Şimdi Ara

HTC Golf'e ait olduğu öne sürülen ilk basın görseli paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahubey

quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

Parası olmayanlar için ideal olmuşşş fiyatıda sanırımm 700 800 civarı olurr

bu fiyata çift çekirdekli satılıyor. Bence kesinlikle 512MB ram falan gereksiz olmuş. O ne ya 512MB ram ve ics hemde 1ghz yi geçmeyecek hız. 550,600 olmalı fiyatı

htc oldumu fiyat abartı olur
    explorer bile 600 tl
  • Wildfire S'in revizyona uğramış hali denilebilir. 25 gb Dropbox ile gelirse gercekten çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN7843

Parası olmayanlar için ideal olmuşşş fiyatıda sanırımm 700 800 civarı olurr

nerde yaşıyon la sen
  • Htc'nin bu haftaki modeli de buymuş demek ki

• Htc hani zırt pırt model çıkarmıyacaktı üst segmente hitab eden modeller yapacaktı... yalan oldu yalan oldu..
  • Nedense hala HTC'yi çok seiyorum S2 kullanıyorum ama DHD'mi özlemiyor değilim :)
  • HTC artık bunalttın beni aynı tasarımlar ile... aynı şeyleri görmekten bıktım HTC'de...
  • htc bunu en az 1000 tlye satar,en pahalı telefon satmakta üstüne yok htcnin.
  • birebir explorer'ın aynısı bu telefon hafıza ve işlemci hızı farklı sadece o kadar ama android 4.0 güncellemesi ile ge3lmesi ilginç,bir çok firma birçok cihaz için kapasite yetmiyor deyip çıkartmazken(buna htc'de dahil)düşük konfigirasyonun bile yeterli olduğu apaçık ortada,ürün farklılaştırmak adına saçmalıyorlar resmen müşteri kaybetmekten başka neye yarar ki bu hareket anlamak mümkün değil
  • yine htc akıllanmayıp kedinin dogurdugu gibi telefon cıkarmaya devam edıyo sonu hayrola....
  • Bu telefonu Nokia yapsaydı yorumları tahmin edebiliyorum :)
  • Sadece önden bir fotoğraf paylaşılmış ama sade ve güzel olduğu görülüyor, onun dışında orta seviye tercih edilebilir güzel bir telefon..
  • 512 mb ram e sense 4.0 geliyorsa ileride ics güncellemesi alacak modellere de sense 4.0 gelecek demektir bir sensation xe kullanıcısı olarak bu sevindirici :D
  • model resmen makyajlı htc explorer,kasa birebir aynı 4gb hafıza ve işlemci farklı duruyor tabi birde android 4.0 güncellemesi ile gelmesi var,ben hiç sanmıyorum ki explorer içinde bu güncellemeyi yayınlasın belki root'lu telefonlara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

512 mb ram e sense 4.0 geliyorsa ileride ics güncellemesi alacak modellere de sense 4.0 gelecek demektir bir sensation xe kullanıcısı olarak bu sevindirici :D

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.