

quote:

valla ben mediamark tan aldım.ilk telefonun içinde toz çıktı.değiştirelim dediler.tam 6 telefon açtılar.bildiğin jelatinli kutulardı ve hepsininde ekranının altında toz vardı.en son bi tane daha açtılar ondada toz vardı ama ekran üzerinde deil kenarda die sorun etmedm.kamerası ile pek ilgilenmiyodum bi gün fotoğraf çekecek oldum bide bi baktım kamera açıkken tam ekranın ortasında ve sol üst köşesinde beyaz noktalar oluşuyo ve yanıp yanıp sönüyo.15 gün olmuştu alalı.servise gönderdiler.nerden alırsan al şans işi biraz.o kadar telefonun ekran içinde toz çıkmasıda htc nin beceriksizliği...

O biraz da senin sansin birader:) daha dogrusu onun htc ile hicbir ilgisi yok. o mediamartk a getirilen telefonlari, ambalaja verecek paralari yok die kumun icinde getirtmisler heralde:)). Hepsinde oyle sorun olmasiyla htc nin bir sorunu oldugunu dusunmek sacma olur. ya da tuttuklari depo ile alakalidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.