Şimdi Ara

Htc M8,M9 kararsızlık yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı durumdayım. ben daha çok htc seviyesinde başka telefon var mı durumundayım. samsung s3 var bende de. yenileme zamanı geldi. samsung almak istemiyorum tasarımından tipinden soğudum. sony xperia ile htc arasında kalmıştım. htc ağır basıyor ama son bir ikna lazım. htc m9 için 2500ler falan konuşuluyor. o parayı vermem zaten. alırsam htc m8 çok cezbetti. ama son bir ikna lazım. htc m9 çıkmasıyla fiyatta biraz daha düşer tahmin ediyorum. kullananlar genelde memnun galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Ustat desire eye'ı da bir dusun derim. M8'den daha ucuz hem de daha performanslı. Kamerası da M9'dan bile iyi.

Hocam desire eye'e baktim da plastik kasa oldugundan biraz sogudum ya. Zaten cok selfie ceken biri degilim. Arka kamera yeter bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

aynı durumdayım. ben daha çok htc seviyesinde başka telefon var mı durumundayım. samsung s3 var bende de. yenileme zamanı geldi. samsung almak istemiyorum tasarımından tipinden soğudum. sony xperia ile htc arasında kalmıştım. htc ağır basıyor ama son bir ikna lazım. htc m9 için 2500ler falan konuşuluyor. o parayı vermem zaten. alırsam htc m8 çok cezbetti. ama son bir ikna lazım. htc m9 çıkmasıyla fiyatta biraz daha düşer tahmin ediyorum. kullananlar genelde memnun galiba.

Bendede s3 mini var ayni durumdayim .d m8 pek duscek gibi gelmio yurt disindan almayi dusunuyorum bi telefoncudan haber bekliyorum suan .d

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

Ustat desire eye'ı da bir dusun derim. M8'den daha ucuz hem de daha performanslı. Kamerası da M9'dan bile iyi.

Hocam desire eye'e baktim da plastik kasa oldugundan biraz sogudum ya. Zaten cok selfie ceken biri degilim. Arka kamera yeter bana

Haklısın da ustat performans konusunda Desire eye daha üstün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.