Öncelikler herkeze iyi bayramlar arkadaşlar.Ben şu anda iphone 3G 8GB ve samsung i8910Hd kullanıyorum bunları bırakıp HTC 2 Almayı dusunuyorum butcem ona yetıyor 2.el htc 2 alacagım iphone+para seklınde sıze sorum ıse su olacak cıhazın bataryası ne kadar gıdıyor genelde msj lasan ve konusan bırıyım her dakıka elımde olcak yanı telefon kullanıcıları olarak direk size soruyorum memnun kalırmıyım cihazdan iphone dan sonra Htc hd 2 gidermi yada başka bir htc de olabilir. Bu zamanda alınabılecek bir telefonmu şimdiye kadar aldıgım tum urunlerde forum dakı arkadaşların yardımı oldu yıne sızlerın yorumlarına guvenerek karar verecegım şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
HTC HD2 kullandım. Şimdi wave 8500 deyim. Ekran konusunda daha küçük wave fakat sanki ayrı bir dünyadayım 8500 wave ile.
Tavsiyem Samsung wave den yana olur.
Lakin, HTC de yabana atılacak bir telefon değil. 6 / 7 ay kadar kullandım ama sattım. Son zamanlarında pil performansı da düşüşe geçmişti. Amma velakin, windowsun kilitlenmesi haricinde bir problemle karşılaşmadım. Kozmetik olarak kasa da boya veya katman atması oluştu. Ve arkasında saçma sapan siyah izler belirdi.
Bunların haricinde HTC HD2 de güzel. Fakat msj konusunda en azından kişisel olarak alışamadığımı dile getirebilirim. Wave de nispeten daha küçük ekran olmasına ramen klavyesi daha rahat idi.
İşte böyle arkadaşım. :) MSJ için düşünüyorsan pek dokunmatik de düşünme derim. Bütçe dostu ( bu cihazlara nazaran ) E72 nokia da düşünebilirsin. Gayet şık bir cihaz.
Kolay gelsin.
@ H.G.A dostum fikir paylaşımın için teşekkür ederim htc koydum kafaya bugunde bıraz ınceledım hosuma gıder gıbı oldu tek kararsız kaldıgım yer htc hd 2 ile htc desire hd arasında kalmam fıyat farkı var hemde işletim sistemi diger özelliklerdeki fark önemli degil samsung i8910 hd kullanıyorum kesinlikle pişmanm cihaz çok yavas daha önce windows işletim sistemi olan bir telefon kullanmadım htc hd 2 windows işletim sistemine sahip htc desire hd ise android arasındaki farkı bilmiyorum samsung wave elime ufak gelir dostum htc tam ıstedıgım gıbı aklımda kalan bı kaç soru bu işte bunun dısında pek bir sorum yok gibi :) iyi bayramlar diliyorum
HTC HD2 biliyorsunuz ki windows mobile. Ve cihazın hakkını veremiyor. Siz android bir cihaza yönelin. Windows kullanmayın. Takoz gibi yavaş. Canınız çok sıkılır.
İyi bayramlar.
desire hd alabiliyorsanız hd2 yi kafadan sallayın. Android hayattır
quote:
Orijinalden alıntı: ffaarruukk
desire hd buldum 800 tl ye gelcek almanyadan eniştem alacak ama ordan buraya nasıl gelcek sorun o kayır ettırebılırım ama cıhazı buraya getırmek sorun bılmıyorum burdada bı dunya para kafam karıstı dostum desire hd çok hoş duruyor gereksinimlerimi fazlasıyla karsılar.
enişten yanında getirirse sorun olmaz. kargoyla yollarsa gümrükte takılır büyük ihtimal.
quote:
enişten yanında getirirse sorun olmaz. kargoyla yollarsa gümrükte takılır büyük ihtimal.
türkiyeye gelemez sorun orda dostum neyse bır yolunu bulmaya çalısacagız artık
quote:
Orijinalden alıntı: DeliKurt_69
quote:
desire hd buldum 800 tl ye gelcek almanyadan eniştem alacak ama ordan buraya nasıl gelcek sorun o kayır ettırebılırım ama cıhazı buraya getırmek sorun bılmıyorum burdada bı dunya para kafam karıstı dostum desire hd çok hoş duruyor gereksinimlerimi fazlasıyla karsılar.
Almanyada nerede buldunuz acaba ? Ben hala stoklara girmediğini biliyorum,Ayrıca 400 Euro'ya nasıl buldunuz gerçekten buda ayrı bir merak konusu oldu benim için. Çünkü gördüğüm kadarı ile ebay dahil, 500€ altında satan yok bu cihazı.
quote:
Orijinalden alıntı: Karamalay
quote:
Orijinalden alıntı: DeliKurt_69
quote:
Almanyada nerede buldunuz acaba ? Ben hala stoklara girmediğini biliyorum,Ayrıca 400 Euro'ya nasıl buldunuz gerçekten buda ayrı bir merak konusu oldu benim için. Çünkü gördüğüm kadarı ile ebay dahil, 500€ altında satan yok bu cihazı.
dostum almanyada enişte arkadaşından alıyor kendıne alacagı için bu fiyattan bana da alabılcek ebayda dedıgın gıbı 500 eurodan asagı desire hd bulmak zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme