Şimdi Ara

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
11
Favori
83.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa. arkadaşım explorer kullanıcısıyım. root attık ama uygulamaların hepsini sd karta taşıyamıyorum. sadece bazıları taşınıyor. nasıl halledebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

sa. arkadaşım explorer kullanıcısıyım. root attık ama uygulamaların hepsini sd karta taşıyamıyorum. sadece bazıları taşınıyor. nasıl halledebiliriz.

Hem forum hemde blogla ilgilenmem dolayısiyle geç cevap için kusura bakmayın,

Ya yeni bir rom yükleyip dahili hafızayı arttırma yoluna gideceksiniz, ya da Titanium Backup ile tüm uygulamaları sd karta taşıyacaksınız veya Link2SD proğramıyla yine sd karta linkleyeceksiniz.

Nasıl yaparım diyarsanız, yukarıdaki linklerden bizi takip ediniz..
  • s.a arkadaslar öncelıkle htc explorer kullanıyrm ıkı yıldır hep hafıza problemı yasadım root atma ıslemını soyledı herkezz ancak yapmasını bılmedıgımden cesaret edemedım uygulama sılerek falan ıdare ettım ama artık malum uygulamalar buyuk hıc bı uygulamayı kullanamaz hale geldım bu root falan nasıl yapılıyo okudum bıraz yorumları falan ancak kafam ıyıce karıstı bana zaman ayırıp yardım edebılcek bırı varmı telefoncuya götürdum neyse parası verıyım dedım root atalım dedım bana yenı telefon satmak ıcın bu telefona olmaz falan dedı bakıyorum sıtede atılmıs kullananlar var arkadaslar cahıllık kötü :) bı yardımsever arkadas beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06onur06

s.a arkadaslar öncelıkle htc explorer kullanıyrm ıkı yıldır hep hafıza problemı yasadım root atma ıslemını soyledı herkezz ancak yapmasını bılmedıgımden cesaret edemedım uygulama sılerek falan ıdare ettım ama artık malum uygulamalar buyuk hıc bı uygulamayı kullanamaz hale geldım bu root falan nasıl yapılıyo okudum bıraz yorumları falan ancak kafam ıyıce karıstı bana zaman ayırıp yardım edebılcek bırı varmı telefoncuya götürdum neyse parası verıyım dedım root atalım dedım bana yenı telefon satmak ıcın bu telefona olmaz falan dedı bakıyorum sıtede atılmıs kullananlar var arkadaslar cahıllık kötü :) bı yardımsever arkadas beklıyorum

4 Ekim 2014; 23:29:00 tarihli mesajımdabelirttiğim linklere gel, her konuda yardımcı olurum..
  • 2 ay önce askerlik için aldığım Htc explorer telefonumu satıyorum.Full kutu aksesuardır.Andorid 4.0 yüklüdür.
    Kutu içeriği
    adaptör,kulaklık,jelatin ve kılıfdır.

Kozmetik olarak 9/10 dir.

Fiyat 150 liradır.
  • Merhabalar.telefonuma rom yukledikten sonra wifi baglanamaz oldum.bor iki rom da degistirdim belki kullanfigim romla alakalidir diye ama yok.yine ayni.
    Sonra bi yokladim wifi dosyasi yok telefonumda.hala kullanan varsa acaba dosyayi bulup icine dosyayi mi atmam gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Merhabalar.telefonuma rom yukledikten sonra wifi baglanamaz oldum.bor iki rom da degistirdim belki kullanfigim romla alakalidir diye ama yok.yine ayni.
    Sonra bi yokladim wifi dosyasi yok telefonumda.hala kullanan varsa acaba dosyayi bulup icine dosyayi mi atmam gerekir ?

Kullandığın rom hangisi?
    Özelliklerini yazarsan ona göre yardımcı olmaya çalışırız. En azından başka rom deneme imkanın olur duruma göre..
  • Su an extroid rom kullaniyorum.zannediyorum ki ben telefonun biyerlerini bbozdum zira telefon aramada hoparlorsuz konusturmuyo
    Dedigim gibi wifi dosyasi eksik o yuzden olmuyr.wifi gittikten sonraki bu 3. Romum hos bi rom xda dan indirmistim.
    Nvram.txt diye bi dosya olmasi lazimmis bende hic dosya yok.acaba burdan temin edebilirmiyim diye kostum geldim foruma amma

• quote:

Su an extroid rom kullaniyorum.zannediyorum ki ben telefonun biyerlerini bbozdum zira telefon aramada hoparlorsuz konusturmuyo
    Dedigim gibi wifi dosyasi eksik o yuzden olmuyr.wifi gittikten sonraki bu 3. Romum hos bi rom xda dan indirmistim.
    Nvram.txt diye bi dosya olmasi lazimmis bende hic dosya yok.acaba burdan temin edebilirmiyim diye kostum geldim foruma amma

Sana BURADAN önerdiğim romu kur (kendim kullanıyorum) hafıza sorunu yok ve orjinal rom gibi akıcı. Bunu kullan problemin kalmaz..

