Şimdi Ara

HTC incredible s vs LG optimus black (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ynscn1903

http://forum.donanimhaber.com/m_43006384/mpage_10/key_/tm.htm Dediğim gibi bu konu çok etkiledi beni.. Yoksa alıcaktım bende galaxy s.

Beni de korkuttun şimdi ama yani o sayfada bir sürü şey yazılmış çorbaya dönmüş. Aralarında seni en çok korkutan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 5 Temmuz 2011; 17:40:38 >
  • Kies bağlantı sorununu, 3Tuş sorunu, vesaire vesaire..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Kies bağlantı sorununu, 3Tuş sorunu, vesaire vesaire..

3 tuş sorunu yeni gelen ürünlerde yok diye biliyorum.Ayrıca garantili almak varken paralel ithalat garantili telefon almak bence yanlış olur.
    Root yaparsan garantiden çıkar ama telefonu eski haline çevirebilir garantisini devam ettirebilirsin.Telefon açılmıyorsa zaten yeni rom yükleyecekler anlaşılmaz.20 tane oyun için 20 TL , Android güncellemesi , overclock gibi işlemler için 50 TL alıyorlar.Getirin ben size beleş yapayım.
  • operatorlerden telefon almanı önermem, telefonu satsan bile halen taksitini ödiyor oluyosun
  • Parelel ticaret benimde gözümü kesmedi o yüzden almadım, sorun çıkarsa sadece aldığın distürbitör'e verebiliyosun.. Normal garanti gibi olmuyo..
  • Galaxy s2 al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.