Şimdi Ara

HTC M8 video olarak da sizdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Leaked Demo of All New HTC One 2014 Model (M8 Android Smartphone)
    http://m.youtube.com/watch?v=R75tRkORqQE&featur=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bunu yayınlamak için girdim foruma ama benden önce davranmışsın :)

uyuz oldum ama bebeye, nasıl alır aylar önce telefonu? 19 şubat diyor çocuk kayıt. daha tanıtılmasından neredeyse 1.5 ay önce almış çocuk telefonu. belki piyasaya çıkmasına daha 1.5 ay var, düşünün artık!

bir de içimde hep bir umut vardı alttaki HTC logosunun olmaması için gerçek telefonda ama sanırım kaçarı yok. o logonun orada olmasının bir nedeni var faln diyorlar.. bakalım belki (inşallah) altından birşey çıkar. çünkü şu telefonda kötü görünen tek şey o ekran butonları ve htc logosu.

micro sd var o iyi.

• HTC müdürü çocuğa hesabında bu senin için kötü bir hafta olacak yazmış :) yasal işlem başlatacaklarını yazmış. çocuk da telefon sahte diye kıvırmaya çalışmış :) müdür cevap olarak, imei numarası ve tüm detaylar telefonun üzerinde. görüşeceğiz yazmış.

yazık ya :)

• tanitilmasina bir hafta kala yayinlasa sikinti olmayabilirdi ama test örneği bi telefonu tanitilmasina bir ay varken ortaya çıkarmak başına bela acar.

• telefon yapılan işlemlerde çok kasıyor sanki..Kamera odaklanmasında da sorun var gibi,kamerayı bile geç açıyor...bu bildigin samsung olmuş..inşallah final sürüm degildir bu... Çocuk da nereden bulduysa telefonu oda ilginç..Ama şu bir gerçek YENİ HTC ONE budur....Farklı beklentileri olan kullanıcılar için üzgünüm gerçekten..Aslında bende daha farklı,daha radikal degişiklikler bekliyordum...Galiba 2014 yarısına kadar çıkan ve çıkacak olan tüm android telefonlar tırt olacak gibi...Gerçi elimize geçmeden keskin yorumlarda bulunmak da yanlış ama...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ben de yazdıklarını fark ettim. Cihazın beta sürümü olmasından kaynaklanıyordur sanırım. Cihazı gördük artık tek beklentim pil ve kamera performansı. Geriye kalan tüm özellikler One da zaten yeteri kadar iyiydi.

• 16 yaşındaki adamdan ne istiyorsun HTC, bu kadar mı düştün?

• istedigm bu degildi.Alta htc logosunu koyuyyosa ekrana navigasyon tuslari koymasin.Birde ben som olarak lg nin g3 hamlesini bekliyecegm bakalim o ne yapcak

• telefondaki hataların sebebi test sürümü olması. telefon sürekli log kaydı tutuyor.böyle olması normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.