Şimdi Ara

HTC HD2 Leo Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC HD2 Leo kullanıyorum. Windows Mobile ile 30 saatten fazla kullanım imkanım oluyor ortalama mesajlaşma, wireless kullanımı müzik ile. Fakat windows mobile'ın telefon rehberinde, müzikçalarda, telefon çaldığında arama tonunu değiştirmeyi bulamam, cevapsız arama listesindeki sorunlarım nedeniyle android kullanmaya karar verdim. Android 2.2 kurulu gözüküyor(froyo değil yalnız). Android e geçtiğimde 20 saat standby süresi var desem yeridir.7-8 saatte şarjım bitiyor. Şarjı yetmiyor bir türlü. Aklıma gelen şarj yiyebilecek tüm özellikleri de kapattım. Önerileriniz nelerdir acaba ? Siz de ayarları söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStarters -- 21 Ekim 2010; 23:34:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FireStarters

HTC HD2 Leo kullanıyorum. Windows Mobile ile 30 saatten fazla kullanım imkanım oluyor ortalama mesajlaşma, wireless kullanımı müzik ile. Fakat windows mobile'ın telefon rehberinde, müzikçalarda, telefon çaldığında arama tonunu değiştirmeyi bulamam, cevapsız arama listesindeki sorunlarım nedeniyle android kullanmaya karar verdim. Android 2.2 kurulu gözüküyor(froyo değil yalnız). Android e geçtiğimde 20 saat standby süresi var desem yeridir.7-8 saatte şarjım bitiyor. Şarjı yetmiyor bir türlü. Aklıma gelen şarj yiyebilecek tüm özellikleri de kapattım. Önerileriniz nelerdir acaba ? Siz de ayarları söyleyebilir misiniz?

son kernel'i yükle, dün güncellendi batarya sürücüsü. her derdine deva olacak durumda şuan.

burdan en altta:http://oe.netripper.com/files/htcleo_autobuild_evo_tree/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrypticNS -- 29 Ekim 2010; 2:15:43 >

• tanımı ve performans için verilen bilgiler için şuraa bakaiblirsiniz..

http://www.hetece.com/hd2-t-mobile-sarj-sorunu-t1219.html?t=1219&highlight=%FEarj
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.