Şimdi Ara

HTC Flyer açılmıyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette heryere baktım ama bulamadım siz bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum yurt dışından aldığım htc flyer a honeycomb yüklerken usb bağlantısı kesilince işlem yarım kaldı ve sadece bootloader a giriş yapabiliyor recover çalışmıyor sd card ile bişeyler yüklemeye çalıştım ancak sanırım doğru dosyaları yükliyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım veya hangi servise götüreyim :) tabi servise götürmeden kendim hallede bilirsem daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

• merhaba

ne yaptınız acaba cihazınızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvo

Arkadaşlar internette heryere baktım ama bulamadım siz bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum yurt dışından aldığım htc flyer a honeycomb yüklerken usb bağlantısı kesilince işlem yarım kaldı ve sadece bootloader a giriş yapabiliyor recover çalışmıyor sd card ile bişeyler yüklemeye çalıştım ancak sanırım doğru dosyaları yükliyemedim bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım veya hangi servise götüreyim :) tabi servise götürmeden kendim hallede bilirsem daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

Aynı windows gibi tam yüklerken elektrik gittiğini düşün yeniden bootlamak lazım bence hiç uğraşma servise ver. Kurcalayarak daha kötü sonuçlar doğurabilirisn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.