Şimdi Ara

htc evo 3d sarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evo 3d aldım. Çok memnunum tek problem sarjı. telefona hic ellememe rağmeni ( konusma bıle yapmadım sadece hat tajkılı idi) aksamı etmedi tel. bunun ince ayarları var mı? tüm ayarları min çektim.

• Hocam tüm ayarları min. çekmenize rağmen devam ediyorsa,bildiğim kadarıyla kapasitesi yüksek bataryalar var.Onlardan kullanabilirsiniz,orijinal olanından :) Bende Evo kullanıcısıyım ve aynı sorun maalesef bende de var.
  • anlayamadim durumu. ben de evo 3d kullanicisiyim. bahsettiginiz sekilde rahatlikla 3 gun acik kalabilir evo. hatta normal kullanimda (az miktarda telefon gorusmesi) cok rahat 2 gunu cikarabiliyor. gun boyu interneti falan kurcalamama ragmen 18 saat civari yetiyor sarji. eger oyun falan da oynarsaniz 12 saat civarina dusuyor. tabi bunlar takribi sureler. ayarlarinizla ilgili bir problem olmadigina emin misiniz?
  • Arkadaşım teli yeni aldım normal kullanımda ortalama 1 buçuk gün gitti şarjı
  • @hsarac
    Bir gariplik var gibi, muhtemelen arıza ya da servislik bir şey değildir ama şarjı günlerce gitmese bile dediğiniz şekilde o kadar da çabuk bitemez. Benim ortalamam 1.5 gün. Arkada çalışan bir program sömürüyor olabilir muhtemelen.
  • Eğer tüm gün kullanırsam 1 gün,çok az kullanırsam 2 gün gidiyor bende.Bir anormallik var sende.Teknik servise başvurmanı öneririm.
  • Surekli internet kullaniyorum. Facebook ve benzeri uygulamalar telefonumda acik olmasina ragmen sarjim 1 gun gidiyor. Surekli kullaniyorum, bu kadar sarja bu rahatligi tavsiye ederim acikcasi...
  • Birkac kez sarj/desarj isleminden sonra pil tam performansina gelecektir. Sen birkac gun daha sarj et. Bir tam gunu dolduracagini goreceksin.

Dev ekranli tum akilli telefonlarin sarji bir gun gidiyor. Yapman gereken her gece mutlaka sarja takmak.
  • bana bir kez değişik birşey oldu aynen konuyu açan arkadaş gibi bütün gece şarjda idi telefon ertesi gun okulda cebimde durdu hiçbirşey yapmadan belki 30 dk oyun oynama en fazla saat 8.10 da şarjdan çıkardım öğlen 3.30 gibi şarj bitti bir kere boyle oldu normalde olmaz boyle genelde 1 tam gün çıkarır hatta akşam 20-30 şarjı kalırdı
  • Arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim yarim gun zor gidiyor varmi bunun bir ayari?
  • AYarLAR>GÜÇ>HIZLI BAŞLAT KAPATIN BEN KAPALI KONUMDA KULLANIYORUM VE SU ANA KADAR TEK PROBleM YASAMADIM AMA TELEFONUNUZU ILK OLARAK NORMAL SEKILDE SARJINI BİTİRİN %10 LARA İNSİN SONRA HIZLI BAŞLAT SECENEGINI KAPATIN SONRA TELEFONUDA KAPATIN VE TEKERARDAN ACIN HTC QUALİTY YAZISINI GÖRÜNCE SES KISMA TUŞUNA BASILI TUTUN ACILISAYA KADAR BIRAKMAYIN BİRAZ UZUN SÜREBİLİR ACILINCA SOL ALTTA GÜVENLİ MOD DİYE YAZAR ACILINCA FULL SARJ EDİN VE 24 SAAT GÜVENLİ MODDA KULLANIN VE ONDAN SONRA NORMAL SEKILDE ACABİLİRSİNİZ BATARYA BU SEKILDE DAHA İYİ PERFORMAnS VERIYOR ..BEN BU ŞEKİLDE ÇÖZDÜM BATARYA PROBLEMİNİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

AYarLAR>GÜÇ>HIZLI BAŞLAT KAPATIN BEN KAPALI KONUMDA KULLANIYORUM VE SU ANA KADAR TEK PROBleM YASAMADIM AMA TELEFONUNUZU ILK OLARAK NORMAL SEKILDE SARJINI BİTİRİN %10 LARA İNSİN SONRA HIZLI BAŞLAT SECENEGINI KAPATIN SONRA TELEFONUDA KAPATIN VE TEKERARDAN ACIN HTC QUALİTY YAZISINI GÖRÜNCE SES KISMA TUŞUNA BASILI TUTUN ACILISAYA KADAR BIRAKMAYIN BİRAZ UZUN SÜREBİLİR ACILINCA SOL ALTTA GÜVENLİ MOD DİYE YAZAR ACILINCA FULL SARJ EDİN VE 24 SAAT GÜVENLİ MODDA KULLANIN VE ONDAN SONRA NORMAL SEKILDE ACABİLİRSİNİZ BATARYA BU SEKILDE DAHA İYİ PERFORMAnS VERIYOR ..BEN BU ŞEKİLDE ÇÖZDÜM BATARYA PROBLEMİNİ.

