Şimdi Ara

HTC M Modelleri ROM Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Samsung telefonlarında ülkemize exynos işlemcili modelleri satmayı tercih ediyor ve ROM kurmak sorun oluyor acaba HTC'nin modellerindede böyle kısıtlamalar var mı? Örneğin herhangi bir mağazadan aldığım m9 o aşağıdaki ROM'u kurabilir miyim?
    https://download.cyanogenmod.org/?device=himaul

• Bootloader Unlock, S-OFF tarzından muhabbetler var ancak hadi knox 1 oldu garanti gitti bir daha gelmez sayaç sıfırlanmaz diye bir durum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerristaN

Bootloader Unlock, S-OFF tarzından muhabbetler var ancak hadi knox 1 oldu garanti gitti bir daha gelmez sayaç sıfırlanmaz diye bir durum yok.

Ben telefon aldıktan sonra hersene değiştiren bir tip değilim uzun kullanacağım için güncelleme desteği çekildikten sonra ROM kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem1398

quote:

Orijinalden alıntı: FerristaN

Bootloader Unlock, S-OFF tarzından muhabbetler var ancak hadi knox 1 oldu garanti gitti bir daha gelmez sayaç sıfırlanmaz diye bir durum yok.

Ben telefon aldıktan sonra hersene değiştiren bir tip değilim uzun kullanacağım için güncelleme desteği çekildikten sonra ROM kurmayı düşünüyorum.

HTC, güncelleme konusunda Sony'den sonra en bonkor markadır. Tabi LG de biraz iyileştirdi güncelleme politikasını.Ama sıkıntı yaşamazsınız cihaz flackship ise uzun vadede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.