Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
650.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

arkadaşlar ilk sayfadaki igo uygulamasında en can alıcı noktadaki link kırık bununla alakalı ne yapabiliriz

http://s2.dosya.tc/server6/px2xAp/iGO.rar.html buyur arkadaşım ;)

üstadım çok teşekkür ederim sayende full ekran gps prom oldu

• benide ekleyin lütfen listeye
  • Ne kadar çok sensation için yazılmış yerler olsa da daha yararlı bir başlık olmuş elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msw -- 19 Ocak 2012; 18:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyusufy

arkadaşlar şarkı sözü gösteren müzik çalar programı var mı ?

miui music player var seçeneklerden ayarlarını yapabiliyorsun şarkı sözü v.s sade ve kullanımı hoş bana göre...

Google a miui music player apk yaz çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

quote:

Orijinalden alıntı: byyusufy

arkadaşlar şarkı sözü gösteren müzik çalar programı var mı ?

miui music player var seçeneklerden ayarlarını yapabiliyorsun şarkı sözü v.s sade ve kullanımı hoş bana göre...

Google a miui music player apk yaz çıkar...

Miui Music'in Ekolayzerli olanı var mı? Bu zamana kadarki kullandığım en kaliteli Müzik uygulamasıydı, ama bir türlü ekolayzerli olanını bulamadım. Sırf Miui Romlara özel olanlarda Ekolayzer var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 19 Ocak 2012; 17:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abbirbir

özellikle alacak arkadaşlar : eğer vatan ve bimeksde kampanya görürsek birbirimizi haberdar edelim lütfen. Telefon 1150 seviyesine gelirse kaçırmayalım.

Haftasonu için Vatan Bilgisayar'da %25 indirim olmasını UMUYORUM. Onun haricinde telefon 1175 liraya tek çekim satılıyor;

http://www.aksarayiletisim.com/pinfo.asp?pid=346&ref=akakce&v=1.45.9

1230 civarına taksitlide bulunabilir ama bunların haricinde güvenilir duyulmuş mağazalar 1300 TL'ye satıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

arkadaşlar bendeki htc evoda kulaklık sesini biraz fazla açtığımda cızırtı geliyor sizin telefonda da aynı sorun oluyor mu? sanki hoparlörü patlamış gibi ses geliyor. garantiye göndermeye gerek var mı acaba?

Dün MediaMarkt'ta telefonun hoparlör ses çıkışını deneme fırsatı buldum , veee tek kelimeyle VASAT buldum.
    Daha önce kimse de bundan bahsetmemişti, herkes fena değil idare ediyor demişti ama o cızırtı nedir öyle çok ayıp ya iPhone 3gs bile daha hoş ses veriyor hatta düz bi yere koyarsanız seside yayılarak hoşlaşıyor bunda öyle bi şansta yok hem kısık hem .. Tabi orası koca mağaza belki ortam sesinden etkilenmiş olabilir kulaklarım ses seviyesi hakkında birşey diyemeyeceğim ama cızırtı bariz belli idi.

EVO 3D hakkında ilk izlenimlerimi yazmaya devam edecektim ama çok olumsuzlaşmaya başladığını farkedince , daha kapsamlı aynı zamanda daha doğru olacağını tahmin ettiğim bi inceleme daha yaptıktan sonra devam etmeye karar verdim.

• Telefonun şarzda durma süresi uzun sürdüğünü söyleyen vardı galiba aklıma gelen şey şarzda iken WiFi yi ve mobil şebekeyi kapatıp şarza koyarsan belki faydası olur normalde telefon 2-2.5 saatte şarz oluyor.
  • arkadaşlar eğer bu telefonu almayı düşünüpte burdaki yorumlara bakan varsa benimle iletişime geçebilir telefon 1 aylıktır üstünde jelatini ve koruyucu kabı vardır garantili ve kutuludur. aynı telefonu bende kullanıyorum şarj hariç çok memnunum
  • Hocam benide ekleyin 2 haftadır kullanıyorum, inanılmaz bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuS.TeR

quote:

özellikle alacak arkadaşlar : eğer vatan ve bimeksde kampanya görürsek birbirimizi haberdar edelim lütfen. Telefon 1150 seviyesine gelirse kaçırmayalım.

Haftasonu için Vatan Bilgisayar'da %25 indirim olmasını UMUYORUM. Onun haricinde telefon 1175 liraya tek çekim satılıyor;

1230 civarına taksitlide bulunabilir ama bunların haricinde güvenilir duyulmuş mağazalar 1300 TL'ye satıyorlar.

quote:

arkadaşlar bendeki htc evoda kulaklık sesini biraz fazla açtığımda cızırtı geliyor sizin telefonda da aynı sorun oluyor mu? sanki hoparlörü patlamış gibi ses geliyor. garantiye göndermeye gerek var mı acaba?

Dün MediaMarkt'ta telefonun hoparlör ses çıkışını deneme fırsatı buldum , veee tek kelimeyle VASAT buldum.
    Daha önce kimse de bundan bahsetmemişti, herkes fena değil idare ediyor demişti ama o cızırtı nedir öyle çok ayıp ya iPhone 3gs bile daha hoş ses veriyor hatta düz bi yere koyarsanız seside yayılarak hoşlaşıyor bunda öyle bi şansta yok hem kısık hem .. Tabi orası koca mağaza belki ortam sesinden etkilenmiş olabilir kulaklarım ses seviyesi hakkında birşey diyemeyeceğim ama cızırtı bariz belli idi.

