Şimdi Ara

HTC gelirde daha da dibe gidiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapacakları şey çok basit. Fazla model çıkarmadan ve kendi tasarımlarını ön plana çıkararak uygun fiyatlı telefonlar üretmek. Marka algısına güvenip pahalı cihazlar yaparlarsa batışları garanti olur ancak fiyatı uygun tutup amiral gemi seviyelerine yakın cihazlarla piyasaya dönerlerse satışlarını artırabilirler. Bu süreç tabi ki birden olmaz yavaş yavaş gelirlerini artırırlar.

• Hak ettiği buydu zaten htc nin, fakat son kullanıcı için kötü oldu, lg de bitti sayılır. Xiaomi de artık ucuza telefon satma devri bitiyor diyor, sektör zaten daralıyor artık...

Ben kapattım telefon sayfasını, artık 3 seneden önce telefon değiştirmeyeceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede hiç bir yerde u serisinin tepe modelleri satılmıyor.Böyle olursa tabiki dibe vurur...

• aslında iyilerdi ama bazı gelişmelere geç kaldılar
  • saçma salak telefonları yapıyorlar birde piyasaya hakim markalardan daha pahalıya satıyorlar...sonra da vay efendim gelirlerim düştü...sony style....

• Kendi etti kendi buldu

• htc de çinli bir firma,xiaomi de. xiaomi 200 dolara telefon satarken htc 400 dolara sattı/satıyor.htc son üç yıldır kötü olsa da zamanında 100 dolarlık telefonu 5ü0 dolara sattığından kasalarında hala para vardır.bana göre iki senaryo var: ya htc'nin piyasa değerini en dip seviyede tutup oradan şirkete çökmek nokia örneğinde olduğu gibi.(zamanın nokia ceosu bana göre mikrosoftun adamıydı),ya da htc hisseleri en dipteyken yüklü alım yapılır ve bir bakmışsın htc yeniden küllerinden doğmaya başlamış hisseleri uçmuş vs.

• Yakıt biterken ışık yanar ya, htc şu anda o durumda.
  • HTC U12 Plus kullanan biri olarak, Android cihazlarda kamera ve ses üstünde en premium marka nasıl bu hale getirilir anlamıyorum?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.