• Bahsettigin yukardaki s3 build se onu kurmustim.onda da ayni problem vardi.
  • quote:

Bahsettigin yukardaki s3 build se onu kurmustim.onda da ayni problem vardi.

Hayır S3 olan değil bu yeni

HTC Explorer Touchwiz5 UI S4-Türkçe

HTC EXPLORER KULLANANLAR KULÜBÜ(ROOT YAPIMI VE TÜRKÇE ROM)

HTC Explorer Touchwiz5 UI S4-Türkçe
    HTC ExplorerTouchwiz 5UI S4

ROM KURULUMU:
    1.Explorer cihazımızı HtcDev sitesinden unlock ediyoruz.
    2.Recovery'i kuruyoruz.
    3.Cihazı root ediyoruz.
    4.SD kartımızın yedeğini alıyoruz (orjinal romun yedeğini almıyoruz),
    (alsakta geri yüklenmez. Sıfırdan orjinal romu yükleme şansımız var)
    5. aşamada sd karttaki herşey silinir.
    5.Recovery menüye girip ''Advanced'' / ''Partition to sd card'' bölümünden sd kartı bölümlendiriyoruz (en az 512MB swap0 yapıyoruz )-(ben: 2GB swap0 yaptım - siz daha fazla bölümlendirebilirsiniz)
    6.Cihazı kapatıp yeniden açıyoruz
    7.İndirmiş olduğunuz rom'u Full Format dosyasını karta atıyoruz
    8.Recovery menüye girip ''install zip from sd kart'' bölümünden Full Format dosyası ile format atıyoruz
    9.Tekrar, recovery menü'ye dönüp ''install zip from sd kart'' seçeneğinden rom'u bulup yüklüyoruz, AYNI ŞEKİLDE gapps yüklüyoruz
    10.Yükleme işlemi bitince, ''Reboot system now'' deyip cihazın tekrar açılmasını bekliyoruz
    NOT:
    DAHİLİ HAFIZA İÇİN BİRŞEY YAPMANIZA GEREK YOK (script) ROMA GÖMÜLÜ
    EXT ALANI NE KADAR AÇARSANIZ, O KADAR DAHİLİ HAFIZANIZ OLUR.

(Acılış kısa sürecektir, ortalama 1-3 dakika sabırla bekleyelim)

FULL FORMAT DOSYASI
    qwerty16_full format.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 24 Aralık 2014; 12:08:04 >

• Internet paketim yenilenir yenilenmez deneyecegim tesekkurler.umarim duzelir..

• Indirdim dosyalari tskler.birsey sormak istiyorum bizim batarja 20 dk falan gidiyor omrunu bitirdik yani.
    Batarya alicam ama rom yukledikten once mi takmaliyim sonra mi ?

• quote:

Indirdim dosyalari tskler.birsey sormak istiyorum bizim batarja 20 dk falan gidiyor omrunu bitirdik yani.
    Batarya alicam ama rom yukledikten once mi takmaliyim sonra mi ?

Batarya bitikse birşey değişeceğini sanmıyorum, mesela benim cihazı alalı 2,5 yılı geçmiş bataryayı fullediğimde, %100 olması gerekirken, %80 i ancak görebiliyorum artık. bu sadece batarya ile ilgili değil anlayacağın cihazın kerneli veya orjinal rom olmamasından kaynaklı oluşan bir sıkıntı. bataryayı ne kadar kalibre etsende sonuç değişmez yani FARKETMEZ.
  • Yukledim wifisi hala sorunlu.kaydedildi , guvenli yazip tekrar tekrar baglanmaya calisiyor..

• arkadaşlar yeğenime htc explorer aldım ancak internete girmesini engellemem lazım erişim noktası ayarlarını bozarak veri ağıyla girmesini engelledim fakat wifi ile girmesin nasıl engelleyebilirim root olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoKoKoSeekeR -- 29 Aralık 2014; 17:13:22 >
  • arkadaşlar telefona basit ve akıcı özelliği olmayan bir rom yüklemek istiyorum. Anneme kullanması için vereceğim ! tavsiyeniz nedir.
  • Cihaza mount2sd yüklüyorum hafızada bir değişme olmuyor. 4 gb olduğu için mi sorun ediyor, yada roma mı uyum göstermiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Cihaza mount2sd yüklüyorum hafızada bir değişme olmuyor. 4 gb olduğu için mi sorun ediyor, yada roma mı uyum göstermiyor acaba?

Hangi romu kullandığınıza bağlı ve sd kartın classı yüksek olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkarakas

arkadaşlar yeğenime htc explorer aldım ancak internete girmesini engellemem lazım erişim noktası ayarlarını bozarak veri ağıyla girmesini engelledim fakat wifi ile girmesin nasıl engelleyebilirim root olmadan.

ayarlar
    kablosuz ayarları
    wifi ayarlarında menü tuşuna basın. çıkan seçeneklerden gelişmişi tıklayın.
    statik ip oluştur deyip rastgele ip numarası verin :)
    böylece kablosuzda internete giremez
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.