EVO 3D hakkında ilk izlenimlerimi yazmaya devam edecektim ama çok olumsuzlaşmaya başladığını farkedince , daha kapsamlı aynı zamanda daha doğru olacağını tahmin ettiğim bi inceleme daha yaptıktan sonra devam etmeye karar verdim.

1175'e satan akakçe'deki aksaray iletişim bana pek güven vermedi alırsam 10 Tl fazla verip webdenal.com'dan alırım sigorta hizmeti de var. Yine de beklemek en iyisi millet metro grossmarket'da 1100'e almış diye gördüm öyle bir şey yakalasak süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Emeği geçenlere teşekkürler, ellerinize sağlık....

minik bir soru hemen , cihazım rooted ve S off vede root exploerer ile indirmis oldugum google maps i system apk folderi icine kopyalayamıyorum , enable R/W çalışmıyo, değiştiriyo yani ep R/O da kalıyor folder... ? yardımcı olabilecek var mı sorun nerede acaba ? şimdiden teşekkurler...

Google maps'i offline olarak çalıştırmaya çalışıyorsun sanırım arkadaşım. Nasıl yaptığını anlatır mısın kısaca? Ben ilk sayfadakinden pek birşey anlayamadım da. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum.

Valla bende ilk sayfayı okuyarak yapmaya calısıyorm ama ne hikmetse indirdigim googlemaps apk yı system deki apk folderina koyalayamadım daha ((( sordugun yere gelemedim henuz, offlıne mı onlıne mı calısacak bilmiyorum, calıstırınca gorecegım Hoş İGO kullanıyorum gerek yok google maps e ama denemek istedim sadece....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 19 Ocak 2012; 18:58:05 >

• BNDE ALMAK İSTİORUM AMA ANDROİD GÜNCELLEMESİ YAPILAMADIĞI SÖYLNİYOR DOĞMUDUR ARKDŞLAR.*???
  • Işık sızması olayını arkadaşlar bahsetmiş resim çekim dedim. Kılıf kullandığımdan rahatsız edecek bir durum oluşmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maasha -- 19 Ocak 2012; 19:24:03 >
  • Beni de ekle hocam
  • Herkese merhaba.

4 yıllık Apple macerasından sonra;
    İPhone, iPhone 3G, iPhone 4

Bugun htc evo 3d almış bulunuyorum. Henüz kutuyu acmadım. Ancak 1-2 aydır araştırdığım bir cihazdi.

Unlock 16gb İngiltere iPhone 4 ümü 950TL ye satıp,
    1257 TL + 100 TL chip para ile aldım. 1157ye geldi. Hepsiburada ile 24 saatte elime ulaştı.

Beni de kulübe eklerseniz sevinirim. Sorularımı ve görüşlerimi ilerleyen günlerde yazacağım.

;)) iyi forumlar.
  • Arkadaşlar desire hd de bile sens 3.5 güncellemesi çıkmış ancak evo 3d de çıkmadı acaba benim cihazda mı sorun var herkeste mi çıkmadı?
  • Yeni Konumuz hayırlı uğurlu olsun. Bol yararlı paylaşımlar....
    Benimde Bir sorum olacak Cihazınızın şarj led'inin yandığı yerin alt kısmında bir gariplik var mı ?
    Resimde üzerini kırmızı ile çizdiğim kısma Çok dikkatlice sağdan soldan yukarıdan bakın garip bir şey görecekmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Arkadaşlar benim telefonun alt kısmında ışık sızması var. Garantiye yollasam mı acaba? Sizde de var mı?

Fotoğrafla yakalanabilecek birşeyse eğer dener misiniz fotoğraf çekmeyi?

Acaba öyle birşey varsa bu fotoğrafta da görünür olması gerekmez mi?

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/htc-evo-3d/phone/gsmarena_006.jpg&idReview=632&idPage=2

Edit: Arkadaş hemen yukarda paylaşmış ama acaba incelemede çekilen fotoğrafta olmamasının sebebi cihazın Amerika versiyon olması olabilir mi? Çünkü o da ışık olmayan bir ortamda çekilmiş belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuS.TeR -- 19 Ocak 2012; 20:25:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuS.TeR

quote:

quote:

1175'e satan akakçe'deki aksaray iletişim bana pek güven vermedi alırsam 10 Tl fazla verip webdenal.com'dan alırım sigorta hizmeti de var. Yine de beklemek en iyisi millet metro grossmarket'da 1100'e almış diye gördüm öyle bir şey yakalasak süper olur.

Firmalar hakkında fikrim yok ama dediğiniz gibi tercih yapılabilir.
    1100 TL benimde duyduğum dip fiyat ve Metro Market gibi bir yerden olması çok güzel. Tabi 24 saati geçmiş midir kampanya süresi , pek zannetmiyorum. Birde taksitli şekilde alındığında çıktığı fiyatta önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puller

Yeni Konumuz hayırlı uğurlu olsun. Bol yararlı paylaşımlar....
    Benimde Bir sorum olacak Cihazınızın şarj led'inin yandığı yerin alt kısmında bir gariplik var mı ?
    Resimde üzerini kırmızı ile çizdiğim kısma Çok dikkatlice sağdan soldan yukarıdan bakın garip bir şey görecekmisiniz ?

Dikkatlice baktım herhangi bir gariplik görmedim sadece ızgara altında bildirim ledi sensörler ve speaker var o kadar... Sizin gördüğünüz gariplik nedir?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.