Arkadaşlar HTC Desire HD ve Incredible S arasında kalmıştım, Incredible S almaya karar verdim. Ama Türkiyede hala yok telefon. Çok fazla yeri araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım. Bu telefonu Türkiyeden alabileceğim bir yer var mı ? (Yurt dışından kargoyla alamam.)
Arkadaşlar HTC Desire HD ve Incredible S arasında kalmıştım, Incredible S almaya karar verdim. Ama Türkiyede hala yok telefon. Çok fazla yeri araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım. Bu telefonu Türkiyeden alabileceğim bir yer var mı ? (Yurt dışından kargoyla alamam.)
Incredible S Amerikan pazarına özel çıkan bir telefon. Tahminimce garantili olarak Türkiye'de satışı olmayacak fakat sahibinden'de bulabilirsin. orda bulunmayacak hiç bir şey yok
Türkiyeye getirmiş hiçbir telefoncu falan yok mu ? Herhangi bir yerden bulamazmıyım hiçbir şekilde. İnternet sitelerinden almak istmiyorum.
Türkiyeye bende gelmeyecek diye duydum
sahibinden com'da bulabilirsin
İncredible S Desire HD varisidir. Türkiyede satışa sunulacaktır. Haziran ayında sensationla gelecektir. yukarda verdiğim forumda açılmış İncredible S linkinden de bu gibi birçok bilgiye ulaşabilirisiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme