Şimdi Ara

HTC Hero mu - HTC HD Mini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum.Arasındaki en önemli farklar (bana göre)

HTC Hero - Android işletim sistemi
    HTC Mini - W.M. 6.5

HTC Hero - 600Mhz / 384 MB RAM
    HTC Mini - 528 Mhz / 288 MB RAM

HTC Hero - Multi Touch
    HTC Mini - yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMDaGeZeR -- 8 Ağustos 2010; 9:04:34 >

• Selam,

Öncelikle WM ile Android çok çok farklı sistemler. Eğer tavsiye istiyorsan WM tamen kafandan çıkart çünkü WM geleceği artık yok ve güncellemeleri yapılmayacak.

Bunun yanı sıra Android özellikle bir dönem WM kullanmış insanlar için sonradan sahip olunan bir hazine. Sürekli olarak güncelleniyor, çok güçlü ve tamamı ile özgür bir platform. Çünkü açık kaynaklı :))

WM kullanıp ardından Android'e geçince farkı kat ve kat fazlası ile hissediyor WM ile harcadığın zamana üzülüyorsun. Belki fazla abartmış olabilirim ancak bu gerçekten böyle :)

Dolayısı ile WM ile Android telefon arasında kalmaktansa iki Android model arasında seçimini daraltmanı tavsiye ederim..
  • aynen katılıyorum artık WM için yeni sürümlerin gelmiyeceği herkes için bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

aynen katılıyorum artık WM için yeni sürümlerin gelmiyeceği herkes için bir gerçek

Yıl sona ermeden Windows Mobile'ın yeni versiyonu olan Windows Phone 7 çıkacak. Nasıl yeni sürümler gelmiyor diyebiliyorsunuz?
  • Eski WM kullanıcısı olup sonra androide geçen biri olarak şunları söyleyebilirim:
    Kullanışlılık açısından bakarsanız android çok daha üstün,windows açıkçası insanı yoruyor.Aslında windowsun bu karmaşıklığını severek almıştım ben ama gün içinde mesaj yazmak,görüşme yapmak gibi anlık olaylarda sıkıntı çıkabiliyor ondan androide geçip rahat ettim ...
    Oyun oynamak,müzik dinlemek gibi seçeneklerde gene android üstünlüğünden sözedebiliriz.
    Eğer windowsu tercih ederseniz bir süre sonra sizi sıkabilir androide göre daha sıradan kalıyor.Çünkü android marketi de göz önüne alırsanız çok hızlı gelişen bir sistemden bahsediyoruz ki bunu dünya kabul etti.(android market en hızlı büyüyen app store seçilmişti ,apple güncellemelere ağırlık vererek sayısını artırdığı için 2.olmuştu)
    Eğer yukarıda karşılaştırdığınız cihazlar içinde hd2 olsa hiç düşünme diyebilirdim sonuçta onun içinde android geliştirildi ama htc hero ile htc hd mini karşılaştırmasında Hero'yu tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Tanrısı

quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

aynen katılıyorum artık WM için yeni sürümlerin gelmiyeceği herkes için bir gerçek

Yıl sona ermeden Windows Mobile'ın yeni versiyonu olan Windows Phone 7 çıkacak. Nasıl yeni sürümler gelmiyor diyebiliyorsunuz?

Bu güncellemenin ardından bir yenisinin gelmeyeceği açıklandı. Diğer taraftan Android 2.2'yi şu sıralar avrupada açıkladı, 3.0 Aralık 2010'da geliyor, 2011 son çeyreği içindede 4.0 sinyallerini şimdiden verdi. Zaten açık kaynak olduğu için custom rom geliştiriciler sürekli farklı ihtiyaçlar için yeni romlar çıkartmaya devam ediyor.

• Cihazlar için yorum yapmak istemiyorum ama bir wm kullanıcısı olarak bende wm'yi tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.