Şimdi Ara

HTC Incredible S Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tlf um da clash of clans oyunu yuklu, oyuna son bır guncelleme geldı ve yukledım,sonrasında oyunu oynayınca ve son zamanlarda oynamadan tusları kılıutledıgım zaman ekran kararıyor ve goruntu gelmıyor, tlf un tus kılıdını acabılıyorum,tlf acevap verebılıyorum ama hıcbırsey goremıyorum,yanı dokunmatıgı calısıyor ama ekran gelmıyor..
    ne yapılmalı :( sorun ne sızce... burdakı arkadaslara sordugumda sıstemde sıkıntı var dedıler format attım yıne duzelmedı... ayrıca tlf umda ne root var ne de baska bırsey,oldugu gıbı,garantısı de yok :( artada ekran gelmasıne ragmen duzelmıyor :( acıl cevap lutfen dostlarım...

• Telin pilini çıkart tak sonra ses kisma tusuyla acma tusuna uzun bas 3 5 saniye sonra power tusundan elini cek bakalim bootloader menusu geliyor mu ekran isiginda mi sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o gelıyo su an oradayım ;)
  • format denıyım mı bır defa daha ? :(
  • bu arada bootloader da aynı tepkıyı verıyor,arada bır gelıyor arada bır gelmıyor...
  • dostlarım yardım edebılecek yok mu lutfen :( bı yol gosterın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomenon64

dostlarım yardım edebılecek yok mu lutfen :( bı yol gosterın...

Dostum bu clash of clans'ı ben oynamadım bilmiyorum o yüzden ama, oynarken telefon çok ısınıyormuydu? Isınıyordu ise grafik kartına ısınmadan dolayı zarar gelmiş olabilir.
    Fabrika ayarlarına da döndürmüşsün zaten o yüzden yazılımsal olma ihtimali düşüyor biraz.

Edit: Gerçi tekrar düşündüm de, grafik kartına zarar gelse ekran önce çizgi çizgi falan olurdu herhalde. LCD Ekrana giden bir şerit var o mu zarar gördü ki acaba. Hiç garantiye gitmişmiydi telefon? Ekranın kararma anını gösteren bir video çekip paylaşabilirsen yorum yapmaya çalışalım. Yani görüntü varken birden gidiyormu yoksa böyle pır pır edip mi gidiyor falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kicker -- 4 Ağustos 2014; 10:47:41 >

• tus kılıdınden sonra gerı gelmıor ekran... tlf cular ısletım sıstemınden dedı. malesef sanırım ısletım sıstemını gocurmusum :( ne yapabılırım kı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.