Şimdi Ara

HTC Evo 3D Kullanıcıları Kulübü [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
4
Favori
61.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakcardak

quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: fxmaster

quote:

Bu bataryalar elimizde patlamaz değil mi?

Bugüne kadar başıma gelmedi. Sipariş ettiklerim patlarsa haberiniz olur.

Bende siparis etmeyi dusunuyorum ama Ebay+paypsl guvenemiyorum. Arka kapak ile llgili izlenimlerinizi bekliyorum:)

Ben de bekliyorum :)

Ebay den çok alışverişim oldu. Sorun çıkmadı. Hatta 2 kez satıcı dolandırıcı çıktı, paramı ebay ödedi. Paypal de güvenilirdir. Yalnız sadece kullanıcı adı ve şifre ile girildiğinden şifreyi kaptırmamak gerek. Cafede işyerinde vs girilmez. Evde, antivirüs firewall kurulu, usb takılıp virüs bulaştırılmamış bilgisayarda sıkıntı olmaz.
    Kapakla ilgili izlenimlerimi yazıcam tabi geldikten sonra.
    Bu custom romlardan batarya ömrü olarak test eden var mı.Hangisi daha uzun batarya ömrü sağlar?

Peki ne kadar sürede geliyor?

14-30 gün arası. Ortalama 20 günde geliyor.

• Vatanda cihaz 1150 olmuş ilgilenenlere
  • Bu arada kurucu arkadaş kulübe benide ekle arkadaşlar sayımı çoğalsın ya eklenmeyen arkadaşlar ekletsin kendilerini
  • Telefona sahip olmak isteyenler için vatanbilgisayar yine %25 indirim yapmış, 1.150 TL. Telefonu tavsiye ederim, bu uygun fiyata kaçırmayın derim
  • Beni de ekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volizzi

Telefona sahip olmak isteyenler için vatanbilgisayar yine %25 indirim yapmış, 1.150 TL. Telefonu tavsiye ederim, bu uygun fiyata kaçırmayın derim

Şimdi tekrar 1300 oldu
  • Bimeks'de şu an 1183 TL üstelik kart sınırlaması yok.
  • Tavsiye edebileceğiniz bir rom var mıdır? Tercihen 3D'yi destekleyen?
  • Arkadaşlar şey benim mp3 lerin bazılarıni telefon bi görüyor bi görmüyor sizce bu neden kaynaklanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Arkadaşlar şey benim mp3 lerin bazılarıni telefon bi görüyor bi görmüyor sizce bu neden kaynaklanıyordur

Benim cihazda da aynı sorun oluşuyor anladığım kadarıyla cihazı usb ile pcye bağlayıp çıkardıktan sonra oluşuyor astro filemanager ile mp3 ü bulup rename yaptığımda görüyor. Birde teli yeniden baslattigimda usb ile dosya transferi yaptığımda veya kapatıp açtığımda mp3 olarak atadığım zil sesi ve htc senseten indirdiğim mesaj sesi default ayara dönmekte sürekli ayarlamam gerekiyor, kuzenim deki EVO ile denedim aynı sorun ondada yaşanıyor pekte onemsemedim ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratboll -- 14 Ocak 2012; 0:27:49 >
  • Ben de birkaç gün önce 1300,00.TL ye aldım.Açıkcası çok memnunum.
    İlk android'im olduğu için root, room vs.. atraksiyonlarına girmedim.Belki ileride...
    Ama marketi beni şaşırttı.Iphone'un lokomotifi marketi olduğundan HTC bana zayıf gelir diye düşünmüştüm ama ilk izlenim fazlasıyla doyurucu

Konu galiba buradan devam edecek, diğer sayfayı da tamamen okumuştum ama şimdi nedense bulamadım.Zaten tekten devam ederse telefona da yazık olmaz kanaatindeyim.
    Tüm Evo'culara selamlar,sevgiler...
  • Navigasyon işine çözüm bulamadım igoyu kurdum aktif kullanamadim şimdi symbiandan tecrubeli olduğum ndrive kuracağım bakalım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Navigasyon işine çözüm bulamadım igoyu kurdum aktif kullanamadim şimdi symbiandan tecrubeli olduğum ndrive kuracağım bakalım ..

markette rout 66 Maps+navigation diye bi program var 30 günlük denemeli bi bakın tecrübe edinirsiniz
  • Takvimle-Facebook senkronizasyonunda sorun var 2-3 gündür, neden olabilir acaba?
    Ayarlardan senkronizasyona giriyorum, htc sense için facebook'a tıklıyorum, takvim ve kişilerde"eşitlemede şu anda sorunlar yaşanıyor, kısa sürede geri gelecek" diye bi uyarı duruyor.
  • Akadaşlar başlık sahibi konuyu bıraktı galiba.
    Sensation konusunu açan arkadaşta çok iyi program vs arşivi var.Kendisinden rica ettim Evo3D ye yeni başlık açacak.
    Ben de root ve downgrade vs anlatımı oraya detaylı yazıyım sizler de destek verirseniz sağlam içeriği olan bir başlığımız olsun.
    Önemli bilgi program vs içeriklerini de ilk mesaja taşırız
    Ne dersiniz?
  • Böyle bir telefona iki konu da toplam 20 küsur sayfa ayıp tabi ki...
    Ben çok iyi olur derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Akadaşlar başlık sahibi konuyu bıraktı galiba.
    Sensation konusunu açan arkadaşta çok iyi program vs arşivi var.Kendisinden rica ettim Evo3D ye yeni başlık açacak.
    Ben de root ve downgrade vs anlatımı oraya detaylı yazıyım sizler de destek verirseniz sağlam içeriği olan bir başlığımız olsun.
    Ne dersiniz?

Bana uyar derim. İlk mesajlardan bende yer alırım, size yardımcı olurum. Downgrade, Revovery vs. işlemlerini kendim anlatabilirim.
  • quote:

quote:

Ne dersiniz?

Bana uyar derim. İlk mesajlardan bende yer alırım, size yardımcı olurum. Downgrade, Revovery vs. işlemlerini kendim anlatabilirim.

süper alut bizim kurucu düyadan bi haber

• Tamam arkadaşlar.
    Pazar günü açılacak yeni başlığımız
    Herkesin bildiği birşey vardır maksat onları bir araya getirebilmek
    Konuyu *XhsyPhoiDeus* nickli arkadaş açacak
    Akabindeki mesajları da biz alalım ve güncel tutalım.
    Sensation da da çok başlık vardı bu yönteme gittik şu anda 600 üye 500 küsür sayfada
    Herkes destek versin lütfen
  • quote:

quote:

Ne dersiniz?

Hocam sen rootu yaz ben sana downgrade için rehber hazırlayıp pm atacağım
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.