Şimdi Ara

HTC EVO 3D İLE çektiğim fotoğraflar çok kötü. FOTOLARA BAKIN !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

çözünürlüğü arttır.
    senin çektiğin forolar 2.560 px × 1.440 px
    telefonun max çözünürlüğü 2560х1920
    ve ışğın çok olduğu bi zamanda dışarıda çek fotoğrafları, lensi de silmeyi unutma.

Dostum, kameradan ben de şikayetçiyim. Ancak ayarlarda 5 mp (2.560 x 1440 ) yazıyor. Senin dediğin gibi 2560x1920 ( 5mp) olması lazım ama yok,enteresan

bende simdi batın benim kamerada 2560#1440 kamrasındada sanki sorun var görüntüleri canlı çekmiyor 2D de iken ekrandan cizgiler geciyir bu sorunla karsılasan varmı ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: corvette666

quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

çözünürlüğü arttır.
    senin çektiğin forolar 2.560 px × 1.440 px
    telefonun max çözünürlüğü 2560х1920
    ve ışğın çok olduğu bi zamanda dışarıda çek fotoğrafları, lensi de silmeyi unutma.

Dostum, kameradan ben de şikayetçiyim. Ancak ayarlarda 5 mp (2.560 x 1440 ) yazıyor. Senin dediğin gibi 2560x1920 ( 5mp) olması lazım ama yok,enteresan

bende simdi batın benim kamerada 2560#1440 kamrasındada sanki sorun var görüntüleri canlı çekmiyor 2D de iken ekrandan cizgiler geciyir bu sorunla karsılasan varmı ne yapmalıyım

onun nedenini buldum 16.9 oldugu içinmiş 16.9 dan çıkınca düzeliyor ama kamera ginede kötü çekiyor htc desire z ile karsılastırdım bem kamera daha cansız ve mat cekiyor sanki benimkinin kamerasi daha dusuk ekrandada cizgiler geciyor kamerayı actıgımda ve menuyede girdigimde bende renler daha soluk ısık ayarları falan aynı olmasına ragmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar karşılaştırma yapmak istiyorum 3d ile normal d arasındaki farkı anlamak için aynı nesneyi 2 farklı telefon ile çekip yüklemek mümkünmü link yada site varmı öyle
  • bende evo 3d kullanıyorum, bendeki bukadar kötü değil :S ben bayada bi çekim yaptım mikro çekimler, oldukçe iyi çekiyor. yazılımsal bi sorun olabilir sizinki... bendeki kesinlikle böyle değil
  • kötü hocam gerçekten.Geçmiş olsun
  • fotoğrafların ekran çözünürlüğünü kaç yaptınız acaba ?
  • 15 gün önce sıfır aldım 3d evo dan
    Ben bu kadar rezil bir kamera görmedim 4 güncellemesi yaptım belki düzelir diye ama nafile
    kötü bir kamera kullanılmış nedense bu kadar pazara sahip bir firmanın ayıbıdır be bence
    Diğer özelliklerini eleştirirsek gayet başarılı
    geçişler hızı sesi vs her şeyi gayet iyi
  • bende videolar nedense hep karanlık çıkıyor sebebini bilen? nokia 5610'um bile daha iyiydi bundan....

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151659467391878
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.