Bence bu yöntemin çalıştığı falan yok.Belki hızlı başlat seçeneğini kapatmak fazladan bir yarar sağlayabilir fakat telefon açılırken sesi kapatmak falan alakası yok bence.

• Bende de ayni sorun var.alali 2 ay oldu telefonu ama en fazla 26 saati gordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

AYarLAR>GÜÇ>HIZLI BAŞLAT KAPATIN BEN KAPALI KONUMDA KULLANIYORUM VE SU ANA KADAR TEK PROBleM YASAMADIM AMA TELEFONUNUZU ILK OLARAK NORMAL SEKILDE SARJINI BİTİRİN %10 LARA İNSİN SONRA HIZLI BAŞLAT SECENEGINI KAPATIN SONRA TELEFONUDA KAPATIN VE TEKERARDAN ACIN HTC QUALİTY YAZISINI GÖRÜNCE SES KISMA TUŞUNA BASILI TUTUN ACILISAYA KADAR BIRAKMAYIN BİRAZ UZUN SÜREBİLİR ACILINCA SOL ALTTA GÜVENLİ MOD DİYE YAZAR ACILINCA FULL SARJ EDİN VE 24 SAAT GÜVENLİ MODDA KULLANIN VE ONDAN SONRA NORMAL SEKILDE ACABİLİRSİNİZ BATARYA BU SEKILDE DAHA İYİ PERFORMAnS VERIYOR ..BEN BU ŞEKİLDE ÇÖZDÜM BATARYA PROBLEMİNİ.

Bence bu yöntemin çalıştığı falan yok.Belki hızlı başlat seçeneğini kapatmak fazladan bir yarar sağlayabilir fakat telefon açılırken sesi kapatmak falan alakası yok bence.

belki oda olabilir benim denediğim yöntem bu işe yaradımı yaradı veya hızlı başlat ı kapatmak yaradı mı oda yaradı diosan bi problem yok ben çözüm olsun diye yazmıştım

• iyi akşamlar beyler. Bende evo yu 2 aydır yoğun bir şekilde araştırıyorum ve aklıma takılan tek problem şarjı. Günlük yapacağım işlemleri yazıyorum, kullanan arkadaşlar gün sonunda aş. yuk. ne kadar şarj kalacağını söylerlerse çok memnun olurum. sabah 7.30 da evden çıkıcam ve yarım saat müzik dinlicem. 1-2 saat mutlaka e book okurum. 1-2 saat görüşme. Biraz internette gezinme ve eve dönerken yine yarım saat müzik. saat 7de işten çıkıcam, bu kullanım sonrası eve koşarak dönmek istemiyorum ya da iş çıkışı bir yerlere gittiğimde priz derdine düşmek istemiyorum.
  • Ben isik parlakligini sonda kullaniyorum. Orta veya en dusuk kullandigimda da sarj yine ayni gidiyordu. Bence en buyuk sarj problemi oyun ve internet. Browser cok fazla sarj yiyor. Belli basli oyunlarin yedigi sarji soylemeye gerek yok. Full dolu sarj ile istediginiz gorusmeyi ve muzigi dinleyebilirsiniz. Internette 5 dk gezindikten sonra sarjin %10 dustugunu goruyorum. Guvenlik moduna girdiginde %14 sarjim mesajlasmayla birlikte 3 saat gitti. Internet ve oyun oynamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Ben isik parlakligini sonda kullaniyorum. Orta veya en dusuk kullandigimda da sarj yine ayni gidiyordu. Bence en buyuk sarj problemi oyun ve internet. Browser cok fazla sarj yiyor. Belli basli oyunlarin yedigi sarji soylemeye gerek yok. Full dolu sarj ile istediginiz gorusmeyi ve muzigi dinleyebilirsiniz. Internette 5 dk gezindikten sonra sarjin %10 dustugunu goruyorum. Guvenlik moduna girdiginde %14 sarjim mesajlasmayla birlikte 3 saat gitti. Internet ve oyun oynamadim.

Teşekkürler. Sonuç olarak bakıldığında telefonu gün içinde birden fazla şarja takacağım gibi görünüyor doğru mudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.